Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Lva

Slunce vstupuje do znamení Lva

vloženo 18. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Lva

Královské znamení Lva je vrcholem celého roku! Užijte si letní dny v duchu seberealizace!

sdílet článek na facebooku

Na vrcholu sil a v záři Slunce

22. července 2018 ve 23:01 se Slunce na své roční pouti zvěrokruhem přesune z vodního znamení Raka do ohnivého Lva. Období Raka bylo plné citů, emocí a něhy, zatímco Lev nám naopak přináší novou vášeň, sílu a žhavou tvořivou energii, kterou můžeme využít k naplnění svých nejodvážnějších cílů! Přichází doba jako stvořená pro maximální aktivitu ve všech oblastech života, které vás zajímají a baví!

Slunce je zároveň nebeským tělesem, které Lvu vládne – máme zde tedy dvojnásobnou sluneční energii, která na nás bude ve žhavých letních dnech působit ještě navíc společně se živlem ohně! Již tato slova dávají tušit, že období Lva je v ročním koloběhu něčím vskutku výjimečným – a to nejen díky tomu, že spousta z nás se právě teď těší na letní dovolenou! V přírodě je čas Lva vrcholem léta a zároveň i celého roku. Všechno je teď na svém maximu – a zdaleka není řeč jen o rtuti teploměru! Přichází čas žní a sklizně plodů, ale louky jsou pořád ještě krásně rozkvetlé, zvířata začínají vyvádět svá mláďata, a všem živým bytostem je dopřáno užívat si životodárnou sílu slunečních paprsků. Znamená to nejen odpočinek, ale také aktivitu a tvořivost – protože kdy jindy, než právě teď, bychom mohli čekat ty nejideálnější podmínky!


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Lev je předurčen vládnout a žít na maximum!

O lidech ve znamení Lva se říká, že jsou to rození organizátoři, šéfové a přirozené autority. Lvi jsou šikovní, charismatičtí, sebejistí a velkorysí – zkrátka výjimečné osobnosti předurčené pro úspěch! Jejich sebevědomí jim umožňuje dosahovat velkých cílů. Navíc to umí s lidmi a mají vrozený manažerský talent. Slabší stránkou jejich zářivých osobností bývá sklon k ješitnosti, ale to jim při všech jejich pozitivních vlastnostech lze snadno odpustit!

Když přirovnáme zvěrokruh k běhu lidského života, pak Lev odpovídá období dospělosti, kdy je člověk na vrcholu svých sil. Je to čas seberealizace ve všech oblastech života – jak na kariérní dráze, tak i ve výchově potomků. Člověk má z celého svého života nejvíc možností a příležitostí, a je to ta správná doba přijmout výzvy a ukázat, co v něm je, aby po sobě ve svém životě něco významného zanechal. Lev nám zkrátka přináší čas seberealizace a uskutečnění našich ambicí. A teď, na přelomu července a srpna, můžeme tuto nádhernou a zářivou energii využít všichni, ať už jsme se narodili ve kterémkoliv znamení! Je to zcela jedinečná příležitost v celém roce, tak si ji nenechejte uniknout!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Čas tvořivosti, aktivity a seberealizace

Jak nejlépe využít tento nádherný ohnivý a sluneční Lví čas? Možností jsou spousty – je pouze na vás rozhodnout se, co je pro vás prioritou a do čeho investujete své síly! Čas dovolených nám právě teď dává jedinečnou příležitost konečně uskutečnit své osobní plány a ambice bez neustálého stresu a tlaku. Právě teď se můžete naplno soustředit na to, co vás baví a zajímá – ať už je to cestování, sport, vaše koníčky, nebo třeba nový podnikatelský projekt, zkrátka cokoliv, co pro vás znamená opravdovou seberealizaci a příležitost ukázat celému světu své schopnosti ve vašich skvělých nápadech a výkonech!

Pokud máte rodinu, Lev vám ukazuje, že i děti jsou jedním ze způsobů naší seberealizace – a to dokonce velmi důležitým! Vždyť právě jim poskytujeme to nejlepší, co můžeme dát, jim věnujeme maximum svojí energie a toužíme je vychovat podle svých snů a představ! Najděte si tedy teď o prázdninách co nejvíc času na své ratolesti a jděte společně podniknout něco aktivního a tvořivého. Ukažte svým dětem krásu svých zálib a koníčků, ať už je to sport, turistika, umění nebo třeba domácí kutění či ruční práce. Budete si to nejen užívat, ale přinese to i své ovoce!

Sparné letní dny sice svádějí k nicnedělání, ale nezapomínejte na poselství Lva – právě teď můžete udělat všechno, po čem toužíte, teď je na to dost času a ideální podmínky! Zamyslete se tedy nad otázkou, co byste rádi celému světu ze sebe ukázali a jaké dílo po sobě zanechali. Vaše odpověď na tuto otázku vám napoví, kam bude teď nejlepší nasměrovat svou energii a síly!

|<< < 403 | 404 | 405 | 406 | 407

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.