Home - Články - Výklad karet funguje i na dálku

Výklad karet funguje i na dálku

vloženo 13. 6. 2017
čas čtení: 4 minuty

Výklad karet funguje i na dálku

Vykládat karty na dálku je náročnější než osobně, ale není potřeba se toho obávat. Prozradím vám, jak přesně výklad karet na dálku funguje!

sdílet článek na facebooku

Tradiční způsob výkladu karet si vyžaduje, aby měl tazatel osobní kontakt s kartami – musí si je sám zamíchat, sám vytáhnout a soustředit se u toho na svoji otázku. Tahání je nejlepší provádět levou rukou, protože je více propojena se srdcem. Úkolem kartářky pak je vysvětlit tazateli význam jednotlivých karet, najít mezi nimi souvislosti, na základě symbolů v kartách pochopit, jaké je jejich poselství a rozkódovat odpověď na položenou otázku.

SMS nebo hovor stačí


Lidé se mě často ptají, jestli může fungovat výklad karet na dálku. Má odpověď je jednoznačná. Ano, funguje to! Jsou však některé věci, na které je potřeba si dát pozor. Sama dělám většinu svých výkladů lidem, které jsem nikdy naživo neviděla. Můžu tak s čistým svědomím říct, že je to ověřený způsob, jak získat od karet důvěryhodnou a výstižnou odpověď na otázky, které vás trápí.



Lepší dobrý kartář na dálku, než špatný v sousedství

Ne každý má to štěstí, že se s dobrým kartářem může setkat osobně – ať už kvůli místu bydliště, časové vytíženosti, rodinné situaci nebo čemukoliv jinému. Pokud se výkladem karet nezabývá někdo z vašeho blízkého okolí, zůstávají vám už jen dvě možnosti. Buď si karty zkusíte vyložit sami, nebo budete riskovat setkání s neověřeným věštcem, který může být amatér nebo šarlatán. Rozhodně bych nedoporučovala obracet se na někoho, komu chybí dobré reference a doporučení, i kdyby bydlel třeba hned ve vašem sousedství.

Neprofesionální výklad karet totiž může vést k chybným životním rozhodnutím! To už je lepší pořídit si své vlastní vykládací karty – ať už tarotové, cikánské, Lenormand, andělské nebo jiný typ, podle vašeho vlastního gusta a pocitů. Ale na složitější životní problémy někdy nestačí svépomocný výklad – co dělat v takovém případě? Zůstává už jen výklad na dálku, který je skutečnou záchranou!

Umění naladit se na energii tazatele


Vykládat karty na dálku znamená, že karty nemíchá a nevytahuje tazatel, ale udělá to v jeho jméně kartářka. Je to náročný úkol, který si z její strany vyžaduje maximální soustředěnost. Je potřeba, aby kartářka úplně vypustila z hlavy své vlastní problémy a vlastní myšlenky a snažila se co nejvíc naladit na energie, které vyzařují z tazatele, sžít se s nimi. Pokud danou osobu nevidíte, ale pouze slyšíte její hlas nebo dokonce ani to ne, je to velmi náročné – ale nikoliv nemožné!



Pro snazší navázání energetického spojení je důležitá informace o datu narození tazatele. Z něj umí dobrá věštkyně zjistit nejen znamení zvěrokruhu, ale také čínské znamení, numerologický profil tazatele a mnoho dalšího. S těmito informacemi se snáz naladíte na stejnou energetickou vlnu jako daná osoba, a pak může být výklad karet na dálku mnohem kvalitnější.

Při míchání a vytahování karet se kartářka soustředí pouze na osobu tazatele a jeho otázku. Další průběh výkladu je pak už stejný jako v případě osobního setkání – kartářka díky svým zkušenostem rozluští poselství jednotlivých karet a z jejich kombinace si vytvoří celkový obrázek o situaci, která tazatele v životě trápí. Na jeho základě pak najde v kartách přesně tu odpověď, kterou potřebujete od neviditelného světa získat.

Zahoďte strach, zajistěte si lepší budoucnost

Jak vidíte, výklad karet na dálku je plnohodnotným způsobem věštění a rozhodně o něm nemusíte pochybovat. Důležitější než otázka, jestli se s kartářem setkat osobně nebo stačí výklad na dálku, je jiná věc – jeho spolehlivost. Když máte jistotu, že můžete věštci důvěřovat, není co řešit!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.