Home - Články - Měsíční horoskop lásky na duben

Měsíční horoskop lásky na duben

vloženo 30. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na duben

Přichází duben a s ním nejen aprílové počasí, ale také nálady. Co bude jeden den vypadat skvěle, bude se druhý den zdát naprosto marné. Ale nevěšte hlavu, půjde spíš o změny nálad, než o nějaké velké katastrofy. Recept je jednoduchý, skvělé momenty si s partnerem pořádně užijte! A když budete mrzutí, zalezte si někam s knížkou. A nezadaní pozor, duben je měsíc pro seznamování jako stvořený!

sdílet článek na facebooku

Beran
Po většinu měsíce balancujete na hraně a necháváte se opíjet adrenalinem. Baví vás popichovat porušováním společenských konvencí a vzrušuje vás příchuť zakázaného. U nezadaných je ve hře pouze jejich dobrá pověst, zadaní už to mají po poznání složitější. I když vás zakázané ovoce neodolatelně láká, cena za nevěru je vyšší, než si připouštíte. Je jen na vás, zda to chcete riskovat. Experimentování může být příjemné i v trvalém svazku. Protějšek se pokusí vyhovět všem nápadům, s kterými přijdete.

Býk
Venuše se umoudří a začne být vaší věrnou služebnicí. Do milostného života nebude zasahovat víc, než je zdrávo. Milí Býci, v dubnu můžete mít, cokoliv si zamanete. Hledáte vztah na věky věků, nebo si vystačíte s četnými románky na jednu noc? Pak se pusťte do práce. Ve společnosti je o vás velký zájem. Vyzařujete osobité charisma a není pochyb o tom, že se s vámi budoucí protějšek nebude nudit. Všechna esa držíte v rukávu i v případě, že už drahou polovičku máte. Víte, jak si okořenit soukromí.

Blíženec

Afrodité letos nečeká na máj, ale lásku rozhazuje po hrstech s měsíčním předstihem. Otevírá dveře k hlubšímu poznání v partnerství, a to nejenom v rodině duchovní, ale i té fyzické. Honí se vám hlavou pikantní představy, k jejichž realizaci vám zatím chyběla odvaha? Teď už vás nic nezastaví. Jakmile pustíte stavidla představivosti, spustíte erotickou potopu. Pakliže jste momentálně bez partnera, žádná sexy osoba opačného pohlaví si před vámi nemůže být jistá. Při lovu dokáže být velmi trpěliví.


PŘIJDE VÁM ČEKÁNÍ NA TOHO PRAVÉHO NEKONEČNÉ? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Volejte na tel. číslo: 906 701 701. KARTÁŘKA VENUŠE



Rak
Raci patří mezi znamení, která lásku potřebují stejně jako vzduch k dýchání. Tentokrát vás ovšem vesmír láká do míst, jež běžně nevyhledáváte. Až do 23. dubna kvete pšenka nezávazným vztahům. Flirtujte, bavte se, nasávejte nové sexuální zkušenosti, ale žádnou známost neberte vážně. Apríl je zkrátka o zábavě, proto s osudovým seznámením nepočítejte. Proč nezkusit něco nového a nerozšířit know-how, kterým pak seberete dech vyvolenému protějšku? Později nebudete litovat, že jste něco prošvihli.

Lev
Každý měsíc nemůže být posvícení. Zrozenci Lva si aktuálně vytáhli černého Petra a v lásce se jim moc nedaří. V dlouholetých svazcích to skřípe a ani nezadaní nemohou počítat s žádným extra zbožím na trhu. Než se trápit tím, že se situace neodvíjí podle vašich představ, raději energii nasměrujte jinam. Místo vášnivých nocí obujte běžecké boty, nebo začněte s tvůrčí činností. V posledním aprílovém týdnu se nad vámi Venuše slituje a vynahradí vám milostnou nepřízeň i s bonusem. Stačí jen vytrvat.

Panna

Sex-appeal narůstá raketovou rychlostí, což nezůstane bez pozornosti opačného pohlaví. V zaměstnání i na soukromé půdě se najde hned několik protějšků, kteří by si dali říct. A vůbec se nestarají o to, jestli se vám na prsteníčku neblýská kroužek. Počítejte se žárlivostí ze strany oficiálního partnera, která vás ovšem polechtá po egu. Díky tomu se zbavíte stereotypu v posteli a popíchnete miláčka, aby se více snažil. Jestli spřízněnou duši teprve hledáte, nebudete se věšet na prvního ctitele.

