Home - Články - Velký jarní tarotový horoskop kariéry 2024

Velký jarní tarotový horoskop kariéry 2024

vloženo 9. 4. 2024
čas čtení: 10 minut

Velký jarní tarotový horoskop kariéry 2024

Chcete vědět, co vám letošní jaro přinese v práci a jak se vyšvihnout nahoru? Tarotové karty vám poradí, jak si zajistit úspěch - podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

 

Beran

Karta Pět holí vám věští, že v pracovní oblasti se zřejmě nevyhnete konfliktům a sporům, i když se bude jednat většinou spíš jen o žabomyší války. Stejně to však pro vás bude vyčerpávající a bude vás zlobit, že se kvůli takovým hloupostem nemůžete pořádně soustředit na opravdu důležité úkoly. Snažte se nenechat se příliš strhnout konfliktní atmosférou a držte si pokud možno odstup, i když se vás kolegové budou snažit do toho zatáhnout. Prvořadé by teď totiž měly být vaše úkoly a projekty, na kterých pracujete, a nikoliv různé dohadování a spory o nepodstatné drobnosti. Máte příležitost udělat si před ostatními náskok, pokud svoji energii zaměříte správným směrem a nebudete jí zbytečně plýtvat tím, že se budete rozčilovat nad věcmi, na kterých v konečném důsledku stejně nesejde! Ovšem karty říkají, že tento úkol pro vás bude pořádně tvrdým oříškem, protože máte jasné názory na určité věci a jen stěží se budete držet na uzdě, abyste to kolegům neřekli pěkně otevřeně a jasně!

 

Býk
Karta Král mečů prozrazuje, že máte jasné názory a dobré nápady a nebude pro vás žádný problém prosadit si to, co je podle vás nejsprávnější. Díky vaší průbojnosti, cílevědomosti a konstruktivnímu způsobu uvažování se vám povede dostat se do čela pracovního týmu, nebo budete pracovat nezávisle a nebudete nad sebou mít žádného šéfa. Vy sami teď nejlépe víte, které kroky je potřeba udělat, abyste dosáhli vytoužených cílů a úspěchů, a řešení, jež vám budou nabízet někteří spolupracovníci vám budou připadat buď zcela zpátečnické, nebo přinejmenším zbytečně zdlouhavé a neefektivní. Vaším cílem je teď především dosažení nezávislosti a respektu u ostatních, toužíte se stát ve svém oboru autoritou a máte k tomu nejlepší předpoklady. Až dosud jste možná vyčkávali, ale teď přichází vaše chvíle, abyste naplno projevili a ukázali světu, co se ve vás ukrývá. Nikoho ve vašem oboru nenecháte na pochybách, že o vás budou ještě hodně slyšet!

Blíženci
Karta Rytíř holí značí, že se hrnete kupředu přímo raketovou rychlostí – se všemi pozitivními, ale i negativními důsledky! Díky vaší odvaze, průbojnosti a vysokému nasazení se vám povede rychle se posunovat kupředu po kariérním žebříčku, za což budete sklízet obdiv a někdy možná i závist vašeho okolí. Budete se těšit z toho, že můžete dělat práci, která vás baví, a vaše motivace a nadšení budou skutečné a nepředstírané. Rychlý postup kupředu však má i své stinné stránky a skýtá určitá rizika. Na své cestě za vysokými kariérními cíli se občas nebudete ohlížet napravo ani nalevo a hrozí, že vám uniknou některé důležité souvislosti a fakta, což se však projeví až později. Kromě toho se na vás mohou určití lidé, kteří se v oboru pohybují již delší dobu, ale chybí jim vaše průbojnost, dívat mezi prsty a šířit o vás pomluvy. Dejte si tedy pozor na věci, které si možná všimnete až na druhý pohled, a počítejte s nimi jako s možnými komplikacemi. Pokud si to uhlídáte, nic vás už nemůže zastavit!


Rak
Karta Deset mincí znamená, že se můžete těšit z jistot a stabilního pracovního zázemí, včetně velmi slušných výdělků. Pokud jste po něčem takovém až doposud marně toužili, teď se konečně dočkáte, vaše pozice se upevní a konečně získáte ve svém zaměstnání nebo podnikání pocit stability a bezpečí. Vaše příjmy budou plně pokrývat vaše nároky a potěší vás hlavně to, že konečně budou pravidelné, takže si budete moct lépe plánovat svůj rozpočet. Na druhé straně, v tomto krásném světě si chvílemi budete připadat trošku jako ve zlaté kleci. Sice vám nic nebude chybět a ani se příliš nenadřete, ale budou vám trochu chybět nové výzvy a nějaké zajímavější dění. Ale odolejte pokušení riskovat a užívejte si to, co máte! Je přece skvělé, že se z práce dostanete brzo domů a máte ještě čas na své osobní zájmy, rodinu, lásku a přátele, tak co na tom sejde že se těch osm hodin v zaměstnání trochu nudíte! Štěstěna stojí při vás, tak si to užívejte!

