Home - Články - Láskohled 5.-11.3.2018

Láskohled 5.-11.3.2018

vloženo 4. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 5.-11.3.2018

Březen je ošemetný měsíc! Doznívá zima a blíží se jaro. Tyto protipóly se promítnou i do vašich milostných životů. Zatímco některým se srdce rozhoří touhou a budou pro okolí neodolatelní, ti další ještě setrvají v zimním spánku a nic s nimi nebude. A co si hvězdy připravily pro vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Nezadaní budou mít jedinečnou příležitost začít žhavý románek. U zadaných se objeví sklony k filozofování o současném vztahu a rozebírání jeho kladů, záporů i možné budoucnosti.

Býk
I když u vás zavládne celkem pohoda, budete nad svým vztahem také hodně přemýšlet. Je to ale jenom filozofování, které k radikálním krokům nepovede. Nezadaní, vy se více snažte!

Blíženci

Zadaní se budou hodně zaobírat budoucností svého vztahu. Single osoby čekají neodbytné myšlenky na někoho, kdo jim padl do oka a uhnízdil se i v srdci. Dejte mu svůj cit najevo!

Rak
Nevyhnete se tendencím váš vztah analyzovat a podrobovat kritice. Navíc budete i podráždění, takže hrozí hádky. U nezadaných se objeví nechuť komunikovat, seznamování bude obtížné.



Lev

Ve stávajících vztazích budete s lehkostí řešit i důležité věci, ze kterých máte obavy. Nezadané osoby se mohou těšit na nové obdivovatele a na příležitost najít tu pravou lásku.

Panna
I když se ve vašem vztahu vyskytnou momenty, které nebudou příjemné a objeví se žárlivost i výčitky, vše zvládnete v klidu. Svobodní mají šanci najít partnera v dávném příteli.

Váhy
Upřímně? Nebudete zrovna adepti na titul Partner roku. Náladovost, kritika vašeho protějšku a přecitlivělost bude na denním pořádku. Ani nezadaní se do seznamování moc nepoženou.

Štír
Vy, kteří žijete v dlouhodobém vztahu, budete intenzivně uvažovat o svatebních zvonech. Nezadané čeká šance na románek i hlubší vztah, podle toho, do čeho se teď chtějí pustit.



Střelec
Zadaní Střelci se budou snažit co nejvíce věnovat svému partnerovi. Nezadaní si budou vychutnávat zájem okolí a mnohdy si pohrávat s city více lidí najednou. Snažte se být féroví!

Kozoroh
Venuše vás zásobuje velkým vnitřním napětím, což se odrazí i ve vašem vztahu. Bude to boj! Nezadaní budou při seznamování opatrnější a neskočí každému na úsměv a hezká slovíčka.

Vodnář
Planety vnášejí do partnerských vztahů harmonii a porozumění. Také svobodným osobám se blýská na lepší časy. Tento týden zkrátka odstartuje příznivé období pro vztahy a lásku.

Ryby
Budete se snažit věnovat partnerovi, i když ne vždy ovládnete svou touhu velet. K hádkám to ale nepovede. Single Rybky, využijte svého magického šarmu k získání vhodného protějšku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.