Home - Články - Týdenní přehled 43. týden

Týdenní přehled 43. týden

vloženo 27. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní přehled 43. týden

Buďte o krok před ostatními! S ročním horoskopem na rok 2018 se s předstihem připravíte na všechny důležité události, které vás čekají. Vládu nad nebesy převzal Štír a pro nás smrtelníky si připravil zásoby nové energie. Využijte toho! Dušičky jsou nedílnou součástí našich tradic. Víte ale, kde se vzaly? Díváte se někdy na Měsíc a přemýšlíte, zda pro vás má svit Luny nějaký význam? Nejen to zjistíte v novém týdenním přehledu.

sdílet článek na facebooku

ROČNÍ HOROSKOP 2018. Nenechte se ukolébat tím, že nám do konce roku zbývají ještě dva měsíce! Utečou totiž jako voda a přiřítí se nový rok, ve kterém nás toho čeká opravdu hodně! A vy už teď můžete zjistit, NA CO SE TĚŠIT!



Příchod Štíra. Váha končí a na pomyslný měsíční trůn místo ní usedá Štír. Žezlo si předávají 24. října. Do našich životů to přináší novou energii. Jakou a jak jí využít? To vám prozradíme TADY!




Kde se vzaly Dušičky?
Památka všech věrných zemřelých, lidově Dušičky, připadá na 2. listopadu. V tento den věnujeme tichou vzpomínku zesnulým, které jsme milovali. Kde se vzal jeden z nejrozšířenějších svátků u nás? Máme pro vás ODPOVĚĎ!



Mění se čas
. V neděli 29.10. nás čeká další změna času. Tentokrát z letního na zimní, což znamená, že se nám bude stmívat pěkně brzy! Ne každému zimní čas vyhovuje, ale kde se vlastně vzal? A jaký čas preferujete vy? Hledejte s námi odpovědi v NOVÉM ČLÁNKU.



Datum narození a jeho vliv na chování člověka.
Podívejte se, jak to vypadá s lidmi narozenými od 11. – 21. dne v měsíci. Možná v číslech najdete dominantní stránky své povahy. Nový astro-seriál pokračuje ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.