Home - Články - Měsíční horoskop lásky – Listopad

Měsíční horoskop lásky – Listopad

vloženo 31. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky – Listopad

V lásce je pořád co objevovat! Nezadaní budou vyhlížet novou lásku a podle hvězd jí mnozí opravdu najdou. Zadaní mají skvělou možnost, jak zapracovat na svém vztahu. Chmurné podzimní počasí můžete využít třeba k intimním hrátkám a celkově ke trávení příjemného času ve dvou. Nezapomínejte, že láska má mnoho podob! Naučte se vychutnávat je všechny!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro zadané není listopad měsícem, který by měl patřit lásce. Mnohem více času věnujete kariéře, přátelům i volnočasovým aktivitám. Protějšek se bude muset obstarat sám, což by se vám zase nemuselo zamlouvat. Vyplatí se najít kompromis, kdy svou energii rozdělíte spravedlivě mezi všechny potřebné oblasti. Zato singles si užijí předposlední měsíc roku ve velkém stylu. Cítíte, že vám fouká příznivý vítr do plachet, proto podnikáte seznamovací výpady do společnosti častěji, než je u vás zvykem.

Býk

K naprosté spokojenosti vám schází schopnost radovat se z drobností. Sice vás čeká velmi příjemný měsíc, ale vy stále čekáte na něco lepšího. Kvůli tomu může dojít k citovému ochlazení. Ať se miláček snaží sebevíc, nejspíš se vám nezavděčí. Co takhle převzít otěže alespoň v posteli? Tam můžete zrežírovat pořádný erotický velkofilm, dle svého gusta. Svobodní Býci by měli seznamování odložit až na další měsíc. Necháváte se příliš okouzlit třpytivým pozlátkem a nedoceníte skutečnou kvalitu člověka.

Blíženci
Za okny sice řádí nevlídné počasí, ovšem vy si na chladné končetiny rozhodně nestěžujete. Zahřívá vás totiž láska a hlavně tělesné teplo. Hvězdy zesilují temperament a podněcují už tak bujnou fantazii. Nebrzdí vás nic vyjma fyzické kondice. Díky tomu platíte za nezapomenutelné milence, před kterými si nikdo nehraje na bolest hlavy. To je fantastická zpráva, nemyslíte? Nezadaní by se měli při seznamování soustředit na protějšky ve Vahách. S nimi teď prožíváte dokonalé souznění duší, ale i těl.

Rak

Listopad by mohl v případě Raků směle konkurovat zamilovanému Máji. Může za to váš sex-appeal, který je na svém letošním maximu. Vyzařuje z vás životní rovnováha a dobrá nálada, což je polovina úspěchu pro možné seznámení. Flirtujete a nebráníte se ničemu, co vám každý nový den přinese. Zadaní si znovu uvědomí, proč se kdysi do svého partnera zamilovali. Dopřejete si nějaký výjimečný zážitek jako pár. A dost možná půjde o něco pikantního, o čem jste snili ve svých nejtajnějších představách.



Lev

Děláte čest svému znamení a jste jako elegantní šelma, které musí k nohám padnout snad každý. Dokážete se pohybovat v jakékoliv společnosti, přizpůsobujete se situacím a dobře víte, jak být neodolatelný. V sexu se nijak nelimitujete, berete si vše, na co dostanete zrovna chuť. Máte velké štěstí, že vám to u protějšků prochází. Nemáte-li žádné závazky, dopřáváte si hlavně ve druhé polovině měsíce orgie, jaké by vám ostatní znamení zvěrokruhu mohla závidět. Jen dejte pozor na jejich možnou dohru.

Panna
Panny nepatří mezi znamení, která dávají své milostné pobláznění okatě najevo. Listopad však odkryje karty a ukáže vášnivou stránku, kterou skrýváte. Singles to usnadní seznamování, zadaní díky tomu zlepší rutinou zavánějící partnerství. Drahá polovička se nechá ráda strhnout temperamentem, který z vás vyzařuje. Intimní chvilky se začnou odehrávat také na jiném poli, než je pouze manželské letiště. Změna prostředí vás strhne k dalšímu experimentování. Netradiční milování pro vás bude návykové.

