Home - Články - Magická místa dle znamení zvěrokruhu

Magická místa dle znamení zvěrokruhu

vloženo 25. 4. 2024
čas čtení: 7 minut

Magická místa dle znamení zvěrokruhu

Když zavřete oči, vybaví se vám nějaké místo, které vás přitahuje tajemnou silou? Někoho uhrane nekonečně dlouhá pláž, dechberoucí památky, vysoká pohoří, jiný je očarován přírodními divy a historickými svatyněmi. Co vás nejvíce láká podle znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran – sopka Vesuv
Berana fascinují místa, kde si může vyzkoušet své schopnosti a rovněž na něj čeká nějaké dobrodružství či tajemno. V každém případě má rád teplo, proto ho přitahují místa u moře. Sopka Vesuv tyčící se nad Neapolským zálivem v něm vyvolává smíšené pocity. Ohnivost, adrenalin, magii i kouzlo dob dávno minulých.

Býk – Versailles
Býka přitahuje vznešenost, elegance a přepych, proto ho uhrane monumentální zámek ve Versailles u nádherného města Paříž. Půvabný objekt vznikl v dobách absolutistické monarchie, kdy bylo vše naprosto dokonalé. Šperky, delikatesní jídlo i víno, služebnictvo a noblesa. Býk by se nejraději vrátil zpátky v čase.

Blíženci – Tádž Mahal
Blíženci mají cestování a lásku k historii v krvi. Pokud by si mohli vybrat, podívali by se k indickému impozantnímu pomníku Tádž Mahal. Tento architektonický skvost v sobě skrývá cosi nadpozemského. Blíženci nejsou nikdy v klidu a Tádž Mahal je pro ně skutečnou perličkou, co jim nedá spát.

Rak – Plitvická jezera
Raka zajímají místa ležící u vody. Samozřejmě nesmí chybět krásná příroda. V tomto ohledu je fascinují chorvatská Plitvická jezera. Jezerní areál s vodopády a kaskádami působí na Raky uklidňujícím dojmem. Právě zde se cítí v bezpečí. Obklopeni čistotou panenské přírody a svou rodinou mají na dosah ruky klid.


Lev – Atény
Pro Lva je nejdůležitější být v životě ve všem první a jedinečný. V tomto případě ho silně ovlivňují Atény, město s nejslavnější historií. Divukrásné památky architektury, unikátní božská historie, luxusní restaurace a kluby i koupání coby kamenem dohodil, to je pravá magie, kterou jednoduše potřebují.

Panna – Dubrovník
Panny jsou naprosto uchváceny historií a mohutným opevněním Dubrovníku. Panny milují místa, která jim mohou nabídnout poznání a také kapku relaxace. Jen tak se plně uvolní. V Dubrovníku naleznou vše potřebné, sílů prastarých časů, prohlídku středověkých staveb, relaxaci v Jaderském moři i noční rej.

Váhy – Benátky
Věčně zamilované Váhy podlehnou kouzlu italských Benátek. Jen tady se mohou oddávat své lásce, kterou tak intenzivně prožívají. Mají zde pocit, že jejich svazek bude trvat věčně. Jízda na gondole, prohlídka náměstí sv. Marka i zábava a skvělé jídlo v luxusních restauracích naladí Váhy a notu pohody.

Štír - skalní město Petra v Jordánsku
Štír zbožňuje věci opředené tajemnem. V každém případě ho zaujme novodobý div světa, skalní město Petra v Jordánsku. Na každém kroku zde spatří monumenty dávných časů, které se před ním otevírají jako na stříbrném podnosu. Štír se nechá vlákat do temné historie skalního města a věnuje mu nejednu úvahu.


Střelec – Machu Picchu
Pro Střelce je půvabná a magická Machu Piccu dokonalým místem poznání, rozjímání i relaxace. Machu Picchu je delikatesním místem pro dobrodružství. Legendy o indiánech zde dýchají na každém kroku. I když je na tuto světově proslulou památku velmi drahé vstupné, Střelec obětuje i těžce naspořené peníze.

Kozoroh – švýcarské Alpy
Pro Kozoroha je magické vše, co má v sobě dokonalost a uspořádanost. Tato kritéria slibují impozantní švýcarské Alpy se svými vrcholy. Nutno říci, že pohled na zasněžené vrcholy je pro něj natolik přitažlivý, že se trmácí skrz skaliska jako kamzík. Vždyť by mu to mělo jít báječně, kozorožec si hledá v přírodě potravu jako po másle.

Vodnář – pyramidy v Gíze
Vodnáře lákají místa propojená s něčím nadčasovým. Jsou to milovníci inovací a nemají rádi tradice a zvyky. Návraty do minulosti jim nejsou po chuti, ale egyptské pyramidy prostě zbožňují. Vždyť byly vystavěny tak dávno a jsou přesto vysoce moderní! Navíc je poblíž koupání, tak proč nespojit příjemné s užitečným?

Ryby - Seychely, Anse Source d’Argent
Ryby přitahují místa související s vodou. Není divu, že prahnou po návštěvě pláže Anse Source d’Argent na Seychelských ostrovech. Na písečném koberci se nacházejí velké bílé žulové kvádry, které dokonale kontrastují s azurovým mořem, jež je obklopeno palmami. Ryby zde najdou klid v duši a mají prostor pro svou fantazii.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.