Home - Články - Týdenní Horoskop LÁSKY na 8.4. - 14.4.... Lvi jsou jak v Hollywoodu, Ryby myslete na sebe!

Týdenní Horoskop LÁSKY na 8.4. - 14.4.... Lvi jsou jak v Hollywoodu, Ryby myslete na sebe!

vloženo 6. 4. 2024
čas čtení: 1 minuta

Týdenní Horoskop LÁSKY na 8.4. - 14.4.... Lvi jsou jak v Hollywoodu, Ryby myslete na sebe!

Přečtete si co vás čeká na poli lásky tento týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Přichází čas dobrodružství, milí Berani! Hledáte spřízněnou duši, která má ráda adrenalin a nové zkušenosti tak jako vy. Buďte odvážní a dělejte první kroky k divokému románku.

Býk
Býci, vy hledáte v lásce pevnou kotvu. Snažte se seznámit jen s těmi, kdo vám budou stát po boku pevně jako skála a kdo si stejně jako vy, váží loajality. Nyní je ideální čas.

Blíženci
Vy, bystří Blíženci, použijte svůj intelekt a zvídavost, abyste otevřeli nové dveře vaší lásce. Neuzavírejte se před experimenty a nebojte se říci "miluji tě" ve všech jazycích světa.

Rak
Raci, tento týden se můžete cítit, jako byste našli svůj emoční domov. Hledáte někoho, kdo bude vaším záchranným molem v bouři života, kdo s vámi bude sdílet všechno od radosti až po slzy.


Lev
Ohniví Lvi, váš vztah může být stejně dramatický a vášnivý jako scény z Hollywoodu. Ujistěte se, že vaše silná osobnost nepřehlušuje hlas vašeho partnera, on také potřebuje prostor v záři reflektorů.

Panna
Panny, tento týden je správný čas ukázat, co máte na srdci. Vaše praktická moudrost je pro vaše milované jako balzám na duši , tak se nebojte sdílet ji spolu s vaším okolím.

Váhy
Váhy, buďte nyní na poli lásky mistři v diplomacii a hledejte rovnováhu mezi vašimi tužbami a potřebami vašeho partnera. Najděte společné zájmy a aktivity, které mezi vámi nastolí tu správnou harmonii.

Štír
Štíři, nyní hledáte partnera, který se nebojí ponořit s vámi do hlubin vaší duše. Buďte odvážní a zkoumejte společně všechny barvy lásky, od těch nejsvětlejších až po ty nejtemnější.


Střelec
Střelci, tento týden je ten pravý čas sdílet s vaší drahou polovičkou svou touhu po dobrodružství. Objevujte spolu nové světy a kultury. Váš vrozený optimismus je jako slunce, které rozjasní vaše společné chvíle.

Kozoroh
Kozorozi, vaše odhodlání a cílevědomost vytváří silné a trvalé vztahy. Tento týden jste jako magnet pro ty, kteří chtějí vedle sebe partnera, který ví, co chce a nebojí se za tím jít.

Vodnář
Vodnáři, vaše nekonvenční myšlení přinese do vašeho vztahu nový vítr. Buďte otevření změnám a sdílejte své originální vize se svým partnerem, společně začnete novou éru.

Ryby
Ryby, jste empatické duše a vaše schopnost cítit s druhými a poskytovat jim podporu je až neuvěřitelná! Ale i vy byste měli myslet na sebe. To platí pro tento týden dvojnásobně.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.