Home - Články - Láskohled 26.2.-4.3.2018

Láskohled 26.2.-4.3.2018

vloženo 25. 2. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26.2.-4.3.2018

S příchodem března se přiblíží také příchod jara. Už se těšíte na jarní vycházky? V novém Láskohledu se podíváme na to, jak to vypadá s vaším vztahem a zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají. Věřte na lásku a čtěte Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden s sebou přinese vlnu touhy po dobrodružství a žhavých zážitcích. Není důvod se tomu bránit, jenom je třeba dát si pozor na následky. Zejména v případě zadaných Beranů.

Býk
Nastane pohodové a harmonické období, kdy si s partnerem budete opravdu rozumět. Nudy se bát nemusíte. Nezadaní Býci narazí na dost zajímavou osobu. Hlavně se ji nebojte oslovit!

Blíženci
Nevyhnete se dusnému ovzduší. To bude v tomto týdnu poměrně časté. Hlavně zachovejte klid! Pokud teprve hledáte svou lásku, pak si dejte pozor, abyste nenaletěli na hezká slova.

Rak
V tomto týdnu se budou střídat klidné a harmonické momenty s poněkud výbušnější atmosférou. Zadané i nezadané ovládne touha po romantických zážitcích a nebudou se jim vůbec bránit.



Lev

Nezadaným Lvům se rýsuje začátek důležitého vztahu. Připravte se na to, že láska může přijít i velmi nečekaně! V partnerských vztazích se pro změnu rozhostí souznění a spokojenost.

Panna

V tomto týdnu budete hledat u partnera útočiště před starostmi všedních dnů. A taky ho u něj najdete! Nezadaní by sice rádi potkali novou lásku, aktivitu ale nechávají na druhých.

Váhy
Budete se soustředit na vylepšení a upevnění vašeho stávajícího vztahu. Prokažte shovívavost a toleranci. Buďte vlídní a pozorní. Ostatní už půjde samo. Svobodní, vyrazte na lov!

Štír

Jste mistři v okouzlování druhého pohlaví a v tomto týdnu svou pověst beze zbytku naplníte. Láska je na cestě k vám! Zadaní si užijí celkem klidného týdne bez hádek a nervozity.



Střelec

Nezadaní Střelci budou intenzivně hledat nového partnera a mistrně přitom využijí svůj talent ke svádění. Mezi partnery dojde k budování většího porozumění a vzájemného souznění.

Kozoroh

Mezi partnery půjde v tomto týdnu o menší přesilovku. Nebojte se hádek, spíše to bude hravé soupeření a řešení priorit ve vašem vztahu. Svobodní by měli sami začít hledat partnera.

Vodnář

Budete řešit soužití s partnerem i posílení vzájemného pouta mezi vámi. Nezadané bude spalovat milostná vášeň a jsou jen krůček od toho, aby našli vztah plný porozumění a lásky.

Ryby

Nezadaným se do seznamování moc chtít nebude, přesto to zkusí. Výsledek nebude valný. Zadaní budou řešit jen všední věci, ale bez hádek. Můžete tak prožít relativně klidný týden.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.