Home - Články - Týdenní čínský 26.3.-1.4.2018

Týdenní čínský 26.3.-1.4.2018

vloženo 23. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 26.3.-1.4.2018

Březen končí. Přinese ještě začátek něčeho nového, nebo už doběhne beze změn? V čínském horoskopu najdete odpovědi na všechny důležité otázky. Jako vždy se budeme zabývat především láskou a kariérou. Nenechte věci náhodě a poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, zdá se vám, že život ustrnul na mrtvém bodě a nečeká vás nic pozitivního? Pak hoďte starosti za hlavu, protože tento týden pro vás chystá jednu novinku za druhou. Nechte se strhnout přáteli k bláznivé aktivitě, která vás... VÍCE ZDE!

Buvol
Ještě než převezme nadvládu apríl, roztočí se v životě Buvolů kolotoč velkých změn. Svěží vítr odvane všechny černé myšlenky, kterými jste si zbytečně zanášeli hlavu. Potřebujete opustit nefunkční vztah, rozjet lepší kariéru, nebo se... VÍCE ZDE!

Tygr
Tygři nemají v závěru měsíce nikde stání. Aktivní Merkur se podepíše na životním tempu, proto nevydržíte sedět v koutě se zkříženýma rukama. Naopak potřebujete tvořit, poznávat a expandovat, což platí pro pracovní i soukromý... VÍCE ZDE!

Zajíc

Můžete si pořádně dupnout a začít se radovat. Na přelomu března a dubna čeká Zajíce fantastická konstelace planet, díky níž se vám daří ve všech životních ohledech. Nejcitelnější to bude v touze po osobnostním... VÍCE ZDE!



Drak
Klíčovým tématem týdne je láska. Draci mají na začátku jara zamotanou hlavu a neví, jak se rozhodnout. Kopretina stěží pomůže a ani kávová sedlina za vás důležité rozhodnutí neučiní. Hvězdy radí jít na to přímo a zeptat se protistrany, jak... VÍCE ZDE!

Had
Milí Hadi, v nadcházejícím týdnu si lámete hlavu kvůli frustraci v milostném životě. Sami se necítíte na rozchod či rozvod, takže se pídíte po řešení neblahé situace. Nehledejte povyražení jinde, tím byste si sotva pomohli. Nevěra vás... VÍCE ZDE!

Kůň
Vesmír bude ke zrozencům Koně nezvykle blahosklonný a splní jim nejedno přání. Do nového týdne se probudíte s vynikající náladou a schopností radovat se z úplných maličkostí. Na svět hledíte dětskýma očima, kdy se vám všechno... VÍCE ZDE!?

Koza
Poslední březnový týden bude bohatý na hvězdné vzlety i rychlé pády. Rozhodně nepočítejte s průměrností. Největší úspěchy slibují hvězdy v oblasti financí. Plánujete-li zásadní investice, nebo žádosti o půjčku, teď by to... VÍCE ZDE!.


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing, Astrologii i NumerologiiVaše Karmen



Opice

Zvědavá opičí nátura se ukáže v tomto čase naplno. Platíte za nenechavky, kterých je všude plno a všemu musí přijít na kloub. Naštěstí svou pozornost upínáte k vyšším zájmům a do soukromí druhých nevstupujete. Luna zabrnká také... VÍCE ZDE!

Kohout
Poslední březnové dny dají Kohoutům zabrat. Černá Luna připomene neukončené vztahy z minulosti. Možná narazíte na bývalého partnera, nebo se vám bude vynořovat ze snu. Může jít o karmický vztah, který za sebou vláčíte jako stín. Ani současné... VÍCE ZDE!.

Pes

Spokojenost najdete v kruhu rodiny, kde jste opečováváni jako v bavlnce. Jestliže jste se v minulých dnech trápili kvůli hádkám a sporům, na konci měsíce se vám podaří obnovit domácí pohodu. Mezilidské vztahy mimo rodinný krb už bohužel tak... VÍCE ZDE!

Vepř
Pracovitost Vepřů konečně přinese zaslouženou odměnu. Na pracovišti nebo domácí půdě se dočkáte ocenění za všechno, co děláte. Skromnost stranou a užijte si hřejivou přízeň plnými doušky. Pomýšlíte-li na lepší profesní dráhu, porozhlédněte se... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.