Home - Články - Úplněk plný citů

Úplněk plný citů

vloženo 27. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Úplněk plný citů

Druhý březnový úplněk přichází v sobotu 31. března. A protože jde už o druhý úplněk v měsíci, říkáme mu modrý měsíc. Tentokrát se Luna rozzáří ve znamení Vah, což díky spojení s Venuší zapůsobí na naše city. Úplněk vrcholí už ve 14:36, tak se dobře připravte!

sdílet článek na facebooku

K Vahám patří Venuše, ke které patří především city a láska a energie úplňku je posiluje. Díky úplňku tak budete více citliví a empatičtí. To může pomoci především v mezilidských vztazích na všech úrovních. A samozřejmě v lásce! Všímejte si dobře svých pocitů a následujte své srdce.

Buďte vyzývaví a dodejte svému vztahu jiskru

Během působení úplňku se nevyhýbejte flirtům, chovejte se sebevědomě a vnímejte krásu, která z vás vyzařuje. Rozhodně je vhodná doba k seznámení, vyrazte do společnosti nebo zkuste seznamku, i v psaném projevu vám to totiž půjde výborně. Pokud toužíte po novém impulsu ve vašem vztahu, naplánujte na úplněk něco speciálního. Co třeba večeře nebo romantická vycházka s partnerem?



Vy a vaše tělo

Měsíc působí i na naše zdraví. Citlivá bude především pokožka, to ale může být příjemné, doteky vašeho partnera vás přímo rozvášní. Opatrní ale buďte na své ledviny, takže žádné krátké bundičky, ať neprochladnete.

Tak nezapomeňte, síla úplňku je ohromná a pocítí ji každý. Je jenom na vás, jak s ní naložíte!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.