Home - Články - Láskohled 16. - 22. července

Láskohled 16. - 22. července

vloženo 13. 7. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 16. - 22. července

Jaká je vaše nejoblíbenější písnička o lásce? Vzpomeňte si na ní a zazpívejte si nebo si ji poslechněte. S písničkou jde totiž všechno líp. A když se třeba zrovna nedaří, alespoň si zvednete náladu. Ale o tom, jak moc se vám bude, nebo nebude další týden dařit v lásce, se dočtete v novém láskohledu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztahu budete mít v tomto týdnu dny dobré i horší. Naštěstí to nikdy nebude takové, abyste se nakonec nedomluvili. Nezadaní budou romanticky prožívat každý kontakt i setkání.

Býk

I když se s partnerem občas neshodnete a bude to mezi vámi pořádně drhnout, budete se snažit mu dát najevo, že ho máte rádi. Nezadaní musí být u nových známostí zdravě nedůvěřiví.

Blíženci
Ve vašem vztahu se budete zamýšlet nad hodně věcmi, problém je ten, že budete mít sklony k přehánění a zkreslenému vnímání. Nezadaní, buďte příjemnější, jinak nikoho nenajdete!

Rak
U zadaných půjde o pohodový týden, kdy se obejdou zcela bez hádek i při řešení zásadních věcí. Osoby bez partnera budou mít štěstí na zajímavá setkání, musí však dobře vybírat!


ZÁVIDÍTE SVÝM PŘÁTELŮM ŠŤASTNÝ VZTAH? Nebuďte pozadu a zavolejte mi! Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na telef. číslo 906 701 701! Paní Květa


Lev
Bude třeba, abyste se v tomto týdnu zabývali problémy, které ve vašem vztahu delší dobu existují a neřešíte je. Najděte východisko! Single osoby teď musí mít více trpělivosti.

Panna

Zadaní se budou snažit přemýšlet nad svým vztahem. Zvážíte výhledy i svůj pohled na partnera. Jste v něm spravedliví? Svobodní budou muset ohleduplně odmítnout nevítaného ctitele.

Váhy
V tomto týdnu poznáte, jak je důležité udržovat harmonické vztahy se svým partnerem a být pro něj tím, na koho se může spolehnout. Nezadaní okouzlí okolí svou hravou spontánností.

Štír
Vaše životní frustrace, které vás v tomto týdnu přepadnou, se odrazí i ve vašem partnerském vztahu. Budete protivní! Nezadaní mají v pátek a v sobotu šanci najít osudovou lásku.

Magická místa dle znamení zvěrokruhu. Když zavřete oči, vybaví se vám nějaké místo, které vás přitahuje tajemnou silou? Někoho uhrane nekonečně dlouhá pláž, dechberoucí památky, vysoká pohoří, jiný je očarován přírodními divy a historickými svatyněmi. Co vás nejvíce láká podle znamení zvěrokruhu?


Střelec

U zadaných osob se vyskytne více důvodů k výměnám názorů, než by se vám líbilo. Nevyhnete se ani pořádným bouřkám! Pokud partnera hledáte, buďte při nových kontaktech obezřetní.

Kozoroh
Zadaní i nezadaní budou v tomto týdnu mimořádně okouzlující a navíc jim půjde báječně komunikace. Díky ní zvládnou i mnohé méně příjemné okamžiky, které zavání minimálně trapasem.

Vodnář

V partnerských vztazích půjde o týden, kdy se budou probírat problémy. Zvládnete však vše řešit v klidu a férově. Nezadaní budou k nepřehlédnutí a flirt se může změnit v lásku.

Ryby
Atmosféra ve vašem partnerském vztahu bude jako aprílové počasí. Zkrátka každý den jiná! Jednou báječná, jindy napjatá. Kdo hledá partnera, může ho najít mezi lidmi, které už zná.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.