Lev
Karta Osm mincí ukazuje, že v nejbližších týdnech budete intenzivně a naplno pracovat na jistém projektu, který je tak trochu vašim dítětem a máte k němu silný osobní vztah. Bude vám velmi záležet na tom, aby všechno dopadlo co nejlépe, takže budete pracovat naplno a dáte si velmi dobrý pozor, abyste si ohlídali všechny detaily. Všechno, co je ve vašich silách a možnostech raději uděláte sami a nebude se vám příliš chtít svěřovat důležité dílčí úkoly vašim spolupracovníkům. Je vám totiž jasné, že jen to, co máte sami pod kontrolou, bude uděláno na sto procent a samozřejmě nechcete připustit, aby se do díla, které je vaší srdcovou záležitostí, vloudily jakékoliv chybičky! Celá tato záležitost vás tudíž bude stát spoustu času, ale bude to stát za to a s výsledkem své práce budete velmi spokojeni. Přinese vám to i finanční zisk a možná dokonce i povýšení, ale na prvním místě pro vás stejně bude dílo jako takové a pocit, že jste za sebou zanechali opravdu užitečný a kvalitně udělaný výsledek.

Panna
Karta Král holí odhaluje vaši touhu vyšvihnout se na vedoucí pozici – i když si to možná nechcete připustit, někde uvnitř toužíte po tom, že dřív nebo později budete šéfovat a stanete se autoritou! Ano, je to hodně ambiciózní, ale to je dobře, protože vysoké ambice a cílevědomost vás budou popohánět k mimořádným pracovním výsledkům – vysněné povýšení si přece musíte nějak zasloužit a upozornit nadřízené, že jste schopný a šikovný člověk, zkrátka přesně ten, koho potřebují a bez koho se nemohou obejít! Ale pozor, protože výměnou za toto maximální nasazení očekáváte hladký a bezproblémový postup kupředu, jenomže věci nejspíš nebudou zas tak přímočaré jako jste si to vysnili. Nečekané komplikace mohou mít podobu různých intrik, protekcí, úplatků a podobně – zkrátka nečestné jednání, proti kterému jen se svojí tvrdou prací neuspějete. Pak si budete muset dávat velký pozor na jazyk, protože když budete všude říkat nahlas, co si myslíte, můžete se stát nepohodlným člověkem. Ale vy přece před nikým sklánět hlavu nebudete!


Váhy
Karta Páže mečů vám přináší novou energii, nové myšlenky a hlavně nápady, které vás budou motivovat k aktivitě. Konečně se po dlouhé době objeví nějaký projekt, který vás opravdu velmi nadchne a osloví natolik, že mu věnujete maximum svojí energie. Bude to něco originálního, nekonvenčního a velmi novátorského, takže je namístě určitá opatrnost – vaše okolí si bude na nové věci muset nejprve zvyknout a nové postupy se hlavně starším lidem v oboru nemusí příliš zamlouvat. Nakonec je však svými vlastními činy a výsledky přesvědčíte o tom, že je to velký přínos a skvělý nápad. Jen si dejte pozor, ať se vy sami nespletete, protože ve vlně nadšení ze všeho nového můžete snadno vylít s vaničkou i dítě! Dřív, než se rozloučíte se starými jistotami, byste se měli ujistit, že to, do čeho se pouštíte, není příliš riskantní. Staré a nové však nepůjde moc dobře dohromady, proto se nejspíš nevyhnete nutnosti rozhodování a radikálním krokům!

Štír
Karta Tři poháry vám věští, že v nejbližších týdnech se budete do práce skutečně těšit – i když to může znít trochu neuvěřitelně. Na pracovišti totiž bude panovat báječná atmosféra a se svými spolupracovníky si budete skvěle rozumět. Budete táhnout za jeden provaz, a díky tomu se vám bude všechno dařit velmi snadno, rychle a efektivně – jaký to rozdíl oproti předchozí době, která byla poznačena zbytečnými spory a plýtváním energie v žabomyších válkách! Díky perfektně vyladěné týmové práci na sebe výsledky vaší práce nenechají dlouho čekat a niž co nevidět budete sklízet ohromné úspěchy, které samozřejmě společně oslavíte! A jak na tom budou Štíři, kteří podnikají nebo pracují sami na sebe, bez podpory týmu? Spolupráce vám bude trochu chybět, osamotě to zkrátka nebude ono, proto ji budete aktivně vyhledávat. A ukáže se, že i vy můžete profitovat z kontaktů, spolupráce a vzájemné pomoci s někým, kdo se věnuje něčemu velmi podobnému jako vy sami.

