Home - Články - Týdenní horoskop na 22.-28.dubna je tu! Lvi budou prostořecí, Berany čekají velké výzvy!

Týdenní horoskop na 22.-28.dubna je tu! Lvi budou prostořecí, Berany čekají velké výzvy!

vloženo 21. 4. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 22.-28.dubna je tu! Lvi budou prostořecí, Berany čekají velké výzvy!

Přečtěte si svůj týdenní horoskop! Zjistěte svou budoucnost již nyní!

sdílet článek na facebooku

Beran
Chopte se příležitosti dokud to jde. Máte na své straně přízeň osudu, i když se dostanete do zapeklitých situací, vyjdete z nich vítězně. Potká-li vás tento týden nějaká životní výzva, nebojte se. Věřte, že ji zvládnete, a to levou zadní!

Býk
Milí Býci, tento týden tíhnete k přírodě a cestování více než kdy jindy. Vezměte si dovolenou a udělejte si prodloužený víkend třeba někde na horách. Uvidíte, jak v lůně samotné přírody ožijete. Navíc si odpočinek a relaxaci více než zasloužíte.

Blíženci
Mars není v příliš příjemné kvadratuře s vaším znamením. Očekávejte tento týden zejména vyhrocené situace s vaším nadřízeným. Ten poslední dobou nemá moc dobré období a jeho problémy se promítají i do pracovní sféry a celkové atmosféry kanceláře.

Rak
Peníze jsou opravdu velká motivace. Pokud vám tento týden někdo nabídne lepší pracovní pozici, pak je jasné, že nad nabídkou budete velice intenzivně přemýšlet. Sice jste v práci spokojeni, ale lepší pracovní podmínky jsou lákavé a plné pokušení.


Lev
Vždy si stojíte za svým a patříte k jedincům, kteří nejdou pro upřímná slova daleko. Je ale dost pravděpodobné, že někomu z vašeho blízkého okolí tato vaše vlastnost není moc po chuti. Musíte si říct, že to není vaše věc, pravda se vždy poslouchá těžko.

Panna
Máte před sebou plodné a kreativní období plné nápadů. Hodit se vám to bude zejména v pracovní sféře, kde si vás budou vážit za to, s jakými názory přicházíte. Jste prostě tento týden nepostradatelní a samozřejmě se to odrazí i na vaší finanční odměně.

Váhy
Čeká vás cestování. Ve hvězdách není jasně napsané, o jaký typ cesty se bude jednat, zda kratší nebo delš. Jedno je ale jisté, že na tuto cestu jen tak nezapomenete. Potkáte na ní skvělé lidi, zažijete nové věci a budete se doslova královsky bavit.

Štír
Úplněk ve Štíru má údajně magické schopnosti. Výrazně ovlivňuje citlivé jedince se sklony k magickým schopnostem, což vy jste, milí Štíři. Nenechte nic náhodě, důvěřujte svému srdci a zejména svým instinktům. Ty vás totiž tento týden určitě nezklamou.


Střelec
Milí Střelci, tento týden se setkáte s poměrně nepříjemnou osobou, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat a jen tak její chování nevymažete z hlavy. Dokonce budete toužit po opětovném setkání, abyste jí nemístné poznámky vrátili. Nemá to ale smysl.

Kozoroh
Už dlouho toužíte po bližším seznámení s osobou, se kterou se poslední dobou často potkáváte a je jasné, že to mezi vámi jiskří. Nejste zrovna typ, který by někoho zastavil na ulici a dal se s ním do řeči. Potřebujete se na danou situaci důkladně připravit.

Vodnář
Merkur je v poměrně příznivém sextilu s vaším znamením a přináší do života příznivé změny, výzvy i nečekané situace. Je jen na vás, jak se k tomu všemu postavíte. Jedno je jisté, jste plní kreativity a doslova hýříte nápady, tak se nebojte a jistě zvládnete.

Ryby
Mars je v nehezké konjunkci se Saturnem a slibuje vám, že se vám sice tento týden objeví nějaké těžší překážky, ale vy je zvládnete s grácií vám vlastní. Milé Rybičky, jen tak dál. Dokážete se poprat s jakoukoliv životní situací, i když je sebetěžší.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.