Home - Články - Měsíční horoskop na září 2018

Měsíční horoskop na září 2018

vloženo 2. 9. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na září 2018

Škola volá a prázdniny se stávají vzpomínkami. Jestlipak to budou vzpomínky krásné? Ale zapomeňme teď na minulost a obraťme svou pozornost dopředu, do BUDOUCNOSTI! Máme pro vás velký horoskop na celé září, tak se podívejte, co se bude dít.

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, do 6. září se těšte z pěkného aspektu Merkura k vašemu znamení. Vliv se odráží ve vašich komunikačních schopnostech. Ty můžete uplatnit jak v práci, tak i v hledání nových přátel, či navazování kontaktů. V pracovním prostředí se vám daří a šéf jistě uvažuje nad nějakým oceněním! Vyjadřování vám jde lépe a vaše... Více ZDE!

Býk

Milí Býci, od 6. září vstupuje Merkur do znamení Panny, což je velmi příznivá doba pro vaše mentální a volnočasové aktivity! Uran tvoří trigon k Merkuru a jak se zdá, vaše mysl je vlivem této kombinace více svěží a nápaditá. Díky tomu si přitahujete více pozornosti od okolí, takže se dívejte kolem sebe, šance na nová seznámení stoupá. Pozor si... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, zhruba v polovině měsíce se vám může zdát, že vaše činorodost raketově stoupá! Je tomu tak proto, že Mars 11. září vstoupí do znamení Vodnáře a utvoří k vašemu znamení přející trigon. Vliv tohoto planetárního aktéra můžete zaznamenat hlavně v oblasti vztahů. I když jste přelétaví, můžete narazit na člověka, se kterým... Více ZDE!


JE TO MUŽ VAŠICH SNŮ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t. 906 701 701!


Rak

Milí Raci, od 9. září podává přátelskou ruku vašemu znamení Venuše, která co se týče radostných prožitků, není žádnou troškařkou. Je přáno zábavám a lásce, zejména kolem 13. září mějte oči otevřené, objev je docela blízko! Venuše také zasahuje do vašich financí a daří se vám v nich. Co se práce týká, máte do 22. září šance na... Více ZDE!

Lev
Milí Lvi, na začátku měsíce můžete ještě využít vlivu Merkura, který působí ve vašem znamení. V pracovním prostředí můžete zazářit a také lehce navazujete kontakty, nicméně 6. září vám Merkur zamává na rozloučenou. Podporu ztrácíte také od Venuše, která začíná naopak od 9.září zlobit svou zátěžovou kvadraturou. Její nepříznivý vliv... Více ZDE!

Panna

Milé Panny, hlavní roli pro tento měsíc u vás hraje váš vládce Merkur, který je od 6. září ve vašem znamení a je vaším velkým pomocníkem! Svou pomoc vám nabízí zejména v práci a rodinném prostředí. Také se přičiní v lásce, přičemž hraje do karet zejména nezadaným. Jeho silný vliv se projevuje hned 7. září, kdy tvoří úžasný trigon s... Více ZDE!

TAROT PŘÁNÍ je velmi mocný magický nástroj, díky kterému poznáte, zda se přání vyplní nebo nikoliv, anebo vám co stojí v cestě. Dozvíte se, co můžete očekávat a zda je Vám přáno a dostanete uživatečné informace a rady. Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Váhy

Milé Váhy, vaším důležitým průvodcem je v tomto měsíci Mars, který 11. září vstupuje do znamení Vodnáře a utváří příznivou kompatibilitu s vaším znamením. Váš aktivní přístup je nyní podpořen na maximum a to jak v práci, tak i v lásce. K té přistupujete s větší kuráží a originalitou, takže směle kupředu, nenechejte svůj objev... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, před vámi je poněkud divočejší období. Za provázky tahá Venuše, která je od 9. září ve vašem znamení, nicméně není zrovna nejlépe naladěna. Tvoří kvadraturu k Marsu a toto jejich hašteření není příznivým signálem pro finance ani pro lásku. Pozitivním prvkem je naštěstí v tomto měsíci Neptun, který s Venuší naopak... Více ZDE!

Střelec
Milí Střelci, asi si pokládáte otázku, copak se to tento měsíc děje? Inu, začátek měsíce je pro vás z hlediska práce a urovnání vztahů v rodině ještě dobrý. Venuše tvoří sextil k vašemu znamení a svou pozitivní energií vás podporuje do 9. září. Co se však týče zmíněné práce, tam se mohou projevit už kolem 8. září první... Více ZDE!


Velký letní tarotový horoskop zdraví. Léto znamená nejen šanci si odpočinout od stresu, ale také nové nástrahy pro vaše zdraví! Tarot vám prozradí, jak si pohlídat dobrou kondici, ať už na dovolené nebo doma!


Kozoroh

Milí Kozorozi, v úvodu měsíce jste mírně náladoví a jde to na vás znát. Do 8. září se Venuše drží v kvadratuře k vašemu znamení, což signalizuje, že nemáte příliš velké štěstí v penězích, ani v lásce. Záhy se však situace výrazně mění! Venuše se od 9.září stěhuje do znamení Štíra a přináší vám ve zmíněných... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, v tomto měsíci je posílena vaše aktivita a průbojnost. Energický Mars se totiž 11. září přesouvá do vašeho znamení a vy pociťujete ohromný příval energie, v tomto směru Mars není žádný troškař! Dávejte však zároveň pozor na neuvážené a zbrklé jednání. Můžete si přivodit úraz nebo se k někomu zachovat... Více ZDE!

Ryby

Milé Rybky, v tomto měsíci přebírají režii Venuše s Neptunem, kteří se společně shodují na tom, že vám sešlou do cesty vysněného protějška, máte velké požehnání v lásce! Signál k zahájení akce spouští kolem 14. září a na place se objevuje velmi sympatický protějšek. Naopak zadaní mohou mít s partnerem trochu trable. Ve vztahu se... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.