Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Lva

Slunce vstupuje do znamení Lva

vloženo 18. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Lva

Královské znamení Lva je vrcholem celého roku! Užijte si letní dny v duchu seberealizace!

sdílet článek na facebooku

Na vrcholu sil a v záři Slunce

22. července 2018 ve 23:01 se Slunce na své roční pouti zvěrokruhem přesune z vodního znamení Raka do ohnivého Lva. Období Raka bylo plné citů, emocí a něhy, zatímco Lev nám naopak přináší novou vášeň, sílu a žhavou tvořivou energii, kterou můžeme využít k naplnění svých nejodvážnějších cílů! Přichází doba jako stvořená pro maximální aktivitu ve všech oblastech života, které vás zajímají a baví!

Slunce je zároveň nebeským tělesem, které Lvu vládne – máme zde tedy dvojnásobnou sluneční energii, která na nás bude ve žhavých letních dnech působit ještě navíc společně se živlem ohně! Již tato slova dávají tušit, že období Lva je v ročním koloběhu něčím vskutku výjimečným – a to nejen díky tomu, že spousta z nás se právě teď těší na letní dovolenou! V přírodě je čas Lva vrcholem léta a zároveň i celého roku. Všechno je teď na svém maximu – a zdaleka není řeč jen o rtuti teploměru! Přichází čas žní a sklizně plodů, ale louky jsou pořád ještě krásně rozkvetlé, zvířata začínají vyvádět svá mláďata, a všem živým bytostem je dopřáno užívat si životodárnou sílu slunečních paprsků. Znamená to nejen odpočinek, ale také aktivitu a tvořivost – protože kdy jindy, než právě teď, bychom mohli čekat ty nejideálnější podmínky!


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Lev je předurčen vládnout a žít na maximum!

O lidech ve znamení Lva se říká, že jsou to rození organizátoři, šéfové a přirozené autority. Lvi jsou šikovní, charismatičtí, sebejistí a velkorysí – zkrátka výjimečné osobnosti předurčené pro úspěch! Jejich sebevědomí jim umožňuje dosahovat velkých cílů. Navíc to umí s lidmi a mají vrozený manažerský talent. Slabší stránkou jejich zářivých osobností bývá sklon k ješitnosti, ale to jim při všech jejich pozitivních vlastnostech lze snadno odpustit!

Když přirovnáme zvěrokruh k běhu lidského života, pak Lev odpovídá období dospělosti, kdy je člověk na vrcholu svých sil. Je to čas seberealizace ve všech oblastech života – jak na kariérní dráze, tak i ve výchově potomků. Člověk má z celého svého života nejvíc možností a příležitostí, a je to ta správná doba přijmout výzvy a ukázat, co v něm je, aby po sobě ve svém životě něco významného zanechal. Lev nám zkrátka přináší čas seberealizace a uskutečnění našich ambicí. A teď, na přelomu července a srpna, můžeme tuto nádhernou a zářivou energii využít všichni, ať už jsme se narodili ve kterémkoliv znamení! Je to zcela jedinečná příležitost v celém roce, tak si ji nenechejte uniknout!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Čas tvořivosti, aktivity a seberealizace

Jak nejlépe využít tento nádherný ohnivý a sluneční Lví čas? Možností jsou spousty – je pouze na vás rozhodnout se, co je pro vás prioritou a do čeho investujete své síly! Čas dovolených nám právě teď dává jedinečnou příležitost konečně uskutečnit své osobní plány a ambice bez neustálého stresu a tlaku. Právě teď se můžete naplno soustředit na to, co vás baví a zajímá – ať už je to cestování, sport, vaše koníčky, nebo třeba nový podnikatelský projekt, zkrátka cokoliv, co pro vás znamená opravdovou seberealizaci a příležitost ukázat celému světu své schopnosti ve vašich skvělých nápadech a výkonech!

Pokud máte rodinu, Lev vám ukazuje, že i děti jsou jedním ze způsobů naší seberealizace – a to dokonce velmi důležitým! Vždyť právě jim poskytujeme to nejlepší, co můžeme dát, jim věnujeme maximum svojí energie a toužíme je vychovat podle svých snů a představ! Najděte si tedy teď o prázdninách co nejvíc času na své ratolesti a jděte společně podniknout něco aktivního a tvořivého. Ukažte svým dětem krásu svých zálib a koníčků, ať už je to sport, turistika, umění nebo třeba domácí kutění či ruční práce. Budete si to nejen užívat, ale přinese to i své ovoce!

Sparné letní dny sice svádějí k nicnedělání, ale nezapomínejte na poselství Lva – právě teď můžete udělat všechno, po čem toužíte, teď je na to dost času a ideální podmínky! Zamyslete se tedy nad otázkou, co byste rádi celému světu ze sebe ukázali a jaké dílo po sobě zanechali. Vaše odpověď na tuto otázku vám napoví, kam bude teď nejlepší nasměrovat svou energii a síly!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.