Střelec
Karta Smrt
, kterou vám tarot přisoudil, má děsivé jméno, ale její poselství není vůbec děsivé – hlavně pro vás jako Střelce, protože máte od přírody duši dobrodruhů! Tarotová Smrt vám věští, že něco ve vašem pracovním životě se blíží ke svému konci, aby se mohlo začít něco nového! Jaro vám přinese nový svěží vítr nebo možná přímo až vichřici, radikální změny a nové příležitosti. Ve vaší profesní dráze nezůstane kámen na kameni – zpočátku může ztráta jistot vypadat trochu děsivě a jen neradi se budete loučit s něčím, na co jste si už zvykli a sžili jste se s tím. Ale nakonec i sami uznáte, že to přece jen už byla trochu nuda a že čas od času je zkrátka potřeba zvednout kotvy. Pokud se k tomu neodhodláte sami, časem vás k tomu přinutí vnější okolnosti. Možná tedy bude lepší sebrat odvahu a říct co nejdřív sbohem práci, která vás už nebaví nebo v ní nedostáváte to, co byste si přáli. Získáte díky tomu náskok a časem se zřejmě dovíte, že s vaší bývalou firmou to stejně šlo z kopce a že jste se k odchodu odhodlali v té nejpříhodnější době!


Kozoroh
Karta Čtyři mince značí stabilitu a jistoty, ovšem na úkor nových možností – ke své práci budete přistupovat možná až s příliš velkou strnulostí a vážností! Budete mít pocit a obavu, že něco může ohrozit vaši pozici, a jen neradi byste se loučili se standardem, na který jste si již zvykli a se stabilním příjmem na vašem bankovním kontě. Proto se tak trochu zabarikádujete ve svých pozicích a budete se až křečovitě bránit sebemenší změně, protože ve všem budete vidět potenciální nebezpečí, které by vás mohlo sesadit z vaší židle. Časem se však ukáže, že i když se vám daří držet si svůj pocit bezpečí v jistém zaměstnání, už méně se vám daří držet krok s dobou a s jejími požadavky. Pokud se neotevřete změnám, pak se připravte na to, že vás dřív nebo později převálcuje nová a mladší konkurence! A to by byla škoda, máte totiž našlápnuto správným směrem. Jen je potřeba rozvíjet flexibilitu, přizpůsobit se době a nebát se nových příležitostí. To bude tím nejjistějším klíčem k úspěchu!

Vodnář
Karta Eso mečů
vám přináší perfektní nápady, které můžete skvěle zúročit a posunou vás nahoru! Jen to chce sebedůvěru a stát si za svým, ať si ostatní říkají co chtějí. Naštěstí vám nebude chybět výřečnost a schopnost argumentovat, takže si snadno zajistíte, že dostanete šanci uskutečnit to, co jste si vymysleli. Pak už bude jen na vás, jestli vytrváte v pracovním tempu a jestli se vám povede dotáhnout to až do úspěšného konce. Hvězdy vám přejí a máte k tomu ty nejlepší předpoklady! Je možné, že vašim nadřízeným nebo kolegům budou vaše nápady a návrhy připadat až příliš megalomanské, ale to ať vás neodradí – máte dostatek síly a energie, abyste to všechno dotáhli až do zdárného konce! A to i navzdory tomu, že vaše znamení Vodnáře je pověstné tím, že sice hýří originálními nápady, ale málokdy je baví tak dlouho, aby je úspěšně dokončili. Teď to platit nebude a vaše nadšení a přesvědčení o dobré věci vytrvá dlouho!

Ryby
Karta Mírnost mluví už sama za sebe svým názvem – v zaměstnání i v podnikatelské sféře teď platí, že pomalým tempem se dostanete nejdál! Možná vám bude připadat, že se určité věci nevyvíjí tak rychle, jak byste si přáli, a že si vaši spolupracovníci, případně úřady, dávají hodně načas, ale tentokrát čas hraje ve váš prospěch – čím pomaleji a pozvolněji se budou věci vyvíjet, tím lépe pro vás nakonec dopadnou! Čas je vaším spojencem, proto netlačte na pilu, ať už se to týká projektu, který se dlouho vleče, slibovaných změn nebo začátku nějakých nových plánů. Nezapomínejte, že dobré věci zrají dlouho! Kromě toho bude důležité, abyste si v zaměstnání dávali pozor na konflikty a spory a v žádném případě se do nich nezaplétali – i když vás to bude k tomu svádět! Jistě máte na věci svůj jasný názor, ale v tomto případě bude lepší, když si ho necháte pro sebe, nebo když si alespoň počkáte na to, až se vás někdo přímo zeptá, co si o dané záležitosti myslíte!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.