Home - Články - Úplňkový rituál lásky

Úplňkový rituál lásky

vloženo 26. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Úplňkový rituál lásky

Tajemný úplněk byl odpradávna dobou lásky. Úplněk přináší změny jak v přírodě, tak v lidských osudech. Mezi rituály, které se o úplňcích provádějí, patří zejména ty spojené s láskou. A opravdu fungují!

sdílet článek na facebooku

Rituály lásky

Lidé jsou hnáni touhou po lásce již celá staletí. Snad neexistuje více rituálů než těch, které jsou úzce spojené s láskou. Samozřejmě, že hned v závěsu se drží rituály, které mají lidem přinést moc a peníze. Láska však vítězí!

Pokud jste osamoceni a toužíte po partnerovi, zaměřte se právě na období, kdy se na noční obloze nachází jasně zářivé kolo. Nejbližší úplněk nás čeká již příští týden v neděli, a to 9. října 2022 ve 22:54.

Rituál, který si zde zmíníme, vám má napomoci k nalezení vaší lásky. Avšak pokud zoufale toužíte po nějakém partnerovi, který vám není osudem přidělen, tak zmanipulovat ho k lásce k vám jednoduše nelze. Na to je třeba pamatovat. Přistupujte k celému rituálu s rozmyslem. Nejedná se o hloupou hru, nicméně o magický rituál, který vám může pomoci.


Přijď lásko ke mně

Rituál je vcelku jednoduchý, nicméně i on si žádá svůj čas a dostatek trpělivosti. Ze všeho nejdříve je nutné, aby byla vaše mysl klidná a vyrovnaná. Vaše vnitřní JÁ musí být v harmonii, abyste byli schopni rituál provést správně. Nejprve si dejte koupel v horké vodě, do které nakapete trochu růžového oleje. Koupel uvolní vaše tělo, a proto bude následně snazší uvolnit i duši. K navození atmosféry si můžete zapálit vonné tyčinky. Po koupeli si oblečte příjemné šaty a svoji mysl soustřeďte jen na nadcházející rituál.

K tomuto rituálu je potřeba pouze soli a onoho magického úplňku. Až na obloze spatříte plný měsíc a vaše mysl bude plně soustředěna, posypte práh svého domu solí a myslete přitom na osobu, která pro vás bude ta pravá pro život. Představte si tuto osobu do nejmenších detailů. I to jak kráčí přes váš práh do vašeho domu, kde ji již netrpělivě očekáváte. Zkuste tento rituál opakovat každý úplněk, uvidíte, že výsledek na sebe nenechá dlouho čekat a i vás si láska najde.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.