Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. července

Týdenní horoskop 16. - 22. července

vloženo 14. 7. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. července

Červenec je v plném proudu! Občas sice budete cítit lehkou podrážděnost, ale nepůjde o nic vážného a sami následně zjistíte, že nad tím dokážete lehce mávnout rukou. Soustřeďte se především na odpočinek a neberte v tomto týdnu věci příliš vážně. Pomůže vám nadhled. Užijte si čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud chcete, aby se vám v tomto týdnu dařilo, je třeba přestat si klást limity a sami sebe v duchu shazovat. Je dobré odhadnout své schopnosti reálně, ale nesmíte se podceňovat. Blokujete se tak v dosažení významných úspěchů. A to je přece škoda!

Býk
Budete v tomto týdnu hodně přemýšlet o svém životě a vztahu k okolí. Při svém analyzování a filozofování dojdete k mnoha zajímavým názorům a uvědomíte si, že byste měli přehodnotit svůj žebříček hodnot. Také zabojujete se svými sklony k sebelítosti.

Blíženci

Začátkem týdne se vám bude dařit studium i intelektuální práce, dokonce přijde možnost posunout se v kariéře zase o kousek dále. Ve zbytku týdne pak budete hodně přemýšlet nad svým životem i vztahy s rodinou. Uvolníte místo novým pocitům a postojům.

Rak
Po většinu týdne u vás bude převládat pozitivní myšlení. S nadšením se vrhnete do různých činností a zatoužíte po změnách v mnoha ohledech. Budete si hodně věřit. Dokonce tak, že lidi okolo budete poučovat a líčit sami sebe jako neomylné všeuměly.


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!


Lev
Budete hloubat nad tím, co byste mohli udělat pro svou kariéru i vztahy s lidmi okolo. Ty teď nejsou nejlepší, hlavně na pracovišti to hodně skřípe. Nutno dodat, že ne vaší vinou! Pocítíte touhu pomáhat těm, kteří to potřebují. Dotáhněte to do konce!

Panna
Tento týden vás bude učit, jak správně nakládat s vaší energií. Jakmile jí budete plýtvat více, než byste měli, hvězdy vám to dají najevo. Z vleklejšího vyčerpání byste však neměli vinit jen hvězdy, bylo by lepší zajít k lékaři a nechat se vyšetřit.

Váhy
Ústředním bodem vašeho zájmu budou v tomto týdnu mezilidské vztahy. Budete se snažit vyjasnit si svůj postoj k okolí a napravit mnohdy paranoidní myšlení. Ne vždy, když se o vás mluví, je to ve zlém! Zaměřte se také na vylepšení vztahů s rodinou.

Štír

Budete v tomto týdnu mnohdy rozčarovaní. Rozhodí vás hlavně to, jak často se v životě sny nesetkávají s realitou a přepadne vás pocit frustrace z jejich nenaplnění. Budete také hloubat nad mnohými neúspěchy. Vaše rodina a přátelé vás z toho dostanou!

TAROT PŘÁNÍ je velmi mocný magický nástroj, díky kterému poznáte, zda se přání vyplní nebo nikoliv, co stojí v cestě a dokonce zhodnotí samotnou vhodnost přání. Dozvíte se, co můžete očekávat a zda je Vám přáno a dostanete uživatečné informace a rady. Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

V tomto týdnu budete jako doktor Jekyll a pan Hyde. Na jedné straně budete schopní lidem pomáhat a chápat jejich trápení a na straně druhé se s nimi často neshodnete ani v maličkostech. Často to odnesou vaši blízcí. Je třeba se nad sebou zamyslet.

Kozoroh

Tento týden vás přinutí zabývat se pracovními záležitostmi. Propadnete dojmu, že vaše schopnosti a úsilí nejsou dostatečně oceněny a finančně ohodnoceny. Navíc se vám bude zdát, že je toho na vás moc. Přesto se budete snažit nedat na sobě nic znát.

Vodnář
V tomto týdnu se budete jednoznačně nejvíce soustředit na problémy, které vás dlouhodobě trápí. Zamyslíte se nad tím, jak je co nejrychleji vyřešit. Je přitom úplně jedno, zda se týkají vztahů, práce, rodiny či financí. Jen s nimi pořádně zatočte!

Ryby

V první polovině týdne budete plní pesimistických pohledů na mnohé oblasti vašeho života. V druhé polovině a o víkendu změníte některé názory a začnete vidět řadu věcí v lepším světle. Zkrátka budete filozofovat a často přehodnocovat své názory.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.