Home - Články - Karta věž bourá stereotyp

Karta věž bourá stereotyp

vloženo 12. 4. 2024
čas čtení: 4 minuty

Karta věž bourá stereotyp

Karta Věž patří k nejobávanějším kartám tarotu. Vždy s sebou nese radikální změnu. Může jít o doslovné zhroucení starých struktur. Co vám celá záležitost ve výsledku přinese je otázka, rozhodně ale očekávejte náhlou změnu událostí až revolučního charakteru.

sdílet článek na facebooku

Blesk z čistého nebe

Karta znamená, že něco končí. Na rozdíl od karty Smrt, kdy konec přichází pomalu, tady přijde náhle a nečekaně. Často dochází ke zhroucení starého způsobu života. Astrologicky je karta spjata s Uranem, planetou vzpoury, revoluce a rychlých změn. Blesk vyobrazený na kartě znamená nekontrolovatelný zásah síly. Lidé vypadávající z věže zase symbolizují ono opuštění starého a pád do neznáma.

U výkladu, v němž se objeví Věž, musíme vědět na co jsme se přesně ptali, protože „to“ nejspíš skončí. Může jít o konec vztahu, zaměstnání, ale třeba i nutnost se přestěhovat. Pozitivního významu Věž nabývá v případě, že si konec přejeme.

Vztahy v ohrožení

Konec, který věž přináší se často týká vztahů. Někdy se rozejít chceme, jen hledáme odvahu, abychom ukončili dlouhodobě nefungující svazek. V takovémto případě není dopad tak bolestivý. Rozchod však může přijít i z čista jasna. Tak či tak to zrovna příjemné nebývá. Jenom občas se vyhneme rozchodu, protože Věž znamená také přebudování stávajícího vztahu od základů.


Pozor na zdraví!

Ve výkladech zaměřených na zdraví předvídá náhlý záchvat nebo mrtvici. Varuje také před nebezpečím dopravních nehod. Pozor by si měly dávat také těhotné ženy, hrozí komplikace nebo dokonce riziko potratu! Pokud se ve výkladu objeví také Čtyřka mečů, je jasné že se potřebujete zotavit. Možná si pobudete pár dní v nemocnici nebo ozdravovně. V lepším případě vás čekají lázně. V kombinaci s Lunou zas předvídá psychické problémy. Jen ve dvojici se Sluncem se můžete těšit na zlepšení zdravotního stavu.

Karta Věž nepatří k oblíbeným, přesto změna, která vás čeká může být nakonec k lepšímu. Je potřeba si uvědomit, že staré prostě musí čas od času udělat místo novému.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.