Home - Články - Nespoutaná síla Aldebaranu

Nespoutaná síla Aldebaranu

vloženo 23. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Nespoutaná síla Aldebaranu

Dnes 23. února nás čeká kouzelný astronomický úkaz. Měsíc zakryje jednu z nejjasnějších hvězd oblohy – tajemný Aldebaran. Hvězda, která přeje úspěchu a poctám, ale také hvězda, která nám může ublížit! Kdo je tajemný Aldebaran a co pro nás znamená?

sdílet článek na facebooku

Býčí oko Aldebaran patří mezi Královské hvězdy Persie. Ty jsou čtyři, spolu s Aldebaranem ještě Regulus, Fomalhaut a Antares. Tyto hvězdy rozdělovaly rok na čtyři roční období. Aldebaran tradičně ohlašoval příchod jara. Jeho jméno vychází z arabštiny, kde znamená Následník. Aldebaran je nejjasnější hvězdou souhvězdí Býka a představuje jedno Býkovo oko. Proto se mu přezdívá oko zjevení, jindy také Buddhova hvězda. Svůj význam měl ale pro všechny, indiáni mu říkali Bílý buvol a pro Eskymáky je Duchem bílého medvěda.

Vzácné zakrytí

Zakrytí Aldebaranu Měsícem jsme mohli pozorovat už mnohokrát, ale to další budeme moci pozorovat až za dlouhých 16 let, také proto je dnešní úkaz výjimečný. Najděte si dnes večer čas a obraťte svůj pohled k Měsíci. S pozorováním začněte v 17:55. Celá podívaná bude trvat hodinu a pár minut.



Magické účinky


Aldebaran je hvězda, která přeje úspěchu a dodává sílu. Tato síla však může být někdy až nebezpečná. Kdo se jí oddá, jde často přes mrtvoly a nehledí na to, co všechno při cestě za úspěchem může ztratit. Pokud vás čeká řešení konfliktu, kde budete potřebovat sílu a odhodlání válečníka, pak je spojení Aldebaranu s Měsícem ideální příležitost. Avšak pozor, nezneužívejte jejich sílu tam, kde byste toho později mohli litovat! Je totiž až příliš snadné nechat se unést jejich vlivem a bezohledně kráčet za svým úspěchem. Buďte tedy více otevřeni druhým, buďte obezřetní a pozorujte sami sebe a když pocítíte, že je třeba zvolnit, zvolněte. Promyslete dobře své kroky, a pak se vydejte vstříc svému vítězství!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.