Home - Články - Láskohled 30.10.-5.11.2017

Láskohled 30.10.-5.11.2017

vloženo 29. 10. 2017
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30.10.-5.11.2017

Myslíte, že vás v lásce už nic nového nečeká? Nenechte se zmást! Novou lásku můžete potkat třeba na sklonku života a novou jiskru můžete dodat i vztahu trvajícímu několik desetiletí. A že už dlouho čekáte na vysněnou lásku? Jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zatímco zadané osoby budou muset ve vztahu občas řešit nejednu vypjatou chvilku, nezadaným se naopak bude dařit poutat pozornost zajímavých lidí. Dočkají se příjemných překvapení.

Býk

V centru vašeho zájmu bude váš současný vztah, máte co řešit, měnit i napravovat. Leckdy to nebude ani trochu jednoduché. A ani nezadaným v tomto týdnu pšenka příliš nepokvete.

Blíženci

Můžete si být jisti, že byste si mezi svými ctiteli mohli díky svému půvabu a šarmu vybírat! Toho by měli využít nezadaní. Zadaní jedinci se budou soustředit hlavně na svůj vztah.

Rak

Tento týden vám přinese dost příležitostí a také žhavých a vášnivých chvil. Netýká se to jen nezadaných, i ti, kteří mají dlouhodobého partnera, si přijdou v tomto směru na své.



Lev

Zadaní se budou v tomto týdnu zaměřovat především na upevňování a zkvalitňování svého vztahu. Svobodní budou mít pro změnu hodně možností, jak se seznámit s tím pravým protějškem.

Panna
V tomto týdnu se budete snažit najít zázemí i oporu ve svém vztahu a partnerovi. Stanou se pro vás útočištěm před nevlídným okolním světem. Osoby bez partnera to budou mít těžší.

Váhy

Tím, že vás bude obdivovat okolí, nejspíš trochu podráždíte partnerovu žárlivost. Váš vzájemný vztah to však nepoznamená. Svobodní díky obrovskému sexappealu objeví řadu ctitelů.

Štír
Můžete naplno využít vaše skoro až magické osobní kouzlo. To vám bude k nohám skládat příslušníky opačného pohlaví. Stanete se lamači srdcí. Jenom za sebou nenechte velkou spoušť.



Střelec
Stanete se svůdci, kteří lámou srdce na potkání. Absolvujete i vážnější hovory s partnerem, které nebudou příjemné, ale pročistí vzduch. Svobodní mají tajné ctitele, aniž o tom ví.

Kozoroh
V těchto sedmi dnech očekávejte mix všeho možného. Lásky, otazníků, flirtování, konfliktů i zábavy. Trápit vás bude to, že si přenášíte stres z práce do vztahu. Vydržte, jde to!

Vodnář
Neobvykle mnoho šancí nabídne tento týden těm, kteří se snaží najít láskyplnou náruč nového protějšku. Možnosti dostanou i ti, kteří touží po flirtu. Zadaní prožijí klidné období.

Ryby

Nezadaní pravděpodobně konečně potkají svůj protějšek a mohou se tak pořádně zamilovat. Hvězdy však radí opatrnost. U zadaných osob půjde také vcelku o příjemné a pohodové období.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.