Home - Články - Láskohled 19.-25.3.2018

Láskohled 19.-25.3.2018

vloženo 18. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 19.-25.3.2018

Jaro je tady a s ním první jarní Láskohled! Zapalují se vám lýtka? Tak to je jedině dobře, protože jaro je časem lásky. V novém horoskopu lásky vám s radostí prozradíme, jestli váš vztah bude vzkvétat nebo jestli potkáte úplně novou lásku. Jste zvědaví? Tak se pusťte do čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše charisma a osobní kouzlo bude neodolatelné. Jen dejte pozor, ať neraníte něčí city, byť nechtěně. Nezadaní se setkají s nečekaným pozváním. Bude jen na nich, zda ho přijmou.

Býk
Vášeň, smyslnost a touha po naplnění nejbujnějších představ vás bude provázet celým tímto týdnem. Na nezadané čeká milostné vyznání i pozvání na rande. Jaro útočí ze všech stran!

Blíženci

V partnerských vztazích se občas přežene drobnější bouřka, která odezní stejně rychle, jako přišla. Mnohé čerstvé vztahy čeká první zklamání. Okolo vás však už krouží nová láska.

Rak

Nebude to v tomto týdnu žádná hitparáda. Pokud ale nepodlehnete emocím, vyhnete se mnohým zbytečným konfliktům. Nezadaní si musí dát pozor na své nové známosti. Buďte opatrní!



Lev

V tomto týdnu budete prožívat ve svém vztahu příjemné okamžiky. Hádky se téměř nevyskytnou. Single osoby nebudou mít problém s nalezením protějšku, srdečnost a charisma udělá své.

Panna

Tento týden bude skvělý zejména pro nezadané. Budou mít plno příležitostí k seznámení a dokonce se objeví tajný ctitel. Zadaní si užijí klidu a harmonie po boku svého partnera.

Váhy
Ve vašem vztahu se objeví napětí a často budete obtížně hledat společnou řeč s partnerem. Nesnažte se prosazovat svou vůli za každou cenu. Svobodní si teď budou užívat samotu.

Štír
U zadaných se v partnerském vztahu rozhostí vřelá atmosféra. Řešit se začnou i vážnější kroky směrem ke společné budoucnosti. Nezadaní budou mít opakovaně možnost začít nový vztah.


LITUJETE ROZCHODU? Dokážete k sobě opět najít ztracenou cestu? Zavolejte mi, spolu najdeme to pravé řešení. Astroložka Laura



Střelec
Žádná dramata, ale ani plavba na růžové vlně. Tak průměrně bude tentokrát vypadat situace u těch, kteří už svého partnera mají. Těm, kteří ho hledají, budou chtít pomoci i přátelé.

Kozoroh
Přichází období, plné žhavých vášní a v tomto týdnu to opravdu pocítíte. Budete si užívat jara i svého partnera! Nezadaným zkříží cestu osoba, která jim pořádně poplete hlavu.

Vodnář

Zatímco svobodní se povezou na vlně zájmu o svou osobu, u zadaných se budou řešit různé vztahové problémy. Neutíkejte před nimi, ale v klidu a bez emocí je s partnerem proberte.

Ryby
Klíčem k úspěchu u zadaných i nezadaných bude v tomto týdnu duchaplná komunikace a přirozený projev. V partnerských vztazích se tak mnohé vyřeší a svobodní okouzlí zajímavou osobu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.