Váhy
Předposlední měsíc roku skrývá pro zrozence Vah spoustu lákadel. Jste charismatičtí a váš zářivý úsměv působí na opačné pohlaví jako magnet. Není divu, že od sebe ctitele musíte odhánět. Tedy pokud už jeden partnerský závazek máte. Flirtování si užíváte bez ohledu na rodinný stav, ale do ničeho dalšího už byste se pouštět neměli. Listopad totiž neudrží žádné tajemství, takže by vás románek vyšel pěkně draho. Zato singles mohou vychutnávat všechny milostné pochoutky plnými hrstmi. Neomrzí vás.

Štír
Jupiter ve spolupráci s Venuší připravují romantický program, který zacelí i ty nejvíce pošramocené vztahy. Mnoho Štírů roztrhá žádost o rozvod, nebo ukončí odluku. Uvědomíte si totiž, proč jste se do svého partnera kdysi zamilovali. Znovuobjevená jiskra potěší i ty, mezi nimiž je všechno v naprostém pořádku. Zbaví vás totiž nevítaného stereotypu. Máte chuť experimentovat a nebojíte se vyslovit nahlas, co se vám už dlouho honí při milování hlavou. Dáte oběma s předstihem žhavý vánoční dárek.



Střelec

Prvních sedm listopadových dní ještě zavání stereotypem, ale poté pro vás hvězdy připravují příjemnou změnu. Uvědomíte si, jaký poklad ve svém současném protějšku máte. Radujete se ze souznění duší, kdy si rozumíte i bez jediného slova. Oceníte to v praktických otázkách, ale nejpříjemnější dopad to bude mít samozřejmě v intimní sféře. Vzájemně si plníte jedno přání za druhým, jste empatičtí a netápete v tom, co ten druhý potřebuje. Není divu, že se vám nechce z vyhřátého pelíšku ani na krok.

Kozoroh
Oč méně se vám daří v pracovním životě, o to lepší chvíle vás čekají na milostném poli. S drahou polovičkou si notujete a vzájemně si vycházíte vstříc. Konečně máte konejšivou náruč, kde se můžete vypovídat ze všech svých starostí. Nejlepším lékem na chmury ovšem po celý listopad zůstává sex. Při něm totiž dokážete zapomenout na okolní svět. Dokonalé odreagování bude tak návykové, že si kvůli němu klidně nahlásíte několik dní dovolené. A nezadaní? Tento status nebudete mít na krku už moc dlouho.

Vodnář

Lásce svědčí začátek měsíce, kdy to mezi vámi příjemně jiskří. Kromě sexu se ale snažte věnovat i praktickým otázkám společného bytí. Jinak totiž hrozí, že je ve zbytku měsíce nedokážete vyřešit. Hvězdná konstelace mezi vás po 6. listopadu staví překážky, kvůli nimž vázne komunikace. Na intimní chvilky si uděláte čas akorát tak v manželskou středu. Umění kompromisu a velká tolerance vás uchrání od zbytečných hádek. O chybějící tělesné potěšení se bohužel budete muset postarat hlavně vy sami.

Ryby

Svobodné Ryby prožívají jedno z nejúspěšnějších období roku. Vesmír dá vyniknout vašim silným stránkám, takže o ctitele nebudete mít nouzi. Randěte, bavte se, flirtujte a rozhodně se hned nepoutejte závazky. Byla by škoda ochudit se o lahůdky, které se po celý měsíc nabízí. Jedinci ve vztahu už musí našlapovat o poznání opatrněji. V listopadu drhne partnerská komunikace a bylo by tedy nejlepší, kdybyste se místo slovíčkaření dorozumívali tělem. V posteli totiž napjatá atmosféra nebude na škodu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.