Home - Články - Planety vám pomohou 5.díl Saturn a Uran

Planety vám pomohou 5.díl Saturn a Uran

vloženo 26. 2. 2018

Planety vám pomohou 5.díl Saturn a Uran

Čas nám běží! Únor končí a je třeba se zamyslet, kam se ubírají naše kroky. Než se nadějete, půl roku bude za námi a je proto důležité, abychom neměli pocit, že nám život protéká mezi prsty. Ovládnout svůj čas je ovšem velmi těžké, ale pomůže nám Saturn! K úspěchu budete potřebovat také správná rozhodnutí a skvělé nápady, se kterými pomůže kreativní Uran. Jděte štěstí vstříc!

sdílet článek na facebooku

Saturn, vládce času

Nedostatek trpělivosti a času, to jsou největší překážky v našich životech. Musíme udělat to a tohle a jako kdyby na to nejdůležitější prostě nezbýval čas. Obraťte se na Saturn. Přinese vám více trpělivosti a pomůže vám zvládnout časovou tíseň.

Nakreslete na papír nebo čtvrtku malý kruh, který bude znázorňovat ciferník hodin, ale nebude mít ručičky, pouze dvanáct čísel. Kruh vystřihněte a uložte do černého kapesníku nebo třeba do černého papírového ubrousku. Černá, to je Saturnova barva. Uchopte kapesník, ve kterém je nakreslený ciferníček do obou dlaní, zavřete oči a proneste k Saturnu krátkou modlitbu.

Saturne, vládce času, prosím tě, dopřej,
aby každá minuta mých dní byla naplno využita,
dopřej mi více trpělivosti a
provázej mě na mé cestě každou vteřinou.


Připojte ještě své vlastní přání, abyste i sami před sebou pronesli to, po čem toužíte a čeho chcete dosáhnout. Šátek nebo ubrousek svažte černou stuhou nebo nití a uložte do kabelky nebo batohu, který s sebou nosíte každý den. Takový talisman vám bude nápomocen zvládat váš čas.



Nápaditý Uran


Potřebujete se rychle obrátit čelem vzad a vykročit úplně jiným směrem? Potřebujete velkou změnu ve svém životě? Pak pomůže Uran!

Uran je bohem nebes a jeho vliv působí především v oblasti nápadů. Když se chcete pohnout dopředu, je Uran tím správným pomocníkem.

Připravte si kousek alobalu a položte jej na stůl. Doprostřed dejte kousek modelíny, kartonu nebo jiného materiálu, do kterého můžete zapíchnout prskavku, tu zapalte a sledujte její světlo. Záře prskavky se bude odrážet od alobalu a promění váš pokoj v magickou místnost. Přivřete oči a sledujte mezírkami mezi očními víčky, jak se světýlko prskavky mihotá. Nemyslete na nic, je důležité, abyste si zcela vyčistili mysl. Proto můžete použít velkou prskavku, nebo postupně zapálit několik menších. Soustřeďte se jen na světlo a zvuk, který prskavka vydává. Hlavně se nenechte rozptylovat myšlenkami na nákup nebo rodinné starosti. Až skončíte, pomalu vstaňte, ukliďte alobal a věnujte se něčemu jinému, jakoby rituál ani neproběhl. Dejte pozor, ať nevyhoříte! Tento rituál můžete opakovat klidně jednou týdně.

Nezapomeňte, že každý rituál si musíte hlavně pořádně užít! Teprve potom mají smysl.

Užívejte si své nové nápady a nebojte se vládnout času!

Váš Eduard

Předešlé díly naleznete zde:
Planety vám pomohou díl 4

Planety vám pomohou díl 3

Planety vám pomohou díl 2

Planety vám pomohou díl 1

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.