Home - Články - Láskohled 3. - 9. září

Láskohled 3. - 9. září

vloženo 31. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9. září

Nový začátek školního roku. Potkáte svou novou lásku ve školní lavici nebo vás čeká bolestivé zklamání ve vašem milovaném protějšku? To vám prozradí hvězdy. Přečtěte si, co nového vás čeká v tomto týdnu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Kolem vaší osobnosti se vznáší kouzelná aura, která k sobě připoutává snad všechny, kdo s vámi přijde do styku. Nejednou se vám stane, že se za vámi na ulici někdo se zájmem otočí.

Býk
Máte rádi společnost a nevyhýbáte se příležitostnému flirtu. Pokud jste ve vztahu, dejte si na tyto úlety pozor. Mohlo by se vám to pořádně vymstít a vy pak budete hořce litovat.

Blíženci
Když chcete, dokážete být velmi pozorní a váš protějšek je s vámi opravdu spokojený. Pak ale máte dny, kdy je lepší se vám z daleka vyhnout. Zkuste tyto výkyvy omezit na minimum.

Rak
Máte před sebou týden plný harmonie a lásky. Ta vás bude nabíjet vitalitou nejen v milostném životě. Užívat si budete jeden druhého a o víkendu se těšte na příjemné překvapení.


OKOUZLILA VÁS ZADANÁ OSOBA? Nevíte, co dál? Ráda vám poradím! Tel: 906 701 701. Kartářka Jasmína



Lev
Někdy vám přijde, že je váš protějšek vůči vám chladný a pochybujete o jeho citech. Věřte však, že o vás stojí a jste pro něj vším. Tento týden dokonce dostanete důkaz jeho lásky.

Panna
Tento týden bude naplněn emocemi, nutno říci, že ne vždy jen těmi pozitivními. Výhodou však je, že se značně pročistí vzduch a koncem týdne bude již atmosféra příjemně pohodová.

Váhy
Nezadaní, mějte oči na šťopkách. Máte nyní možnost potkat osobu, po které skutečně toužíte a je pro vás doslova vysněným princem na bílém koni. Potkáte ji na neobvyklém místě.

Štír
Není nad lásku v osobním životě. Je to vlastně to jediné, co vy v životě potřebujete a sny se začínají plnit. V poslední době jste potkali osobu, se kterou je vám skutečně dobře.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Střelec
Ve společnosti svého protějšku se budete v týdnu cítit skvěle. Také mu to dáte náležitě najevo. Nezadaní jedinci se dočkají příjemného překvapení v podobě milostného vyznání.

Kozoroh
Single jedinci by si měli tento týden dávat obzvlášť pozor, s kým se potkají. Jste mnohdy tak zaslepení, že nevnímáte drobné situace, které vám mohou o dané o sobě hodně prozradit.

Vodnář
Váš sex -appeal bude tento týden na vrcholu. Budete se vznášet na vlnách touhy a vášně a váš volný čas tomu plně přizpůsobíte. Proč ne, někdy je potřeba si života užívat naplno.

Ryby
V partnerském vztahu se mohou objevit mráčky a nepříliš přívětivý začátek týdne značně ovlivní vaše chování k vašemu protějšku i do budoucna. Nepoddávejte se negativním emocím.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.