Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. září - 2. října

Čínský horoskop na týden 26. září - 2. října

vloženo 25. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 26. září - 2. října

Pro mnohá znamení přináší další zářijový týden velmi dobré vyhlídky, ale například zrozenci Kohouta se musí obrnit větší trpělivostí a počkat až se blížící bouře přežene. Zjistěte i vy, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ještě než se září rozloučí s nadvládou, měli by se zrozenci Krysy zbavit všeho, co je drží při zemi. Nedořešení záležitosti z minulosti, strachy i závislosti nemají ve vašem životě místo. Uvolněte prostor pro něco… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V hlavě se vám honí spousta nápadů, ale k jejich realizaci nenacházíte odvahu. Bojíte se neúspěchu i potíží. Hlavu vzhůru! Zejména v milostném životě se před vámi otevírá zářná budoucnost, a tak se nebojte vyrazit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kněžka lásky se na konci měsíce otáčí k Tygrům zády. Přesto to nemusí být nutně negativní zpráva. V důsledku se vám uvolní ruce pro lepší vztahy. Rozchod je pro mnoho párů nevyhnutelný. Citové ochlazení… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nadcházející týden přináší do života Zajíců velký posun. Od některých záležitostí se musíte odstřihnout, abyste mohli začít budovat lepší zítřky. Hvězdy osvěcují cestu za štěstím, proto se nebojte žádných… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Měsíční paprsky vyvolávají v Dracích nervozitu a roztržitost. Emoce s vámi cloumají z extrému do extrému a mohou neblaze ovlivnit vaše rozhodování. Velkou pomoc představuje Venuše, díky níž budete mít… ČTĚTE VÍCE!

Had
Dění posledního zářijového týdne má pod taktovkou vášnivý Mars, planeta válek a hádek. Mějte se na pozoru v mezilidských vztazích, ať už jde o lásku, práci nebo rodinu. Výměny názorů jsou časté, ale vždy byste… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Romantika je cítit všude kolem vás. Zrozenci Koně vyhlížejí týden, který pomůže k prohloubení existujících vztahů a nabídne také úplně nové známosti. Nová láska se neobjeví z čista jasna, nejspíš začne jako… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v posledních zářijových dnech se držte všeho, co máte, a inovativní plány o pár dní odložte. Prosperující Jupiter se k vám otáčí zády a komplikuje investice i hledání zaměstnání. Pracovní změna by… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Planeta válek se dostává ke slovu. Mars komplikuje mezilidské vztahy, ale zároveň přináší i něco pozitivního. Zrozenci Opice jsou v závěru měsíce mnohem vášnivější a v intimním životě se nestydíte experimentovat. Pokud… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Přelomový týden je pro Kohouty náročným obdobím, které má za cíl prověřit vaši trpělivost. Některé věci nebo vztahy zůstanou pouhou vzpomínkou, ale neměli byste na nich lpět. Vesmír dělá v životě pořádek a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, vstupujete do období důležitého pro vaši kariéru. Planeta prosperity Jupiter k vám láká finance, které váš rodinný rozpočet potřebuje jako sůl. Hned víte, čím si uděláte radost. Proti tomu kněžka lásky … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V závěru měsíce se vám daří dostat události pod kontrolu. Velkou pomoc představuje Jupiter, díky němuž máte dostatek psychických i fyzických sil na řešení všech nesnází. Také laskavá Luna bude mít ve vašem životě… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.