Home - Články - Co je čas? - Rozárčiny úvahy o věčnosti

Co je čas? - Rozárčiny úvahy o věčnosti

vloženo 18. 4. 2024
čas čtení: 1 minuta

Co je čas? - Rozárčiny úvahy o věčnosti

Ahoj všichni, tady kartářka Rozárka.

Dnes se s vámi chci podělit o jedno silné vnuknutí, které mě nedávno zcela pohltilo. Toto pochopení přišlo tak náhle a s takovou silou, že jsem si musela ihned sednout a přemýšlet nad tím, co to vlastně znamená.

sdílet článek na facebooku

Mluvíme o čase. Ano, o tom čase, který prý neúprosně tiká, dny převrací na noci a roky na věky. Ale co když vám řeknu, že čas ve skutečnosti NEEXISTUJE? Přesně tak, moji milí čtenáři. My, bytosti žijící v trojrozměrném světě, jsme se jen tak nějak dohodli, že něco takového jako čas existuje, abychom mohli lépe chápat svět kolem nás.

Ve vyšších dimenzích, kde není hmota, čas prostě není. Napadlo vás někdy, proč některé věci trvají déle, než bychom chtěli? Proč někdy trvá věčnost, než se zvedne šálek kávy k ústům? Protože hmota, s níž pracujeme, je těžkopádná. A přestože se všechno, co má přijít, už někde nachází, my jsme omezováni hmotou, která potřebuje čas na to, aby se pohnula.

Většina z nás vnímá čas jako lineární - minulost, přítomnost, budoucnost. Ale zkuste si představit, že to tak není. Že všechno je současné, že minulost, přítomnost a budoucnost jsou jen iluze. Jsme tak malinkatí ve velkém schématu vesmíru, a přesto máme možnost přesáhnout tyto hranice.

Pokud vás tato myšlenka zaujala a cítíte, že byste chtěli prozkoumat, co všechno může vaše budoucnost přinést, nebo pokud máte pocit, že se potřebujete spojit se svou minulostí, neváhejte mě kontaktovat. Můžete mi zavolat nebo poslat SMS, a společně se podíváme na to, co pro vás čas skrývá – i když, co je to vlastně ta budoucnost, že?

Těším se na vaše zprávy a na společné objevování tajemství času, který možná vůbec není takový, jak si myslíme.

S láskou a porozuměním, vaše kartářka Rozárka.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.