Home - Články - Velký letní tarotový horoskop zdraví

Velký letní tarotový horoskop zdraví

vloženo 19. 7. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký letní tarotový horoskop zdraví

Léto znamená nejen šanci si odpočinout od stresu, ale také nové nástrahy pro vaše zdraví! Tarot vám prozradí, jak si pohlídat dobrou kondici, ať už na dovolené nebo doma!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Blázen
je znamením, že letos v létě se můžete bez obav trochu odvázat a dělat všechno, po čem toužíte a co vás baví – bez obav o své tělo a zdravotní stav! Někdy máte sklon dělat si větší starosti, než je potřeba, a teď se na to můžete s klidem vykašlat, protože vaše kondice je mnohem lepší, než si myslíte. Navíc budete mít nad sebou ochranu neviditelných sil, které zajistí, že dokonce i když trochu zariskujete, nic se vám nestane. To neznamená schválně se vystavovat situacím, kde hrozí třeba úraz, ale jednoduše na to nemyslet, nepřipouštět si, že by se něco špatného mohlo stát, ale si jednoduše splnit své letní dobrodružné sny! Nenechejte se vystrašit lidmi, kteří vám budou říkat, že to nebo ono je příliš nebezpečné, a jděte si bez obav svojí cestou. Pravda je totiž taková, že když se něco špatného má stát, tak se to klidně stane třeba i po cestě z práce, tak k čemu zbytečné obavy? Teď nad vámi Štěstěna drží svoji ochrannou ruku a pomáhá vám!

Býk
Karta Čtyři meče
vám věští přechodné zlepšení jistého vašeho zdravotního problému, který by vás mohl omezovat ve vašich letních aktivitách. Jedná se o chronickou záležitost a máte sklon dělat si kvůli tomu obavy, ale naštěstí se tentokrát žádné příznaky neprojeví, a vy si budete moct v klidu užívat dovolenou! To ovšem neznamená, že na danou záležitost můžete úplně zapomenout a pustit ji z hlavy, pořád je potřeba dodržovat nezbytná opatření a myslet na to, že ještě nemáte zcela vyhráno. Věci se však zlepší natolik, že vás to již nebude nijak omezovat ve vašem běžném životě ani ve volném čase, a konečně na to budete moct přestat myslet! Další zajímavá věc je všímat si vliv stresu na vaše zdraví. Pochopíte, že zde existuje opravdu velmi silná spojitost. Hlavně hádky a spory vám nedělají dobře a vyčerpávají vás nejen psychicky, ale dokonce i fyzicky. Bude proto dobrý nápad zakopat alespoň v těchto letních měsících válečnou sekyru ať už doma, na pracovišti nebo v partnerském vztahu. Uvidíte, že se najednou budete cítit mnohem lépe!

Blíženci
Karta Osm mincí
ukazuje, že dlouhodobá pozornost a péče, které svému zdraví věnujete, se vám vyplatí a přinesou své ovoce. Zdravá životospráva a změna jídelníčku se neprojeví okamžitě, ale již po několika týdnech se začnete cítit lépe a uvědomíte si, že to opravdu znamená velké zlepšení! Bude to pro vás inspirace a motivace k tomu, abyste pokračovali nebo třeba i ještě více zlepšili svůj zdravý životní styl. Důslednost, poctivost a dlouhodobá vytrvalost se rozhodně vyplatí. Pokud teprve uvažujete o tom, že se konečně odhodláte k nějakým změnám, není na co čekat, právě teď v létě je ta nejlepší doba! Vždyť kdy jindy, než právě v horkých letních dnech odlehčit svůj jídelníček a zbavit ho všeho těžkého a nezdravého? Taky na cvičení se teď v době dovolených snáz, než jindy najde trocha volného času, no a samozřejmě je skvělá doba pro sport na čerstvém vzduchu! Ať už se rozhodnete pro cokoliv, myslete na to, že efekt se nedostaví hned, ale až po nějaké době. Dejte si pozor, ať vaše počáteční nadšení nevyprchá příliš rychle, a nezapomínejte na pravidelnost!

