Home - Články - Týdenní čínský horoskop 16. - 22. července

Týdenní čínský horoskop 16. - 22. července

vloženo 15. 7. 2018
čas čtení: 2 minuty

Týdenní čínský horoskop 16. - 22. července

Na zrozence znamení Psa čeká v novém týdnu sedmé nebe, budete středem pozornosti a nezadaným se poštěstí i v lásce. Smíření čeká na ty Zajíce, kteří byli rozhádáni se svými blízkými. A co čeká na vás? To zjistíte v novém týdenním čínském horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině měsíce překvapí Krysy pouta bývalých vztahů. Vzpomínky ze sebe nedokážete setřást, naopak se vám zdá, jako by mezi vámi zůstalo něco nedořešeného. Nejspíš jde pouze o vaše chybné přesvědčení a kontakt s expartnerem... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, v tomto týdnu vás dostihnou karmické vztahy, což poznáte na první dobrou. Naštěstí nejde o žádné negativní setkání. Vesmír vám do cesty sešle spřízněnou duši, od níž se nebudete chtít odtrhnout. Snadné to ovšem nebude. Někdo... VÍCE ZDE!

Tygr
Nadcházející týden je klíčový pro nezadané Tygry. Ti načerpají sebejistotu k nalezení nové lásky. Pustíte se do hledání a neváháte investovat nemalé peníze a čas, abyste zapůsobili nejlepším dojmem. Při seznamování zapomeňte na dohazování ze... VÍCE ZDE!

Zajíc
Ve druhé polovině července se začnete zaobírat domácností a rodinným životem. Pokud jste se svými blízkými vedli neoficiální válku, rozhodnete se k vyvěšení bílé vlajky. Jste dokonce ochotu udělat první krok k usmíření. Rodinný oběd nebo společné... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Vrozená dračí spontánnost se v nadcházejícím týdnu ukáže v celé své kráse. Jednáte s horkou hlavou a nad ničím nepřemýšlíte, což může přinést i několik perných chvilek. Naštěstí vám to díky láskyplné přátelské povaze každý rád odpustí. Lidé si... VÍCE ZDE!

Had
Hadí hlavička je popletená láskou! Týká se to zejména těch, kteří jsou pod chomoutem krátce, nebo se čerstvě zamilovali. Vesmír nad vámi naštěstí drží ochrannou ruku a nedovolí, abyste se kvůli nesoustředěnosti dostali do větších... VÍCE ZDE!

Kůň

Zrozenci Koně klušou ve druhé polovině měsíce ke štěstí v lásce. Afrodita se na vás láskyplně usmívá a slibuje vzrušující program zadaným i svobodným. Koně ve vztahu si váží každé společné minuty po boku drahé polovičky. Chápete, že spokojenost... VÍCE ZDE!

Koza
Vrozená intuice Koz se v tomto čase báječně hodí. Intriky a tajnosti rozkryjete dřív, než stačí nadělat škody. Okolí vás považuje za přirozenou autoritu, což vás příjemně polechtá po egu. Přesto se mějte na pozoru, abyste nebyli nezdravě... VÍCE ZDE!

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Opice
Ne nadarmo se říká, že je někdo zvědavý jako Opice. V dalším červencovém týdnu se vám otevírá skvělá příležitost aktivně ovlivnit nejenom dění ve vlastním životě, ale také na veřejnosti. Zavětříte šanci, jak zatočit se stereotypem a... VÍCE ZDE!

Kohout
Milí Kohouti, druhá polovina července v sobě skrývá nástrahy v profesním i soukromém životě, kvůli nimž byste se mohli dostat do potíží. V zaměstnání se snažíte utéct od nudných projektů nebo rozladěných nadřízených. Nemáte-li... VÍCE ZDE!

Pes
Společnost milující zrozenci Psa budou v tomto čase v sedmém nebi. Zahrnou vás pozvánky zajímavé události a ani u vás doma se dveře netrhnou. Neodmítejte žádné pozvání, díky rušnému dění navážete důležité kontakty pro svou kariéru. Pokud jste... VÍCE ZDE!

Vepř
Karma dostihne v tomto čase i zrozence Vepře. Nemusíte se jí obávat, přináší samé dobré zprávy. Vesmírný objednávkový servis vyslyší vaše volání a vrátí vám do života osobu, po níž jste ve skrytu duše tak toužili. Zapomeňte na všechno... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.