Home - Články - Začíná jaro - Slunce vstupuje do znamení Berana

Začíná jaro - Slunce vstupuje do znamení Berana

vloženo 20. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Začíná jaro - Slunce vstupuje do znamení Berana

Energický Beran nám přináší nové začátky a nabije nás svěží jarní sílou!

sdílet článek na facebooku

Beran je začátek nového astrologického roku

Taky se již nemůžete dočkat, až krutá paní Zima konečně řekne své poslední slovo? Máme pro vás dobrou zprávu, přichází den, kdy zima definitivně předá žezlo jaru – nejen v přírodě, ale také na obloze! Je tady jarní rovnodennost, začátek astronomického jara a zároveň chvíle, kdy Slunce opustí poslední zimní znamení Ryb a vstoupí do prvního jarního znamení Berana. Tato významná chvíle letos nastane přesně 20. března 2018 v 17:16 odpoledne!

Jarní rovnodennost je pro astrology velmi významným bodem ročního cyklu. Právě od této chvíle totiž mistři horoskopů počítají začátek nového roku. Astrologický rok se tedy nezačíná v lednu, ale právě 20. nebo 21. března – přesný moment záleží na konkrétním roce. Beran je prvním znamením zvěrokruhu, proto oplývá zcela mimořádnou energií a tvořivou sílou. Rybami se končí starý rok, Ryby uzavírají veškeré události a zkušenosti, které se nám v uplynulých dvanácti měsících staly – teď přichází čas pustit se do zcela nových začátků! Beran nám velí nechat všechno staré a nepotřebné, ať to zůstane v minulosti, a s novou sílou se pustit do vytváření přítomných a budoucích okamžiků!


POTŘEBUJETE RADU?
Stojíte na rozcestí? Díky výkladu karet vnesu světlo i do vašeho života, obraťte se na mě! Paní Agáta


Čistá energie a dětská nevinnost

Někdy se koloběh znamení zvěrokruhu přirovnává k běhu lidského života. Ryby jako poslední znamení v pořadí představují moudré a zkušené stáří, jemuž však již nezbývá mnoho činorodé energie, a které toho sice mnoho ví a zná, ale někdy mu chybí to správné nadšení, elán a průbojnost. Naproti tomu Beran představuje nové zrození, začátek lidského života a období života malého dítěte, které je plné energie, životní síly, a touží dát všem hned teď a bez čekání najevo: „Já jsem tady a chci se prosadit!“

O lidech narozených ve znamení Berana se říká, že jsou tvrdohlaví, bojovní a energičtí. Beranovi vládne živel ohně, takže má ve svém srdci spoustu životního elánu, tvořivé síly, elánu a vášně. Touží se prosadit, nechce odsunout svá přání a své potřeby do pozadí, nechce ani otálet a vyčkávat. Příznačnou vlastností Beranů je netrpělivost – teď, když už známe jejich spřízněnost s jarní energií a dětskou chutí k životu, můžeme ji pochopit ještě hlouběji. Nedostatek trpělivosti nemusí být vždy jen špatná vlastnost – vždyť si vzpomeňte, jak se netrpělivě derou na světlo světa první jarní kytky, a s jakou netrpělivostí nám malé děti ukazují svoji vůli žít, růst a posunovat se kupředu! Beran nechce dělat kompromisy – touží rozžehnout svůj oheň nadšení, tvořit, bojovat a vyhrávat! A přesně tyto energie, kterými oplývají zrozenci v Beranu, jsou typické i pro roční období, ve kterém se narodili. Po celý nadcházející měsíc se tedy budeme moct těšit z nové síly a energie, která je jako stvořená pro veškeré nové začátky v našich životech!



Čas pustit se do nových plánů!


Jak toto krásné období Berana využít a prožít co nejlépe? V první řadě vyjděte ven na čerstvý vzduch do jarní rozkvetlé přírody, na sluníčko, které svítí každým dnem silněji! Venku se mnohem lépe napojíte na energie ročního koloběhu a uvědomíte si, jak mocnou a nenahraditelnou kreativní sílu nám Beran nabízí!

Zaměřte teď svoji pozornost na své plány a představy do budoucna. Co můžete pro jejich uskutečnění udělat hned teď? Nečekejte a nic už víc neodkládejte. Věci nebudou zcela ideální nikdy, ale teď je čas se rozhoupat a pustit se do díla, přejít od myšlenek k činům! Je přitom jedno, jestli se jedná o pracovní projekt, o vaše plány ve volném čase nebo o cokoliv jiného, co vás zajímá a těší. Přestaňte se vrtat v minulosti a ve věcech, se kterými již nic nenaděláte. Nechejte je ve starém roce a jděte dál! Myslete pozitivně a věnujte svoji pozornost tomu, co vás baví a v čem zároveň vidíte možnosti do budoucna. A pak už žádné otálení a kompromisy – jděte zkrátka do toho! Uvidíte, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2023 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.