Home - Články - Měsíční horoskop na listopad 2017

Měsíční horoskop na listopad 2017

vloženo 31. 10. 2017
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na listopad 2017

Navzdory pojmenování měsíce jsou větve většiny stromů dávno bez listí. Konec roku se neúprosně blíží a listopad, tento melancholický měsíc, vzývá k rekapitulaci minulých událostí a k plánování na další rok. S novým měsíčním horoskopem získáte přehled nad tím, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, vstupujete do období, ve kterém kraluje vzájemná komunikace s ostatními a intelektuální zájmy. Moudrý Merkur, který je od 5. listopadu v harmonickém trigonu s vaším znamením, signalizuje, že se jedná o obzvláště dobrý měsíc pro... Více ZDE!

Býk
Milí Býci, listopadové období pro vás není zrovna tím nejlepších šlágrem, poněvadž přináší do vašich každodenních událostí určité dilema. Vaše vládkyně Venuše stojí od 7. listopadu proti vám a způsobuje, že balancujete mezi vlastními zájmy a... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, vstupujete do období plného událostí, ve kterém dominuje vaše zvýšená energie, ale také různé zkoušky, které je nutno překonat. Aktivní Mars vám zůstává věrný, takže se nemusíte bát, že byste byli na všechno sami, jeho přízeň je... Více ZDE!



Rak
Milí Ráčci, listopadové období je velmi přínosnou érou, která je charakteristická optimismem a snadnějším dosahováním úspěchů. Zásluhu na tom má blahodárné stellium, v jehož působení mají prsty Slunce, Venuše a Jupiter. Venuše svým trigonem od... Více ZDE!

Lev
Milí Lvíčci, v mnoha směrech vás čeká aktivní měsíc, přičemž si nejvíce přijdou na své vaše bystrá mentalita a intelekt. Merkur na vás od 5. listopadu působí svým příznivým trigonem a dává věcem správný směr a potřebný šmrnc. Máte nepřehlédnutelný talent pro... Více ZDE!

Panna

Milé Panny, listopad je pro vás trochu náročnější měsíc, takže je vhodné, aby se zachovala vaše vrozená opatrnost. Váš vládce Merkur je od 5. listopadu poněkud tvrdohlavější a hraje s vámi přebíjenou, stejně tak jako od 22. listopadu i... Více ZDE!



Váhy
Milé Váhy, máte před sebou velmi aktivní a vášnivé období, Mars usídlen na vašem území je vám tou nejskvělejší podporou a drží se vás tzv. zuby nehty! Jeho brouzdání vašim znamením je pro vás symbolem intenzivních vztahů, vzrušujících okamžiků a času... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, můžete se těšit nejkrásnějšímu období v roce, protože se na vašem území usazují všichni dobrodějové, kteří mají ve svém erbu štěstí, radost a lásku. Vaším mottem je žít naplno a to si teď můžete do sytosti vychutnat! Jupiter v konjunkci s ... Více ZDE!

Střelec

Milí Střelci, před vámi je zajímavé období, ve kterém vás přitahuje vše, co zavání novými informacemi a poznáváním. Moudrý Merkur se vzhlédl ve vašem znamení a od 5. listopadu vyhlašuje svůj pobyt ve vašem ohnivém území. Od 22. listopadu ho... Více ZDE!



Kozoroh
Milí Kozorozi, na vašeho realistického ducha a klidnější životní tempo může být listopadový měsíc poněkud silnějším šálkem kávy. Neklidný Mars pokračuje ve své napěťové kvadratuře na vaše znamení a libuje si v hektičtější atmosféře, větší nervozitě a... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, vstupujete do měsíce, který je charakteristický záplavou energie, aktivnější milostnou sférou a událostmi, které vyžadují rychlé rozhodování. Čilý Mars vás má teď ve velké oblibě, přičemž svým přínosným trigonem neuvěřitelně nabíjí... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, tento měsíc vám hraje bezvadně do noty, protože vám planetární dobrodějové nesou příslib četných požitků. K Jupiterovu příznivému trigonu se od 7. listopadu připojuje i laskavá Venuše, stejně tak jako to činí do 21. listopadu i... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.