Home - Články - Týdenní čínský horoskop 9. - 15. července

Týdenní čínský horoskop 9. - 15. července

vloženo 8. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 9. - 15. července

Děti mají prázdniny a pro ty ostatní, kteří musí do práce, bude občas těžké najít sílu vstát ráno z postele. Ale nakonec se to podaří všem. A kdo ví, třeba to budete právě vy, komu se podaří něco velkého. Bude to v práci, nebo v milostných vztazích? Nový horoskop napoví!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Prázdninová atmosféra vás nakazí touhou po lenošení. Od přírody patříte mezi znamení, která si umí vychutnávat nicnedělání. Toho se však dočkáte až v samém závěru týdne. Do té doby nezbývá než zatnout zuby a zvládnout pracovní i... VÍCE ZDE!

Buvol
Závěr první poloviny července otevírá otázku milostných vztahů. Buvoli se pokusí zachránit skomírající partnerství a vězte, že to není lehký úkol. Venuše se tváří dost netečně, takže vám sice nehází klacky pod nohy, ale ani vám... VÍCE ZDE!

Tygr
Horkokrevné znamení Tygra čeká týden, jaký si dlouho představují v hříšných představách. Flirtování, románky na jednu noc i vášeň vás nabudí i pro další životní sféry. Týká se to dokonce i vás, kteří už partnera máte! Je jen na vašich... VÍCE ZDE!

Zajíc

Dlouho očekávaná změna ve vztahu se opět nekoná, což pro Zajíce představuje velké zklamání. Hodně jste se na to těšili a teď nevíte, kudy dál. S aktuální situací v lásce nejste spokojeni, nejspíš čekáte na další krok v podobě společného bydlení... VÍCE ZDE!


Výklad karet funguje i na dálku. Vykládat karty na dálku je náročnější než osobně, ale není potřeba se toho obávat. Prozradím vám, jak přesně výklad karet na dálku funguje!



Drak
Černá Luna přináší Drakům důležité vztahové poselství! Nejspíš se vám do cesty postaví bývalý protějšek, nebo člověk, na kterého jste si kdysi dělali zálusk. Připomenete si krásné vzpomínky a pohráváte si s myšlenkou na návrat. Ačkoliv vás... VÍCE ZDE!

Had
Ani prázdninové tempo nedokáže Hady přimět, aby zvolnili své pracovní nasazení. V tomto týdnu se mějte na pozoru před nadřízenými, kteří vás zaskočí nezvyklou zakázkou. Je to pěkně zapeklitý úkol, který si zaslouží pečlivost a maximální... VÍCE ZDE!

Kůň
Obrovské srdce Koní zatouží po romantice, která se jim jako naschvál v polovině července vyhýbá. Nedělejte si z toho těžkou hlavu a už vůbec se neuchylujte k unáhleným závěrům. Ty správné věci si zaslouží čas i druhou šanci. Co takhle naplánovat... VÍCE ZDE!

Koza

Ťuk, ťuk. Kdo tam? To je nová láska pro nezadané Kozy. Sice až ke dveřím nepřijde, ale máte ji, milí rohatci zvěrokruhu, na dosah ruky. Nejspíš jde o někoho známého, na něhož byste jako na potencionálního partnera dříve nepomysleli. Až teď přeskočí... VÍCE ZDE!


PROTLOUKÁTE SE ŽIVOTEM STÁLE BEZ ÚSPĚCHU? Pomohu najít štěstí i vám! Zabývám se všemi životními oblastmi! T. 906 701 701. Váš David



Opice
V nadcházejícím týdnu se ke slovu dostává rodina. Příbuzní se ohradí proti opičímu profesnímu vytížení a nutno dodat, že je na tom kapka pravdy. Argumentujete tím, že se snažíte pro dobro všech, ale doba dovolených si vyžaduje menší... VÍCE ZDE!

Kohout

Jste stále bez spřízněné duše? Pak to, milí Kohouti, nebude trvat dlouho. Vesmír slibuje lásku založenou na porozumění a vzájemné zamilovanosti. I když jste v poslední době vyhledávali jen povyražení, cítíte, že se potřebujete usadit. Klid a... VÍCE ZDE!

Pes
Soukromý život Psů se stane v tomto týdnu nedotknutelným. Nebude to sice snadné, ovšem máte k tomu své důvody. Práce půjde na chvíli stranou, spoustu energie a času věnujete především svým ratolestem a nemocným příbuzným. Podaří se vám dokonce... VÍCE ZDE!

Vepř
Troufalé plány Vepřů se v tomto týdnu zbortí jako domeček z karet. Sice to opláčete, ale nakonec budete rádi, že to tak dopadlo. Ne nadarmo se říká, na každém konci něco nového začíná. Vaše nová životní cesta nabere překvapivý směr a vy se... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.