Home - Články - Láskohled 23.-29.10.2017

Láskohled 23.-29.10.2017

vloženo 22. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 23.-29.10.2017

Myslete na to, že základem všech mezilidských vztahů je komunikace! Pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Někdy je na čase odložit hrdost a přiznat své chyby. Nikdy se ale neponižujte! Čtěte nový láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Jsou před vámi dny, které budou trochu komunikačně náročnější. Týká se to hlavně zadaných, ale ani svobodní to nebudou mít moc jednoduché. Hledání ideálního vztahu bude obtížné.

Býk

V tomto týdnu nastanou chvíle, kdy bude komunikace s partnerem složitější. Vyváží to však okamžiky, které budou vřelé a plné vášně. Svobodní se díky své snaze mohou stát zadanými.

Blíženci

Po většinu týdne bude mezi vámi a vaším partnerem panovat soulad. Zadaní i svobodní mohou náhodou potkat svou dávnou lásku. Celkově vás čeká týden plný příjemně překvapivých náhod.

Rak

Láska bude procházet těžšími zkouškami. Jeden na druhého nebudete moc přívětiví, dokonce může dojít i k hádkám. Nezadaní nebudou mít vůbec chuť pouštět se do seznamovacích aktivit.



Lev
Vaše přitažlivost je na nejvyšším bodě pomyslné stupnice a dostává vaše okolí i partnera do varu. Mohou se vás zmocnit také touhy po žhavém dobrodružství. Zadaní, přemýšlejte!

Panna
Budete v tomto týdnu neobyčejně přitažliví, což vám zaručí úspěch u druhého pohlaví. Nezadaní nejspíš poznají někoho hodně příjemného a také zadaní si užijí hodně hezkých chvil.

Váhy
V tomto týdnu si nemusíte s konkurencí lámat hlavu, pro opačné pohlaví existujete jenom vy! Kamkoliv přijdete, uděláte ohromný dojem. A to ať jste zadaní anebo partnera hledáte.

Štír

Ve svém stávajícím vztahu se můžete tento týden maličko potrápit. Možná budete řešit zásadnější otázky. Hvězdy se usmívají na svobodné, kterým by mohl cestu zkřížit někdo zajímavý!



Střelec
Jedinou oblastí, kde by to v tomto týdnu mělo jít hladce, je milostná sféra. Užijete si vášnivou souhru a spoustu žhavých chvilek. Nezadaní mají navíc velké šance na seznámení!

Kozoroh

V tomto únavném týdnu vám bude oporou váš partner. Bude vám dávat najevo lásku a porozumění. Také na nezadané se usměje štěstí a pravděpodobně tentokrát nepůjde jen o pouhý flirt.

Vodnář
Čekají vás drobnější mrzutosti s partnerem. Budete mu asi muset vysvětlit, že práci neupřednostňujete před ním a vaším vztahem, máte jen hodně povinností. Bude to obtížná debata.

Ryby
Zažijete příjemné, klidné chvíle s vaším partnerem, úspěchy i méně potěšující situace, zkrátka událostmi nabitý týden! Nezadaní si vyslouží kromě komplimentů i pozvání na rande.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.