Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 22.- 28. dubna Kozy nebojte, Štěstěna je na vaší straně, Hadi, láska volá!

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 22.- 28. dubna Kozy nebojte, Štěstěna je na vaší straně, Hadi, láska volá!

vloženo 22. 4. 2024
čas čtení: 1 minuta

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 22.- 28. dubna Kozy nebojte, Štěstěna je na vaší straně, Hadi, láska volá!

Váš ČÍNSKÝ HOROSKOP na tento týden je zde! Přečtěte si, co vám přinese čínská astrologie!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve vašem životě se hned na začátku týdne nečekaně objeví novinky a změny, které vás trochu vyvedou z rovnováhy a ze zajetých kolejí. Najednou začnete díky několika rozhovorům o spoustě věcí uvažovat jinak a budete se divit, jak je možné, že jste na to nepřišli už dřív. Po pracovní stránce, na rozdíl od osobního života, tento týden nikterak bouřlivý nebude, a tak si konečně budete moct odpočinout. … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Čekání na výsledek jisté záležitosti vás bude po většinu týdne docela znervózňovat. Nejde jen tak o ledacos a dobře víte, že to může ovlivnit celý váš další život, takže budete hodně uvažovat nad různými alternativami. Nebojte se, všechno dopadne dobře, a někdo z lidí, které máte rádi, vám bude velmi vděčný, že jste si dělali tu starost, protože to pomůže i jemu či jí. A to bude velmi pozitivní. … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Během tohoto týdne se toho ve vašem životě semele opravdu hodně, i když to tak zpočátku nebude vůbec vypadat. První dny v týdnu budou poklidné, tak si je užijte, protože pak už si příliš neodpočinete. Nové zprávy a informace, které se k vám dostanou, vytáhnou na povrch skryté touhy a přání, které se ukrývají ve vaší duši. Málem nebudete poznávat sami sebe, ale budete rádi, že jste našli tu odvahu! … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vaše plány na tento týden vám trochu nabourá vaše rodina, která po vás bude něco chtít, a to nejlépe hned teď. V zájmu dobrých vztahů uděláte i to, o čem nejste úplně přesvědčeni, a budete doufat, že všechno nakonec dobře dopadne. V lásce čeká milé překvapení hlavně na nezadané, se zajímavým protějškem se seznámíte díky vaší práci. Naopak, zadaní si teď musí dávat pozor na milostné trojúhelníky! … ČTĚTE VÍCE!


Drak

Práce, kterou jste si na tento týden naplánovali, vám půjde trochu pomaleji, než jste mysleli, protože vás budou rozptylovat osobní zájmy, jež se budou týkat hlavně milostného života. Perspektivní nové seznámení bude hlavně pro nezadané tou nejdůležitější věcí v životě, přestože ještě vůbec nebudete tušit, jak to nakonec dopadne. Konec týdne bude klidnější, najdete si čas na rodinu a příbuzné. … ČTĚTE VÍCE!

Had
Někdo z vašich přátel vám na začátku týdne prozradí zajímavou věc, která ovlivní další události, které vás v tomto týdnu čekají. Nové informace povedou k rozhodnutí, díky němuž se váš život změní k lepšímu, to jak po materiální, tak i po vztahové stránce. Ve druhé části týdne vás překvapí zajímavé události v lásce. Bude to něco nečekaného, ale o to to bude hezčí a všechno si parádně užijete! … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
I když si to budete připouštět jen neradi, jeden milostný vztah naprosto ovládne vaši mysl i vaše srdce. Kvůli osobě, na které vám záleží, dokonce změníte některá svá rozhodnutí, čímž překvapíte celé vaše okolí i rodinu. Na opravdové splnění vašich snů si ještě budete muset chvíli počkat, ale na obzoru se vám rýsují velké úspěchy v lásce. O víkendu vás čeká velké překvapení v oblasti majetku. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na začátku týdne se ve vašem srdci objeví obavy z jedné blížící se události. Budete se snažit, aby všechno dopadlo co nejlépe, ale přece jen zde budou i záležitosti, které nebudete moct ovlivnit. Nemusíte se však obávat, protože Štěstěna bude stát na vaší straně navzdory jisté osobě, která se vám bude snažit způsobit potíže. Závěr týdne se ponese ve znamení nových začátků, hlavně v oblasti vztahů. … ČTĚTE VÍCE!


Opice

Nečekaně vás překvapí velmi neobvyklé pocity, které se postarají o zajímavý průběh prvních dnů v týdnu. Intuitivně se rozhodnete udělat některé věci jinak, přestože si tím nejprve nebudete jisti. Jak v pracovní oblasti, tak v soukromém životě se dočkáte změn, které vás překvapí, a budou spolu souviset. Rodina vás bude hlavně na konci týdne o něčem silně přesvědčovat, ale budete si stát za svým. … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V pracovní oblasti se tento týden budete intenzivně snažit o jednu věc a vaše směřování bude jasné. Budete mít velké ambice. Kolem vás naproti tomu bude panovat značný chaos a spousta věcí bude do budoucna nejistá. Když využijete příležitost, která se vám bude nabízet, přinese vám to velmi vzrušující a dobrodružné období, plné nových zážitků a zkušeností. Jen nevíte, co vám na to řekne rodina. … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na začátku týdne budete mít práce nad hlavu a málem nebudete stíhat. Něco, co po vás budou chtít nadřízení, vás hodně překvapí, ale bude to nejen nová odpovědnost, ale také spousta starostí navíc. Přesto budete vděční, že se vám otevřela zajímavá příležitost, a kvůli práci budete dokonce trochu zanedbávat domácí a partnerský život. O víkendu si ale všechno vynahradíte a budete se věnovat zábavě. … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na začátku týdne vás šéf pověří důležitým úkolem a vy budete v sedmém nebi, protože vaše kariérní vyhlídky díky tomu prudce stoupnou. Pokud jste momentálně bez práce, můžete se těšit na zajímavou novou nabídku. Během týdne se ovšem ukáže, že to bude skutečně namáhavé a bude to vyžadovat maximální pracovní nasazení. V osobním životě vás o víkendu čekají zajímavá nová setkání a milá seznámení. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.