Home - Články - Týdenní horoskop na 15.4.-21.4... Býci, Slunce vstupuje do vašeho znamení! Váhy, Střelci flirtujte!

Týdenní horoskop na 15.4.-21.4... Býci, Slunce vstupuje do vašeho znamení! Váhy, Střelci flirtujte!

vloženo 14. 4. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 15.4.-21.4... Býci, Slunce vstupuje do vašeho znamení! Váhy, Střelci flirtujte!

Tento týden vstupuje Slunce do znamení Býka! Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Až moc často se díváte na to, co si o vás myslí ostatní a vaše myšlenky se pak točí jenom kolem těchto záležitostí. Zkuste být víc sami sebou a řekněte si, že pokud vás někdo nebere takového, jací jste, tak vám nestojí se s takovými jedinci bavit.

Býk
Milí Býci, Slunce tento týden vstupuje do vašeho znamení a vás čekají velice zajímavé dny. Konečně se dočkáte uznání od někoho, na kom vám velice záleží. Máte totiž dostatečné schopnosti i odvahu na to, dokázat vše, co si zamanete. Tak směle do toho!

Blíženci
Blíženci, dejte si pozor na finance. Máte tendence utrácet více než je u vás zvykem. Jindy býváte poměrně spořiví, ale teď jste se doslova utrhli z řetězu. Pořizujete rodině zbytečně drahé dárky, nakupujete si nové věci, které stejně později vyhodíte.

Rak
Rozhodnete se více času trávit s rodinou. Vyjeďte si o víkendu někam na hory a utužte vztahy i s širší rodinou, která bude nadšena z vašeho nápadu. Máte v rodině skvělé vztahy, tak proč se nescházet častěji. Raci, nyní je k tomu skvělá příležitost.


Lev
Momentálně vládnou v pracovním kolektivu velké neshody. Zejména jeden kolega vám kazí celkovou atmosféru, a proto je v kanceláři nebo pracovišti dusno, jaké jste v zaměstnání ještě nezažili. Bohužel má tohle jen jediné řešení, jeden musí z kola ven.

Panna
Slunce vstupuje do znamení Býka a přináší ohromné a převratné změny. Milé Panny, u vás to bude platit dvojnásob. Tento týden pro vás bude skutečně převratným. Potkáte někoho velice zajímavého, kdo vás zaujme a změní váš přístup k životu a to nadobro.

Váhy
Naskytne se vám skvělá pracovní příležitost. I když jste v současném zaměstnání spokojení, přesto ve vás začne hlodat červíček pochybností, jestli byste se v nové práci neměli lépe Záleží jen na vás, jak se rozhodnete. Důvěřujte hlavně své intuici.

Štír
Štíři, nejen tento týden, ale celý měsíc budete hýřit vaší pověstnou energií. Jste plni vitality a síly, která okouzluje vaše blízké i široké okolí. Nikdy jste neměli problém s navázáním kontaktů, ale nyní je vaše charisma a energie doslova magické.


Střelec
Venuše je momentálně ve velice příznivém trigonu s vaším znamením. Neváhejte se proto seznamovat s novými lidmi, navazovat milostné vztahy nebo se unášet na vlnách nezávazného flirtu. Tento týden vám totiž v oblasti lásky a vztahů projde úplně vše.

Kozoroh
Milí Kozorozi, najděte si tento týden čas na odpočinek, který je moc důležitý. Poslední dobou jste se potýkali s velkým stresem zejména v pracovní oblasti, což se výrazně podepsalo na vašem fyzickém i psychickém zdraví. Výlet do přírody vám pomůže.

Vodnář
Dejte si tento týden pozor na pomluvy, které vznikají ve vašem kolektivu. Máte totiž v kanceláři osobu, která velice ráda vynáší vše, co si s kolegy interně řeknete. Navíc se nebojí si některé věci výrazně přikrášlit. Možná i tušíte, o koho jde.

Ryby
Není jednoduché si přiznat chybu, ale pokud je ve vašem okolí někdo, kdo ji přizná, tak byste ho v tom měli podpořit a ocenit. I přesto, že jste zrovna naštvaní, protože ve chvíli kdy vystoupíte ze své komfortní zóny, tak se výrazně posunete kupředu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.