TAROT DOVOLENÉ. Zvláště v době dovolených, při pobytu na neznámých místech může hrozit střet nepříjemných momentů. A právě karty tarotu vám předpovědÍ, jak si počínat, aby k takovým událostem nedošlo. Nahlédněte spolu s námi do vaší jiskřivé budoucnosti a vykročte jí směle vstříc! Vytáhněte si svých 5 karet hned teď!


Rak
Karta Rytíř pohárů
vám připomíná, že nezbytnou podmínkou zdraví je pocit pohody, harmonie a štěstí v životě a vztazích. Bez lásky a citů člověk rychle chřadne a mnohem snáz se pak projeví jakékoliv zdravotní problémy. Důležitější, než příliš přemýšlet nad zdravím jako takovým teď pro vás bude věnovat pozornost svému celkovému životnímu štěstí v rodině a vztazích. Teď v létě na to budete mít dostatek času a příležitostí! Možná si uvědomíte, že i v minulosti spousta vašich problémů souvisela právě s tím, že jste příliš málo pozornosti věnovali citové stránce života, která je pro vás jako Raky velmi důležitá a měla by být ve vašem životě na prvním místě. Budete se posupně učit a zjišťovat, jak dělat věci ještě lépe, jak přispět ke štěstí nejen vašemu, ale i všech lidí, které máte rádi. Teď je pro vás zbytečné dělat si starosti přemýšlením o zdraví a hrozících nemocech. Takový racionální přístup vám jen zbytečně může přidělat stres, protože hlava dokáže ledasco vymyslet a pak jsou z toho jen zbytečné obavy! Vsaďte na city a máte vyhráno!

Lev
Karta Hvězda
je velmi silnou a krásnou kartou naděje – v nejbližší budoucnosti se tedy můžete těšit na snad až zázračné zlepšení svého zdravotního stavu, vyléčení z krátkodobých i dlouhodobých problémů a ohromný příval nové životní energie! Je stará známá pravda, na kterou však občas zapomínáme, že kdo má motivaci a důvod žít, ten je také zdravý, zatímco na člověka bez životního smyslu se snadno lepí kdejaké nemoci a chřadne. Začátek uzdravení je tedy ve vašem vlastním nitru, v psychice a v srdci. Rozvíjejte v sobě pozitivní myšlení a snažte se co nejvíce myslet na krásné věci, které vás inspirují, baví, které vám dodávají naději, motivaci a přinášejí možnost seberealizace. Když máte pro co žít, i vaše tělo na tom bude hned mnohem lépe! Pro někoho může být smyslem a cílem jeho práce, pro jiného rodina a domov, pro dalšího zas tvořivé koníčky ve volném čase, umění nebo sport. Jistě i vy ve svém srdci víte, co vás nejvíce těší, a něco takového musí existovat. Věnujte více pozornosti tomu, co vás opravdu naplňuje, a hned se budete cítit po všech stránkách lépe!

Panna
Karta Slunce
je velmi krásná a mimořádně pozitivní, takže se můžete těšit na léto v plném zdraví a bez jakýchkoliv potíží! Můžete se bez obav radovat ze života a dopřát si, po čem toužíte, bez obav, jestli vám to náhodou nemůže zdravotně uškodit. Budete ve vynikající kondici, jako již dávno ne, takže vaše možnosti jsou v podstatě neomezené, a je jen na vás, jak svůj čas nejlépe využijete – zdravotní omezení vás v tom nebudou limitovat. Skvěle na tom budete nejen po tělesné stránce, ale i na psychické úrovni se budete cítit perfektně, spadne z vás stres, starosti a pocity beznaděje, konečně si začnete opravdu naplno vychutnávat pocit radosti ze života a budete zářit optimismem. Není to náhoda, protože tělo a duše jsou navzájem propojeny, a jak se říká, ve zdravém těle zdravý duch. Když budete potřebovat nabít novou energii, vždy ji ve vás snadno vytvoří čas strávený s dětmi – ať už vašimi vlastními, nebo někoho z rodiny či přátel. Právě dětská chuť do života a schopnost radovat se z maličkostí pro vás budou ohromně inspirativní!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Váhy

