Home - Články - Karta Poslední soud přináší východisko

Karta Poslední soud přináší východisko

vloženo 17. 4. 2024
čas čtení: 4 minuty

Karta Poslední soud přináší východisko

Symbolika této karty je odvozena od biblického posledního soudu, tedy představy konce světa, kdy bude každý odměněn nebo potrestán podle svých činů. Proto při jejím vytažení vždy končí jedna životní fáze a nastává nová. Je čas rekapitulovat a sklízet, co člověk v minulosti zasel. Zároveň se před námi otevírají další nové dveře. Můžeme se těšit na pomyslné znovuzrození a období růstu!

sdílet článek na facebooku

Nové začátky

Stojíte teď tváří v tvář změně nebo obnově. Všechno staré a nefunkční se pravděpodobně uzavřelo. Pokud ne, budete muset dořešit odložené záležitosti. Možná jste za své předchozí skutky sklidili odměnu, přesto nesmíte usnout na vavřínech! Osudové transformace se dočkáte, zejména když se objeví i karta Smrt. Čeká vás příliv nových událostí s dalekosáhlými následky. Možná navážete nový vztah, získáte nové zaměstnání, narodí se vám dítě. V každém případě se máte na co těšit!

Vzkříšení vztahů

Věřte, že problémy ve vztahu se zdárně vyřeší. Jen v ojedinělých situacích, zejména když se objeví ve výkladu i karta Věž, je řešením rozchod, který bude ale ve výsledku také správným krokem. Možná potkáte svou starou lásku a dojde ke vzkříšení vyhaslé vášně. Opravdu naplněný vztah si užijete, když si zároveň vytáhnete i kartu Svět. Karta Zamilovaní (Milenci) vám zas ráda do cesty postaví osudového partnera.


Zlepšení zdravotního stavu

Pokud jste se ptali na zdraví, máme pro vás dobré zprávy. Dojde k uzdravení, možná bude potřeba trocha rekonvalescence. Velmi pozitivní je pro výklad, když se objeví také karta Síla. Komplikovat život vám mohou bolesti zad, proto si v tomto období dopřejte více pohybu.

Uvědomte si, že je jen na vás, jak naložíte s novými možnostmi. Každé dosažení cíle totiž přináší i nový start!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.