Home - Články - Týdenní horoskop 26. září - 2. října

Týdenní horoskop 26. září - 2. října

vloženo 24. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 26. září - 2. října

Panny tento týden obětují veškerou energii zaměstnání, odměnou jim však bude velká chvála nadřízených. Ryby mají rodinnou krizi a Raci řeší ostrý pracovní konflikt. Jak zvládnete tento přelomový týden vy? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Občas máte pocit, že jste vůči svému okolí příliš tolerantní. Hodně lidí toho začalo využívat a dokonce se vám zdá, že ani protějšek si vás dostatečně neváží. Ve spousta věcech se vás neptá na názor a dělá si vše po svém aniž by to mělo hlavu a patu.

Býk
Momentálně nemáte moc náladu na jakékoliv seznamování. Máte pocit, že potřebujete být trochu více času sami se sebou a uvědomit si, co je ve vašem životě důležité. Pokud se budete zabývat záležitostmi zvenčí, tak nemáte šanci na vnitřní harmonizaci.

Blíženci
Merkur je v příjemném trigonu s vaším znamením a čeká vás výrazný posun v kariéře. Není se čemu divit, jste pilný jedinec, na kterého je spolehnutí a když se k tomu ještě přidá přízeň hvězd, tak je jasné, že vás čekají veskrze pozitivní události.

Rak
V práci jste svědkem ostrého konfliktu, kterého jste tak trochu součástí. Není vám to vůbec příjemné a máte za to, že tato neotřelá situace zapříčiní daleko více problémů a v zaměstnání už nebude přátelská atmosféra, která je pro vás velice důležitá.


Lev
Poznáte zajímavého jedince, který si umí užívat život plnými doušky. Víte, že pokaždé, když s ním jdete někam za zábavou, tak to bude velká jízda. S tímto člověkem se prostě nikdy nenudíte, akorát trochu odsouváte svůj milostný život na druhou kolej.

Panna
Konečně se vám podařilo získat si v práci lepší pozici. Získáte nejen větší respekt, ale s ním i spojené zvýšení platu a co si budeme povídat, v dnešní době jsou finance navíc potřeba jako sůl. Samozřejmě toho nezačnete využívat a nějak více utrácet.

Váhy
Máte ve svém blízkém okolí někoho velice zákeřného, který vám vůbec nepřeje nic dobrého. Nebude jednoduché přijít na to, kdo vám v životě tak zavařuje. Když na to ale přijdete, tak vás to hodně překvapí a konečně se naučíte v životě ne každému věřit.

Štír
V práci, za poměrně nevyjasněných podmínek, odejde kolega, ke kterému jste měli blízko. Od té doby všichni v práci pociťují houstnoucí atmosféru, což samozřejmě není nic pro vás. Máte na své povinnosti rádi klídek a pohodu a nyní vám to moc chybí.


Střelec
Čekají vás příjemné milostné chvíle s vaším protějškem. Konečně se vám podařilo překonat krizi, která vás dlouhodobě sužovala a výrazně ovlivnila nejen váš osobní život, ale i ten pracovní. Nyní se však začíná blýskat na lepší časy, a to je jen dobře.

Kozoroh
Nadřízený si všímá vašich pokroků a je spokojený s vaším celkovým výkonem. Máte více prořízlejší pusu než ostatní a nebojíte se ozvat a říct svůj názor. Občas je vám to na škodu, zejména kolegové to snášejí špatně. Vedení to ale bere jako vaše plus.

Vodnář
Dejte si tento týden pozor zejména na vaši občasnou zbrklost a s ní samozřejmě spojenými úrazy. Hvězdy osudu nabádají k opatrnosti a vy byste je měli uposlechnout. Ne že by vám hrozilo nebezpečí, ale ani z malé nepříjemnosti nebudete moc nadšení.

Ryby
Vaše rodinné svazky nyní překonávají těžkou zkoušku. Na některé členy rodiny máte zlost a nyní se ukazuje, že jste si možná jisté záležitosti dostatečně nevyjasnili. Čeká vás období hádek a nevyjasněných restů, což pro vás nebude ani trochu příjemné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.