Karta Rytíř mečů
poukazuje na vaše rychlé životní tempo – možná až trochu příliš rychlé! Poslední dobou se snažíte dosáhnout určité věci, naplnit své ambice a plány, a abyste všechno stihli, musíte nutně jít na plný plyn! Navíc pořád nad něčím přemýšlíte, něco musíte řešit, organizovat a plánovat. Přináší vám to úspěchy, ale co se týče zdraví, pozor na to, ať se nevyčerpáte až příliš! Léto je doba, kdy člověk zkrátka potřebuje trochu zvolnit tempo, odpočinout si na sluníčku, a ne se pořád někam hnát a za něco bojovat. Dopřejte si tedy alespoň na nějakou dobu zvolnění tempa, vaše tělo to určitě ocení. Bude pro vás těžké přinutit se opravdu nic nedělat, a možná to ani není nutné, když máte rozjeté projekty, které vás inspirují a baví. Minimálně si však vyhraďte nějaký čas opravdu jen sami pro sebe a pro odpočinek, a v této době nad prací nepřemýšlejte. Vaše aktivita je skvělá, ale je potřeba najít v životě rovnováhu. Pokud pracujete hlavou, ideální bude začít se více věnovat sportu – naopak jestli jste manuálně pracující, odpočívejte třeba u dobré knížky!

Štír
Karta Tři poháry
vám na léto věští dobré zdraví a přináší vám důvody k radosti. Můžete si bezstarostně užívat život a netrápit se zbytečně kvůli zdravotním rizikům, která by na vás teoreticky mohly někde číhat. Jistě, nesmíte při přípravách na dovolenou zapomenout na krém s UV faktorem nebo na cestovní pojištění, ale kromě těchto základních věcí se opravdu není potřeba nijak stresovat! Dobrá zpráva je, že si můžete dovolit drobné příjemné prohřešky proti zdravé životosprávě, takže třeba na cestách můžete směle poznávat tajemství místní kuchyně bez obav, co by na to řekl váš lékař. Vaše tělo je v dobré kondici a můžete si občas nějaký ten kompromis dovolit! Taky sklenička něčeho dobrého vám jistě neuškodí, ať už jsou vaše zásady jakékoliv, a budete mít radost, že jste mohli ochutnat místní specialitu! Nejlépe se odreagujete, zrelaxujete a naberete novou energii nejen psychickou, ale i fyzickou, ve společnosti přátel a lidí, se kterými se cítíte dobře – pozitivní energie společného sdílení radosti na vás bude mít léčivý vliv!

Střelec
Karta Dvě mince
vám ukazuje, že život se někdy neobejde beze změn, a s tím je zkrátka potřeba počítat – hlavně teď v létě! Nejspíš máte nějaký svůj zažitý životní styl, na který jste si zvykli, cítíte se v něm bezpečně a možná jste si na něm začali až trochu příliš zakládat a lpět. Teď se dostanete do situace, kdy pro vás již nebude možné dodržovat všechny tyto zásady, ať už se to týká jídelníčku, denního režimu nebo třeba pravidelného cvičení. Je zbytečné s tím bojovat, nikam by to nevedlo – raději akceptujte, že doba dovolených, cestování a všechny ostatní letní změny si zkrátka žádají, abyste jim přizpůsobili svoji životosprávu! Asi budete mít zpočátku trochu nepříjemný pocit, že jste porušili něco, co jste byli zvyklí dělat, ale žádný strach, je to pouze ve vaší hlavě – síla zvyku je mocná! Vašemu tělu a kondici naopak změny prospějí. Všeho totiž moc škodí a příliš jednostranný životní styl, jakkoliv zdravý a prospěšný, si po nějaké době nutně vyžaduje změny, ať v životě neustrnete na jednom místě!