ÚPLŇKOVÝ RITUÁL LÁSKY. Tajemný úplněk byl odpradávna dobou lásky. Úplněk přináší změny jak v přírodě, tak v lidských osudech. Mezi rituály, které se o úplňcích provádějí, patří zejména ty spojené s láskou. A opravdu fungují!

Váha

Po většinu dubna bojujete s vlastnostmi, které nemají ve zdravém partnerském vztahu co dělat. Cítíte se osamělí a drahou polovičku obviňujete, že vás odsunula na druhou kolej. Ať se snažíte přivolat ji citovým vydíráním, žárlivými scénami nebo majetnickými sklony, neuspějete ani s jedním. Čím dříve si to připustíte, tím rychleji se láska vrátí do starých kolejí. Nezadaným teď při seznamování pšenka nekvete. Hrajete si na někoho, kým ve skutečnosti nejste. Přitom o vašich kvalitách není pochyb.

Štír

Duben přináší nejlepší konstelaci, jakou si můžete do milostného života přát. Perfektně vám to klape jak při řešení praktických záležitostí, tak v mnohem zábavnějším programu. V posteli jste naladěni na stejnou notu, takže nápověd není třeba. Nebraňte se experimentům, které se vynořují v hlavě. Drahá polovička se rozhodně nebude bránit. A jak na tom budou nezadaní Štíři? Ani vás nečeká milostný půst. Vyrazte do společnosti. Přitažlivými osobami se to jen hemží a osudová láska je na spadnutí.

Střelec

Zajímavý měsíc mohou vyhlížet především Střelci bez partnera. Vychutnáváte si seznamování s mnoha protějšky a než se na někoho uvážete, nebudete spěchat. Výhodou je, že se nenecháte ovlivnit prvním dojmem a snažíte se člověka poznat v jeho skutečné kráse. Přitahuje váš životní moudrost a jiskra v oku, takže věkový rozdíl neřešíte. Pakliže už životní polovičku máte, zatoužíte po oživení stereotypu. Hlavně netlačte na pilu, ať to nepřepálíte hned v začátku. Miláček není na takové tempo zvyklý.


Kozoroh

Hvězdy uvolňují pole působnosti a vývoj nadcházejícího měsíce nechávají čistě ve vaší režii! Můžete popustit uzdu fantazii a užít si vášnivou jízdu, o jaké jste si zatím nechávali jen zdát. Hned na začátku dubna si připravte půdu a rozmazlete miláčka dárkem na míru. Kdo říká, že z něj nebudete mít užitek oba? Nefunkční vztahy rozhodně nevylepšíte bokovkou, na níž si děláte zálusk. Nezadaní Kozorozi se musí rozmyslet, jestli hledají chvilkové povyražení, nebo pevný vztah. Máte to ve svých rukou.

Vodnář

Milí Vodnáři, apríl není z milostného pohledu dvakrát vlídný. Skomírající sebevědomí vás tlačí do jednání, které vztahům nesvědčí. Partnera podezíráte z nevěry a snažíte se ho k sobě přitáhnout špatnou taktikou. Místo citového vydírání a manipulátorství zkuste přeladit na vlídnější notu. A vězte, že kdo nemá rád sebe, nemůže mít rád ani ostatní. Najděte si čas na rozmazlování těla i ducha, výsledky se dostaví záhy. Platí to i pro singles. Potřebujete začít vyzařovat do okolí pozitivní světlo.

Ryby

Ve čtvrtém měsíci tohoto roku konečně oceníte, jak báječné je mít po boku vážnou známost. Dokonce i nezadaní přestanou flirtovat a hledat románky na jednu noc a začnou lovit ve vodách singles svou životní kořist. Milování sice nebude žádná vášnivá hitovka, ale vy teď potřebujete hlavně duchovní blízkost. Děláte si navzájem radost romantickými maličkostmi a netrápí vás, že sousedy nebudíte svými hlasitými výkřiky. V závěru měsíce se přece jen dočkáte intimností, na jaké můžete být oba pyšní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.