Home - Články - Týdenní Astrohled 2.- 8. dubna 2018

Týdenní Astrohled 2.- 8. dubna 2018

vloženo 31. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 2.- 8. dubna 2018

Nový týden, nové zážitky, noví lidé a nové lásky. A také nové radosti i nová zklamání. Převáží se ve vašem případě váhy na stranu štěstěny? Přečtěte si horoskop sestavený profesionální astroložkou a zjistěte, jaká je vaše nejbližší budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Týden začne hekticky a toto tempo si udrží až do svého konce. Bude se na vás hrnout spousta úkolů a na vás bude, abyste vytřídili ty důležité. Nezapomeňte se přitom chopit šancí a využít důležitých informací, to je hvězdné poselství pro tyto dny.

Býk
V tomto týdnu se k vám dostanou zajímavé novinky, týkající se vaší kariéry a není vyloučena nabídka lépe placené pozice. Budete také dost zaměřeni na rodinu a domov a chopíte se péče o své hnízdečko. Mnozí se pustí do zásadního zvelebení a renovace.

Blíženci

Budete mít šanci postoupit v kariéře o level výše a uděláte dojem na nadřízené. Sami si ale nejste jistí, zda je to dostatečné ocenění vašich schopností. Také si uděláte radost nákladnějším nákupem a investuje dost času do upevnění vztahů s blízkými.

Rak
Ve snaze dotáhnout to v kariéře hodně vysoko budete po celý týden pracovat velice pilně. Musíte si ale dát pozor na to, abyste následkem zbrklosti neudělali chyby a nepřinesli si do života spíše problémy, nežli úspěch. Na to buďte hodně opatrní.


CO VÁS SKUTEČNĚ ČEKÁ? Odhalím vám to díky své 22 leté praxi a citlivému empatickému přístupu! Volejte na tel.: 906 701 701.
Kartářka RADKA


Lev
V centru vaší pozornosti bude práce. Budete pociťovat nutkání změnit místo, což bude podpořeno také tím, že se teď v práci s vedením nemůžete vůbec na ničem shodnout. Musíte si dát pozor na zbytečné utrácení a na úrazy vzniklé následkem nešikovnosti.

Panna
V práci přednesete návrhy změn, které se setkají s uznáním. Posunete kupředu také řadu věcí, které dosud stagnovaly a přijde příležitost polepšit si po finanční stránce. Zvládnete všechno, co bude vyžadovat sílu vašeho intelektu s naprostou bravurou.

Váhy
V práci vás to v tomto týdnu moc bavit nebude. Přijde vám, že stereotyp je už nesnesitelný. Kromě toho si nebudete příliš rozumět s kolegy. Doma budete hýřit originálními nápady, ale když změny podle vás blízcí odmítnou, na domácí práce nesáhnete.

Štír
Máte spoustu elánu a investujete ho zčásti do práce, zčásti do své rodiny. To znamená, že se budete chtít co nejdříve a se ctí vypořádat s nutnými pracemi, které jste dosud odkládali. Začnete se zajímat o nevšední destinace pro trávení letní dovolené.



Střelec

Jeden den bude hůře, druhý den zasvítí sluníčko. Tak to bude v tomto týdnu ve všech oblastech vašeho života. Bude to tedy období výkyvů a překvapení. Dobrou zprávou je, že se nenecháte vyvést z míry a všechno ustojíte. A oslavíte nejeden úspěch.

Kozoroh
Rádi byste v práci expandovali, což se vám v tomto týdnu moc dařit nebude. Chtělo by to více elánu a snahy o sebeprosazení, planety vám pomohou. Často budete trpět zhoršenou náladou. Snažte se odreagovat pobytem v přírodě a meditací, uleví se vám.

Vodnář

Vliv planet vás omezuje prakticky na všech frontách. V oblasti peněz musíte více šetřit, věčně budete něco hledat, v práci budou mrzutosti a doma občas pořádně dusno. Naštěstí máte bojovnou povahu, a tak vás nepříjemnosti nerozhodí. Ustojíte je.

Ryby
Čeká vás dost hektický týden. Budete sice úspěšní, ale také přepracovaní a o víkendu už si o vás budou vaši blízcí dělat starosti. Bude třeba dopřát tělu odpočinek. Jinak se dokážete prosadit i bránit proti vlivům okolí a hned tak něco vás nepoloží.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.