Home - Články - Týdenní čínský horoskop 26.2.-4.3.2018

Týdenní čínský horoskop 26.2.-4.3.2018

vloženo 23. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 26.2.-4.3.2018

Přelom měsíce je vždy zásadní období. Nový čínský horoskop na celý týden vám prozradí, co se bude dít v závěru února a s čím na vás vyrukuje březen. Zima už nebude dlouho trvat a brzy se dočkáme jara. To je, jak známo, obdobím lásky a připravovat se na nové milostné zážitky můžeme už teď. Nepodceňte však ani rodinné vztahy a situaci v zaměstnání. Zjistěte, co vás čeká v novém týdnu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu měsíce hvězdy upozorňují na nezdravou životosprávu! Krysy patří mezi největší labužníky čínského zvěrokruhu, což je koncem února znát na rostoucí váze a cholesterolu. Odhození zimního šatníku by vás mohlo zaskočit... VÍCE ZDE!

Buvol

Klíčovou figurkou na šachovnici je Černá Luna, která s sebou přináší četné problémy. Strkat před nimi hlavu do písku rozhodně ničemu nepomůže. Jedině by nabobtnaly do ještě větších rozměrů. Raději se jim, milí Buvoli, postavte čelem. Hvězdy... VÍCE ZDE!

Tygr

Poslední únorové dny otevírají téma důvěry, s níž mohou mít Tygři problém jak v lásce, tak ostatních mezilidských vztazích. Tento týden vám ovšem do cesty postaví člověka, před nímž nemusíte hrát žádné divadlo. Ocení vás totiž takové... VÍCE ZDE!

Zajíc
Začátek týdne připomene otázku finančního zajištění. Hvězdy klepnou Zajíce přes tlapky za to, že příliš utrácí. Navíc se zdá, že rozfofrované úspory přinesl do rozpočtu někdo jiný! To zafunguje jako vynikající pracovní motivace. Chopíte se... VÍCE ZDE!.



Drak

Milí Draci, vyhlížíte týden, který je jako stvořený pro lásku. Pokud jste zatím bez vysněného protějšku, měli byste se po něm ve společnosti porozhlédnout. Za pecí vás nová známost sotva dostihne. Draci ve vztahu konečně docení... VÍCE ZDE!

Had

Jako Had navedl Evu k ochutnání jablka, poznáte teď na vlastní kůži, jaké to je čelit pokušení. Zadaní se musí hodně snažit, aby udrželi čistý štít. Od flirtování je jen krůček k vášnivému románku. Vězte, že tím hodně riskujete, ačkoliv máte... VÍCE ZDE!

Kůň
Zdravá sebejistota zrozencům Koně neschází. O to větší překvapení v milostném životě si pro ně přelom měsíce připravil. Zadaní se ocitnou na vedlejší koleji, na což nejsou zvyklí. Než byste se doprošovali o partnerovu pozornost, vsadíte na... VÍCE ZDE!

Koza

Přelom února a března bude důležitý pro nezávazné známosti, které vznikly pro pobavení. Hvězdy s takovými románky mají jiný záměr! Nejspíš se vám pod náporem citů zamotá hlava a musíte si přiznat, že jde o něco vážnějšího. Otázkou zůstává... VÍCE ZDE!



Opice
Jak zvířecí patron vašeho znamení napovídá, máte tendenci k nepromyšlenému jednání. V závěru měsíce vám s tímto neduhem pomůže Neptun, jenž zklidňuje vnitřní nerovnováhu a láká k hlubším úvahám. Vyhledáváte nerušené ticho přírody i šustění... VÍCE ZDE!

Kohout

Dobrosrdečnost Kohoutů dosahuje v tomto týdnu maxima, teď to ale není moc pozitivní zpráva. Zapomínáte totiž na vlastní zajištění a hrozí, že se vydáte z posledního. Až do neděle jste ideálním cílem pro falešné přátele, kteří potřebují malou... VÍCE ZDE!

Pes

Psi zavětří výjimečnou šanci k dobrodružství. Vydáte se za mámivou vůní dálek, exotických krajin i chutí. Taková cesta nemusí mít nutně podobu drahé dovolené. Obzory rozšiřujete i méně nákladným způsobem. Pěkně od ruky vám v těchto dnech... VÍCE ZDE!

Vepř
Závěr měsíce upozorní Vepře na skomírající rozpočet. Shoda okolností vás přinutí sáhnout na zlatou rezervu, což vás vystraší. Začnete více počítat a uděláte si pořádek v hospodaření. Objevíte několik skulinek, kterými zbytečně utíká... VÍCE ZDE!.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.