Home - Články - Čínský horoskop 23. - 29.10.

Čínský horoskop 23. - 29.10.

vloženo 20. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop 23. - 29.10.

Měsíc říjen finišuje a pro mnohé si připravil pár lehkých stresíků a časovou tíseň. Pokud se chcete těmto drobným nepříjemnostem vyhnout, nastudujte si nový čínský horoskop! Když budete vědět, za kterým rohem číhají nástrahy, už vás nezaskočí a zvládnete je levou zadní. A pozor, možná vám týden přinese i nějaké milé překvapení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Závěr měsíce není ke zrozencům Krys nejpříznivější. Napětí poznáte na soukromé půdě, kde drahá polovička pohlídá každý váš krok. Oč pevnější pouta se vám snaží nasadit, o to více samozřejmě zatoužíte prchnout. Hlavně druhá... VÍCE ZDE!

Buvol
V posledních říjnových dnech budete mít energie na rozdávání. Budete neposední a nerozhodní, do jaké činnosti se máte pustit dřív. Nejhorší to bude uprostřed týdne, kdy si budete připadat úplně neschopní. Propadnete nervozitě... VÍCE ZDE!

Tygr
Pozornost Tygrů se na konci měsíce stáčí k domácnosti a rodině. Pracovní nadšení vás na chvíli opustí, a tak si začnete více všímat toho, co se děje u rodinného krbu. Konečně se věnujete slibům, které jste dali a vrhnete se hlavně... VÍCE ZDE!

Zajíc
Na sklonku měsíce vás hvězdy upozorní na mezilidské vztahy. Obvykle rozumově založené znamení Zajíce je nyní řízeno emocemi. Nemusíte se cítit komfortně, ale byla by škoda hned házet flintu do žita. Intuice vás povede ke štěstí... VÍCE ZDE!



Drak
Na začátku týdne se radujete z perfektní kondice, bohužel energetická křivka půjde strmě dolů. Ubývající síly se projeví na pracovních výkonech. Jindy bystrým Drakům budou najednou myšlenkové pochody trvat nezvykle dlouho. Smiřte se s... VÍCE ZDE!

Had
Poslední říjnové dny budou pro zrozence Hada psychicky i fyzicky náročné. Z postele se vám nechce vystrčit ani nos, ovšem v průběhu dne ze sebe únavu setřesete a večer budete znovu k nezastavení. Energetické zásoby však nejsou bezedné, mohli... VÍCE ZDE!

Kůň

Ani poslední říjnový týden nepřinese zrozencům Koně výrazné zlepšení, ale vězte, že to nebude dlouho trvat. Kritická bude hlavně komunikace s rodinou. Příbuzní chtějí stále víc a neohlíží se na vaše potřeby. Pohodovější situace ... VÍCE ZDE!

Koza
Zatímco praktická stránka osobnosti Koz je upozaděna, jejich mysl prožívá extatické výbuchy. Radujete se z přívalu originálních nápadů, od nichž si hodně slibujete. Navíc potkáte mnoho inspirativních lidí, kteří jsou takzvaně... VÍCE ZDE!



Opice

Závěr měsíce vyšperkuje opičí schopnost komunikace na maximum. Další výhodou bude vrozená trpělivost, díky níž vylepšíte mezilidské vztahy k dokonalosti. Vyhnete se hádkám, počkáte na správnou příležitost a znovu si s protistranou... VÍCE ZDE!

Kohout

Vstupujete do týdne, který charakterizuje brilantní myšlení. Logické uvažování vás žene kupředu v pracovních otázkách, ale rozkryjete díky němu i mnoho záhad v soukromí. Druhým lidem vidíte až do žaludku, poznáte, kdo to s vámi... VÍCE ZDE!

Pes
Zrozenci Psa sice patří od přírody k miláčkům společnosti, ale jsou dny, kdy zkrátka nemáte štěstí na správnou společnost. Týmovou práci raději naplánujte na první polovinu týdne a v té druhé se soustřeďte na individuální zájmy. Alespoň vám... VÍCE ZDE!

Vepř

Milí Vepři, můžete se těšit na pohodový týden, kdy k vám energie připluje z nejvyšších sfér. V zaměstnání jste jako dobře naložená parní lokomotiva, kterou jen tak někdo nedožene. Do aktuálních úkolů budete tak zapáleni, že... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.