Home - Články - Láskohled 19.-25.3.2018

Láskohled 19.-25.3.2018

vloženo 18. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 19.-25.3.2018

Jaro je tady a s ním první jarní Láskohled! Zapalují se vám lýtka? Tak to je jedině dobře, protože jaro je časem lásky. V novém horoskopu lásky vám s radostí prozradíme, jestli váš vztah bude vzkvétat nebo jestli potkáte úplně novou lásku. Jste zvědaví? Tak se pusťte do čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše charisma a osobní kouzlo bude neodolatelné. Jen dejte pozor, ať neraníte něčí city, byť nechtěně. Nezadaní se setkají s nečekaným pozváním. Bude jen na nich, zda ho přijmou.

Býk
Vášeň, smyslnost a touha po naplnění nejbujnějších představ vás bude provázet celým tímto týdnem. Na nezadané čeká milostné vyznání i pozvání na rande. Jaro útočí ze všech stran!

Blíženci

V partnerských vztazích se občas přežene drobnější bouřka, která odezní stejně rychle, jako přišla. Mnohé čerstvé vztahy čeká první zklamání. Okolo vás však už krouží nová láska.

Rak

Nebude to v tomto týdnu žádná hitparáda. Pokud ale nepodlehnete emocím, vyhnete se mnohým zbytečným konfliktům. Nezadaní si musí dát pozor na své nové známosti. Buďte opatrní!



Lev

V tomto týdnu budete prožívat ve svém vztahu příjemné okamžiky. Hádky se téměř nevyskytnou. Single osoby nebudou mít problém s nalezením protějšku, srdečnost a charisma udělá své.

Panna

Tento týden bude skvělý zejména pro nezadané. Budou mít plno příležitostí k seznámení a dokonce se objeví tajný ctitel. Zadaní si užijí klidu a harmonie po boku svého partnera.

Váhy
Ve vašem vztahu se objeví napětí a často budete obtížně hledat společnou řeč s partnerem. Nesnažte se prosazovat svou vůli za každou cenu. Svobodní si teď budou užívat samotu.

Štír
U zadaných se v partnerském vztahu rozhostí vřelá atmosféra. Řešit se začnou i vážnější kroky směrem ke společné budoucnosti. Nezadaní budou mít opakovaně možnost začít nový vztah.


LITUJETE ROZCHODU? Dokážete k sobě opět najít ztracenou cestu? Zavolejte mi, spolu najdeme to pravé řešení. Astroložka Laura



Střelec
Žádná dramata, ale ani plavba na růžové vlně. Tak průměrně bude tentokrát vypadat situace u těch, kteří už svého partnera mají. Těm, kteří ho hledají, budou chtít pomoci i přátelé.

Kozoroh
Přichází období, plné žhavých vášní a v tomto týdnu to opravdu pocítíte. Budete si užívat jara i svého partnera! Nezadaným zkříží cestu osoba, která jim pořádně poplete hlavu.

Vodnář

Zatímco svobodní se povezou na vlně zájmu o svou osobu, u zadaných se budou řešit různé vztahové problémy. Neutíkejte před nimi, ale v klidu a bez emocí je s partnerem proberte.

Ryby
Klíčem k úspěchu u zadaných i nezadaných bude v tomto týdnu duchaplná komunikace a přirozený projev. V partnerských vztazích se tak mnohé vyřeší a svobodní okouzlí zajímavou osobu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.