Home - Články - Týdenní čínský horoskop 5. - 11. 3. 2018

Týdenní čínský horoskop 5. - 11. 3. 2018

vloženo 2. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 5. - 11. 3. 2018

Rok 2018 již vstoupil do svého třetího měsíce, ovšem čínský rok Psa se teprve rozjíždí! Co to znamená? Že se ve vás ještě nějaký čas mohou prát dvě různé energie. Dost možná spolu ale nebudou bojovat, ale naopak se výborně doplní. Bude to váš případ? To zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vstup do března slibuje zrozencům Krysy poklidné tempo, což se báječně hodí do krámu. Nic zásadního vám nešlape na paty, takže budete moci přeřadit na nižší rychlost a dobít baterky. V zaměstnání se otevírají nové možnosti, což je... VÍCE ZDE!

Buvol

Po uplynulém týdnu jste odpočinutí a připravení na nové výzvy. Všechno, do čeho se pustíte, je předznamenáno úspěchem! Vrozené optimistické naladění Buvolů svědčí nejvíce mezilidským vztahům. Pro svou věc nadchnete nejednoho kolegu i... VÍCE ZDE!

Tygr

Milí Tygři, v tomto čase máte na své straně velkého souputníka. Prosperující Jupiter se postará, aby kolem vás cinkaly zlaťáčky a aby váš profesní potenciál nezůstal bez povšimnutí. Vnukne vám myšlenku porozhlédnout se na trhu... VÍCE ZDE!

Zajíc
Jaro klepe na dveře a spolu s ním přichází svěží vítr do mnoha životních oblastí. Hvězdy Zajícům slibují pozitivní vývoj ve všem, do čeho se v tomto týdnu pustí. Plány vás sice stojí mnoho energie, ale vězte, že jí neplýtváte... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing, Astrologii i NumerologiiVaše Karmen


Drak

Jindy energické znamení Draka je v první polovině března pouze odrazem své obvyklé vitality. Přiznává se vám to těžko, ale po zimě jste zvolnili tempo. Než odhodíte svršky, je čas nastartovat zlenivělé tělo a pustit se do práce. Proč nevyužít... VÍCE ZDE!

Had

Zrozenci Hada půjdou v nadcházejícím týdnu se svou kůží na trh. Narůstající sex-appeal neujde pozornosti opačného pohlaví. Singles se navíc dočkají odhalení tajného ctitele! Romantika by se dala krájet. Záleží jen na vás, jestli hledáte... VÍCE ZDE!

Kůň

Konečně zjistíte, že spravedlnost není slepá. Pokud vás trápily soudní tahanice nebo sousedské rozepře, v tomto týdnu jim můžete dát sbohem. Vesmír je příznivě nakloněný i podpisu důležitých majetkových smluv a obchodnímu vyjednávání. Podmínky... VÍCE ZDE!

Koza
Černá Luna připomene minulé záležitosti a zdůrazní vrozenou empatii Koz. Naštěstí se teď soustředíte na příjemné prožitky a také návrat do minulosti bude mít pozitivní charakter. Po celý týden vás provází měsíční paprsky a probouzí touhu po... VÍCE ZDE!



Opice

Milé Opice, klíčovou planetární postavou tohoto týdne je Pluto. Ten má za úkol dovést do zdárného konce rozdělané úkoly a nepříjemnosti, před nimiž jste schovali hlavu do písku. Jestliže toho na vaše bedra bude příliš, požádejte o pomoc... VÍCE ZDE!

Kohout
Jak se říká, člověk je jednou nahoře, podruhé dole. Kohouti v tomto týdnu stihnou tuto křivku hned několikrát, až se jim z toho může zatočit hlava. Nuda vám určitě nehrozí. Naštěstí k vám z vesmíru proudí nezdolná energie a dobrodružný... VÍCE ZDE!

Pes
Začátek čínského roku, který je Psům zaslíbený, jste si představovali trochu lépe. Bojujete se špatnou náladou a na všem vidíte mouchy. Než začnete žehrat na nepřízeň osudu, zameťte si před vlastním prahem. Neočekáváte toho od sebe a od... VÍCE ZDE!

Vepř
Nejdůležitější otázkou je zdravotní stav Vepřů. Blízcí se vás snaží přimět k tomu, abyste zvolnili hektické tempo a zamysleli se nad životosprávou. Drobné náznaky vlastního těla nevnímáte a koledujete si o nepříjemné potíže. Zdraví máte pouze... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.