Home - Články - Měsíční horoskop na březen 2018

Měsíční horoskop na březen 2018

vloženo 28. 2. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na březen 2018

Je pro vás trojka šťastné číslo? Pokud jste o tom ještě nepřemýšleli, mnohé vám napoví horoskop na třetí měsíc roku 2018. Březen je magický měsíc a přeje velkým životním změnám především v lásce a pracovní oblasti. Připravte se na to, že se náhle objeví někdo, koho velmi zaujmete, nenechte si takovou šanci utéct. Ani v profesním životě neztrácejte pozornost, nemuselo by se vám to vyplatit. Chcete vědět víc? Čtěte svůj nový horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, březen je pro vás obdobím, kdy kulminuje vše, k čemu jste měli v uplynulém čase nakročeno. Na vašem ohnivém území se zabydlují četní planetární hráči a rozeznívají jasný gong, že tento měsíc patří vám! Merkur od 6. března rozpohybovává veškeré události vašeho každodenního života, takže termín nuda od teď patří do... Více ZDE!

Býk
Milí Býci, vystupujete do velmi příjemného období, ve kterém nehrozí žádné nežádoucí vlnobití či klacíky pod nohy při vašich důležitých krocích. Ba naopak! Očekávejte přínosnou změnu v podobě laviny energie, která má za úkol zaktivovat mnohé doposud pospávající záležitosti. Planetární aktér Mars vstupuje od 17. března na území... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, březnová obloha se sice v 1. polovině měsíce tváří ještě trochu napjatě, nicméně poté očekávejte velkou úlevu. Rozpínavý Mars, který se snaží prskat zejména na poli závazných vztahů, od 17. března kapituluje a stahuje se do ústraní. Do vašeho života opět vstupuje rovnováha! Apropó, laskavá Venuše číhá na svou... Více ZDE!

Rak

Milí Ráčci, březen se nejeví zrovna vašim nejúžasnějším měsícem, naopak se jedná o poněkud náročnější období. V jádru jste opatrní a nemáte ve zvyku vrhat se do věcí po hlavě, což se teď pro vás ukazuje jako velmi vhodné. Zpátečnická strategie se nyní může vyplatit! Od 6. března s vámi totiž hraje přetahovanou Merkur a od 7. března ho kopíruje... Více ZDE!



Lev
Milí Lvíčci, na obzoru je jeden z dalších super měsíců, máte se vskutku na co těšit! Je vám přáno dosáhnout vrcholu svého osobního potěšení, jak by tomu mohlo být jinak, když vás svou přízní zahrnuje zářivá Venuše? Od 7. března vám tato laskavá bohyně nabízí k degustaci četné smyslové i fyzické požitky – váš apetit si určitě přijde... Více ZDE!

Panna

Milé Panny, máte před sebou poněkud rušný měsíc, přičemž v některých případech to nemusí být zrovna voda na váš mlýn. Obzvláště do 6. března, kdy ještě přetrvávají opoziční vlivy Merkura a Venuše, lze očekávat nepříjemnosti. Můžete se potýkat se zádrhely ve finanční oblasti a menší spokojeností v partnerském vztahu. Do 16. března zlobí... Více ZDE!

Váhy
Milé Váhy, vstupujete do období, ve kterém planetární souputníci signalizují, že se vyplatí větší opatrnost. Hned od 6. března se do opozice s vašim znamením dostává Merkur, což značí napěťové situace vlivem nesoustředěnosti, roztržitosti a ukvapených rozhodnutí. Venuše od 7. března přikládá do ohýnku svá polínka nesouladu, konfrontaci s... Více ZDE!

Štír

Milí Štíři, březen lze označit jako super pohodový měsíc, kdy se optimistický Jupiter, sídlící už dlouho ve vašem znamení, může naplno rozzářit. Žádné rušivé vlivy ho nestíní, ba naopak! Do 6. března mu jde hezky na ruku Merkur, který dokáže dát do chodu veškeré důležité záležitosti. Komunikujte, pište, plánujte a cestujte, je to... Více ZDE!



Střelec

Milí Střelci, s nástupem jara se vám otevírá období, ve kterém hraje prim vaše kariéra a máte zvýšené šance posunout se kupředu. Co se týče aktivního Marse, má na vaše úspěchy políčeno už dlouhý čas a nyní má za lubem své záměry prosadit. Obzvláště do 17. března využívejte všechny možnosti pro zvýšenou pracovní kreativitu a... Více ZDE!

Kozoroh

Milí Kozorozi, nadcházející období je pro vás charakteristické tím, že klade důraz na větší opatrnost. Hned od 6. března se totiž Merkur dostává do kvadratury s vaším znamením, což signalizuje možné nepříjemnosti vlivem nesoustředěnosti, roztržitosti a nesouvislé komunikace. Také pozor při jízdě autem, i když se nevyžíváte ve... Více ZDE!

Vodnář

Milí Vodnáři, vstupujete do období, jehož titulkem je rozpohybování věcí a šance ke splnění nejednoho vašeho přání. Nyní je vhodná doba k provedení změn, o kterých už dlouho sníte a toužíte, aby ve vašem životě nastaly. K příznivému sextilovému působení vašeho vládce Urana se od 6. března připojuje i inteligentní Merkur a od 7. března... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, březen je pro vás měsícem vzdělávacích příležitostí a také časem pro duchovní, metafyzické a filozofické rozšiřování obzorů. Váš vládce Neptun vás podporuje již velmi dlouhou dobu, ovšem v tomto čase dochází k ještě většímu posílení. 4. března, kdy se tento váš Guru dostává do objetí s přejícím Sluncem, se stáváte mistry... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.