Home - Články - HOROSKOP LÁSKY na týden 22.-28.4. Býci mají šanci na lásku, Váhy odmítnou nového ctitele!

HOROSKOP LÁSKY na týden 22.-28.4. Býci mají šanci na lásku, Váhy odmítnou nového ctitele!

vloženo 20. 4. 2024
čas čtení: 1 minuta

HOROSKOP LÁSKY na týden 22.-28.4. Býci mají šanci na lásku, Váhy odmítnou nového ctitele!

Váš týdenní láskohled je tady! Přečtěte si, co vás čeká tento týden na poli lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, potkáte tento týden zajímavého jedince, který je plný kreativních nápadů a to je něco, co vám na opačném pohlaví doslova imponuje. Bude to opravdu plnohodnotný týden.

Býk
V dlouhodobých svazcích očekávejte spíše problémy. Postaví se vám do cesty nečekaná překážka, která u vás doma způsobí nečekané nesrovnalosti a to hned v několika důležitých záležitostech.

Blíženci
Zrozenci Blíženců, zpozorněte. Máte jedinečnou šanci potkat někoho, s kým by vám to mohlo klapat. Tuto osobu potkáte na naprosto nečekaném místě, tak vyrazte do víru velkoměsta.

Rak
Vaše charisma je na vrcholu. Pokud chcete okouzlit někoho, kdo se vám již dlouhou dobu líbí, tak tento týden k tomu budete mít hned několik ideálních příležitostí. Tak směle do toho!


Lev
Ne nadarmo se říká, že je lev král zvířat. I vy jste ve společnosti jako ryba ve vodě. Doslova záříte a opačné pohlaví na vás může oči nechat. Nemáte o nabídky na rande nouzi.

Panna
Na vážný vztah nejste ještě vůbec připraveni a vázat se opravdu nechcete. Pokud na vás někdo v tomto ohledu tlačí, tak je velice pravděpodobné, že tento románek urychleně ukončíte.

Váhy
Kolem vás se pohybuje osoba, která má o vás zájem. Vy bohužel její city neopětujete a nevíte, jak ji to šetrně oznámit. Prostě buďte upřímní, je to lepší než tahat někoho za nos.

Štír
Prožíváte nyní velice láskyplné a harmonické období plné vzájemné úcty. Obzvláště v dlouhodobých vztazích tento stav oba oceníte. Oslavte svou lásku společným romantickým večerem.


Střelec
Milí Střelci, tento týden bude doslova nabitý vášnivou erotikou. Nemůžete se nabažit jeden druhého a doslova ani nevycházíte z ložnice. Nejraději byste v ní strávili celé dny a noci.

Kozoroh
Kozorozi připravte se na menší rozmíšky s vaší drahou polovičkou. Půjde sice jen o malé a celkem nedůležité drobnosti, i tak vám to ale oběma zkazí náladu doslova na celý týden.

Vodnář
Jste možná někdy až příliš otevření a přátelští. Bohužel si někteří jedinci vaší vřelou povahu vykreslují špatně a mají pak pocit, že s nimi flirtujete. Pak máte co vysvětlovat.

Ryby
Milé Rybičky, vyjděte ze své komfortní zóny a udělejte první krok vy. Přece nemusíte čekat na to až udělá krok ten druhý, alespoň dotyčnému ukážete svou odvahu a skutečný zájem.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.