Home - Články - Týdenní Astrohled 5.-11.3.2018

Týdenní Astrohled 5.-11.3.2018

vloženo 3. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 5.-11.3.2018

Pokud toužíte vědět, co vás čeká v následujícím týdnu, jste na správném místě! Jaro se blíží nezadržitelnou rychlostí a spolu s ním můžete také očekávat mnoho změn souvisejících s proměnou přírodních cyklů. To vše se odrazí i v našich životech. Jak přesně? To zjistíte v novém týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás týden, ve kterém projevíte nezlomnou vůli jít za svými cíli a dáte to svému okolí jasně najevo. Vaše orientace na podávání skvělých výkonů se však neomezí jen na pracovní oblast, chcete zazářit i před svými blízkými. A podaří se vám to!

Býk
Harmonický týden přinese hodně energie i kopec možností. Planety radí, abyste nebyli přehnaně důvěřiví a věci si pořádně prověřovali. A mračí se i na vaše neustálé přepínání sil. Zvolněte! Více odpočívejte, nejlépe v rodinném kruhu či s přáteli.

Blíženci

V první polovině týdne se těšte na úspěchy v práci i spoustu elánu. V jeho druhé polovině se budete cítit tak trochu frustrovaní a vaše myšlenky se budou točit okolo životních neúspěchů. O víkendu se pobavíte, čekejte trapasy i rodinné události.

Rak
Připravte se na složitější týden, kdy se budou věci zdržovat. Budete mít tendence naříkat si na život a přemýšlet o vlastní smůle. Nic netrvá věčně, je to jen vliv planet a brzy pomine. Zvládnete vše díky moudrým lidem a podpoře své vlastní rodiny.



Lev
Bude se vám v tomto týdnu dařit. Máte podporu vesmíru a tak se můžete bez obav pustit do mnoha nových věcí. V některých okamžicích vás čeká boj s vlastním egem, ale nesklouznete k aroganci, ovládnete se. Zajděte si načerpat síly do jarní přírody.

Panna

Hodně věcí se v tomto týdnu bude komplikovat. Kvůli zpomalenému tempu a průtahům si vaše nervy pořádně neodpočinou. Bude to znát na vaší náladě. Snažte se odpočívat a věnovat se rodině. Je to dobrý lék na sklíčenost a váš aktuální životní pesimismus.

Váhy
Není to pro vás lehké období. Březen vám zkrátka dává zabrat a výjimkou není ani tento týden. Přijdou chvíle, kdy propadnete lehčí depresi a začnete probírat své problémy s pořádnou dávkou sebelítosti. Oporou vám však budou vaši nebližší a přátelé.

Štír
V tomto týdnu budete mít nejednu šanci na úspěch. A to jak v zaměstnání, tak i na domácím poli a v oblasti financí. Některé dosud stagnující záležitosti dospějí konečně k dobrému konci. Hodně zábavy a pohodových chvil vás čeká v kruhu nejbližších.



Střelec
Protože budete úspěšní, zvedne se vám rovněž sebevědomí. Bude nutné dát si pozor, aby se to nepodepsalo na vztazích s okolím. Naštěstí to zvládnete a přehodnotíte určité postoje i přesvědčení. Potkáte také člověka, který vám bude hodně prospěšný.

Kozoroh
I když na vás budou v tomto týdnu kladeny zvýšené nároky v mnoha sférách a budete se často cítit jako vyždímaný hadr, dokážete to ustát. A ještě povzbudíte lidi, kteří nejsou tak odolní, jako vy. A tím paradoxně pomůžete i sami sobě. Jste skvělí!

Vodnář

V tomto týdnu se budete hodně věnovat zájmům jiných lidí a budete jim aktivně pomáhat. Zaměříte se rovněž na zkvalitnění atmosféry na pracovišti. Vaší silnou stránkou bude komunikace, dokážete pomocí slov mnohého dosáhnout a spoustu věcí vyřešit.

Ryby
Tento týden bude poměrně hektický. V práci se prosadíte, ukážete nadřízeným talent a dostane se vám ocenění za vaši objektivitu a nestranný přístup při řešení problémů. Pozor si musíte dát na svou vznětlivost. Budete mít sklony k hulákání na blízké.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.