Home - Články - Psí horoskop na březen

Psí horoskop na březen

vloženo 3. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Psí horoskop na březen

Zima se nás sice ještě bude nějaký čas držet, ale postupem času uvidíte, že se vaši pejsánci pomalu začnou probírat ze zimního spánku a zatouží si pořádně protáhnout tlapky. Připravte se proto na možnost změny nálad vašeho mazlíčka. Jak se začne počasí vylepšovat, dopřejte si s pejskem pár pořádně dlouhých procházek!

sdílet článek na facebooku

Beran
Psí Berani mohou vyhlížet energické období, kdy jim nuda určitě nehrozí. Venuše se postará o dostatek zábavných podnětů, Mars dolévá energické zásoby. Pohráváte-li si s myšlenkou na agility nebo profesionální výcvik, březen je ideální startovní čára.

Býk
Hvězdní velikáni připomenou páníčkům psích Býků, že jejich mazlíček má divoké předky. Tito hafani jsou v březnu trvdohlavější a zkouší, kde jsou jejich hranice. Někdy to může být zábavné, ale nevyplatí se ustupovat moc. Těžko byste je vraceli zpět.

Blíženci

První polovina měsíce probudí v jindy přátelských psích Blížencích obavu z lidské i zvířecí konkurence. Kvůli prskající Venuši mohou být nevyzpytatelní pro návštěvy i ostatní členy rodiny. Po 17. březnu se vám opět připomenou jejich lepší stránky.

Rak

Psí Raci jsou proslulí vrozenou citlivostí, takže vás jejich březnové výkyvy nálad jistě nepřekvapí. Hlavně první polovinu měsíce vyžadují od páníčků maximální trpělivost. Nic se jim nedaří tak, jak je třeba. Vězte, že se tak nechovají schválně.


CO VÁS SKUTEČNĚ ČEKÁ? Odhalím vám to díky své 22 leté praxi a citlivému empatickému přístupu! Kartářka RADKA



Lev

Zdá se, že hafany ve Lvu v nadcházejícím měsíci jen tak něco nerozhází. Ostatně hvězdy mluví jasně a slibují měsíc bez zásadních problémů. Tito chlupáči se na svět dívají s nadhledem a radují se z všedních maličkostí. Brzy tím nakazí i svého páníčka.

Panna

Jindy je pejsků v Panně plný dům, ale v březnu je najdete častěji polehávat v pelíšku. Potřebují doplnit energetické zásoby, které po 17. březnu využijí naplno. Nenuťte je do ničeho, co je jim proti srsti. Hlavně v prvním týdnu by se ostře ohradili.

Váhy

Dopřejte svým pejskům ve Vahách tolik soukromí, kolik je ve vašich silách. Venuše z nich nedělá nejlepší společníky a hrozí, že v afektu udělají něco, co je později bude mrzet. Držte nad nimi pevnou, ale láskyplnou ruku. A hlavně buďte trpěliví.

Štír
Nadvládu nad pejsky ve Štíru převezme pozitivně laděný Jupiter. Díky tomu získáte veselého mazlíčka, se kterým se nebudete nudit. Nejvíce legrace si ovšem užijí s mladšími členy rodiny. Jejich nefalšovaná radost ze života s nimi báječně koresponduje.



Střelec

Páníčkové pejsků ve Střelci budou muset zvýšit tempo. Jejich mazlíčkové jsou plní sil a potřebují je ze sebe dostat. Jinak mohou začít demolovat vybavení domácnosti. Počítejte s tím, že je nezabavíte ničím obyčejným. Každý den potřebují něco jiného.

Kozoroh

Psí Kozorozi tak moc prahnou po tom, aby byli užiteční, až tím nadělají samou neplechu. Buďte k jejich chybám tolerantní, za vším stojí snaha udělat vám radost. Proč nevyrazit společně na dlouhou procházku někam, kde to pro vás oba není nebezpečné?

Vodnář

Hafani narození pod nadvládou Vodnáře mají čenich na falešné jedince v okolí. V březnu pečlivě chrání svou smečku a neohlíží se na to, jaké k tomu používají prostředky. Pozor, aby někomu neublížili. Na druhou stranu si všímejte, kdo jim moc „nevoní“.

Ryby

S pejsky v Rybách si sice v březnu neužijete moc zábavy, zato budete mít pocit, že vám konečně někdo rozumí. Nebojte se jim svěřit své černé myšlenky. Uleví se vám a váš mazlíček bude mít pocit vlastní důležitosti. Teď fungujete jako skvělá dvojice.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.