Kozoroh
Karta Páže pohárů
vám přináší příjemný pocit vnitřního zklidnění, díky kterému můžete lépe naslouchat hlasu svojí duše, své intuici a pocitům. A právě ony vám teď mají hodně co říct v otázkách vašeho zdraví! V minulosti jste měli sklon nad zdravotními otázkami až příliš přemýšlet a rozebírat je z racionálního hlediska, a přitom jste zapomínali dát příležitost svému tělu, ať ono samo promluví a dá vám najevo, co skutečně potřebujete! Všímejte si tedy jemných signálů, které od něj dostanete! Například, když na nějaké jídlo z ničeho nic dostanete chuť, znamená to, že právě v něm se nachází látky, které teď vaše tělo potřebuje k udržení dobrého zdraví. Dokonce i kdyby to byla náhlá ohromná chuť na čokoládu, můžete si jí kousek dopřát – je to známka, že se potřebujete uzemnit a získat rychlou energii! Taky co se týče pohybu a odpočívání, nebo zdravého prostředí kolem vás, měli byste dát na své pocity a instinkty. Třeba zjistíte, že na určitém místě se vám spí lépe než jinde, nebo že se vám nejlépe cvičí v určité denní době!


DOVOLENÁ 2018! Víte už, jak a kde si letos nejlépe užijete letní odpočinek? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!



Vodnář
Karta Měsíc
ukazuje, že máte sklon podléhat iluzím, které se nezakládají na realitě a dělat si zbytečné starosti o své zdraví, které nejsou zapotřebí. Naopak, když věnujete pozornost domnělým nebezpečím, můžete kvůli tomu přehlédnout skutečná rizika nebo zanedbat něco, co je opravdu důležité. Snažte se tedy držet nohama na zemi a uvažovat realisticky a pragmaticky. Když budete mít pochybnosti, jestli je to nebo ono pro vás skutečně prospěšné a užitečné, můžete se poradit s někým ze svým přátel nebo blízkých – nejlépe s člověkem, který je známý svojí skepsí a střízlivým úsudkem, i když se vám možná jeho slova zpočátku nebudou příliš zamlouvat! Ne vždy je však pravda to, co se nám líbí, nebo co bychom chtěli slyšet. Platí to i v oblasti zdraví, snad ještě více než jinde. To, že byste rádi věřili na účinky určité zajímavé diety, zázračného nového léku, úžasné exotické bylinky nebo čehokoliv jiného, ještě neznamená, že to doopravdy funguje. Můžete tomu dát šanci, ale nevkládejte slepě naději do něčeho, co není dostatečně ověřeno a vyzkoušeno v praxi!

Ryby
Karta Viselec
prozrazuje, že letní měsíce vám nepřinesou do vašeho zdravotního stavu žádné větší změny. Všechno zůstane při starém, až vás to bude chvílemi trochu frustrovat, protože byste si přáli, aby vaše nová dieta nebo pravidelné cvičení začaly již konečně přinášet nějaké viditelné výsledky! Na to si však budete muset ještě chvíli počkat. Je možné, že se budou ozývat nějaké vaše chronické potíže, ať už se týkají čehokoliv. Chvílemi z toho budete mít špatnou náladu, ale netrapte se zbytečně – jsou to zkrátka věci, které o sobě občas dají vědět a pak zas odezní, je to pořád stejné, žádné zhoršení a taky žádné velké zlepšení. S některými věcmi je zkrátka potřeba naučit se žít, akceptovat je takové, jaké jsou a naučit se nevnímat je jako omezení – pak se hned budete cítit mnohem šťastněji bez ohledu na to, že vás zlobí třeba klouby nebo trávení. Každý člověk má něco, co ho zkrátka občas potrápí, ale není důvod vnímat to jako překážku vašeho životního štěstí – to přece spočívá v úplně jiných věcech!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.