Home - Články - Láskohled 16.-22.10.2017

Láskohled 16.-22.10.2017

vloženo 16. 10. 2017
čas čtení: 5 minut

Láskohled 16.-22.10.2017

Podzim je období stvořené k romantickým zážitkům. Brzy se stmívá a venku bývá sychravo. Ideální doba k procházkám zakončeným posezením u svařeného vína nebo u kávy. Pokud jste zadaní, využijte nový týden k posílení vašeho vztahu a užívejte si daru lásky. Vy nezadaní se možná dočkáte nové lásky. Nebo ne? Čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nečeká vás procházka růžovou zahradou. Budete v tomto týdnu pociťovat napětí, sklony k hádkám a dokonce se vás zmocní i žárlivost. U nezadaných nebude valná chuť k seznamování.

Býk
Budete se snažit zorientovat ve svém vztahu. Čeká vás hodně přemýšlení a hledání nových cest ke svému protějšku. Nezadaní budou mít zájem spíše o flirt a aférky, než o vážný vztah.

Blíženci
V tomto týdnu budete rozevlátí a mnohdy bezstarostní. Někdy tím partnera okouzlíte, jindy mu půjdete pěkně na nervy. Nezadaní mají zvýšenou šanci na setkání s novým protějškem.

Rak
Pokud jste single, vaše chuť do nových vztahů nebude nejsilnější. Spíše budete mít zájem o flirtování. Zadané osoby musí zapracovat na tom, aby se vyhnuly konfliktům s partnerem.



Lev
Očekávejte klidný týden, kdy si budete rozumět se svým partnerem. Dokážete se také umně vyhnout hrozícím hádkám. Zadané i nezadané může velmi mile překvapit jistá nečekaná zpráva.

Panna
Děláte veliký dojem na okolí. S partnerem prožíváte spoustu romantických chvil a také kopec vášně. Svobodní mohou zažít neobyčejné setkání s novou láskou a hned se také zamilovat.

Váhy
Toužíte po romantice a něžném souznění s partnerem. Přesto budete řešit věci, které s ní nemají moc společného. Zvládnete to v klidu. Nezadaní by měli zvážit, s kým si co začnou.

Štír
Těchto sedm dnů bude hodně o harmonii. Ve vztahu budete často uvažovat racionálně a s partnerem si budete celkem rozumět. Osoby bez partnera se mohou cítit osamělejší, než jindy.



Střelec
V tomto týdnu byste měli mít otevřené oči a nastražené uši, váš vysněný partner je už možná blízko! Vás, kteří žijete ve stálých vztazích a manželství, čeká celkem pohodové období.

Kozoroh

Budete svůj stávající vztah podrobovat jakési analýze. Nebudete se přitom hádat, stanete se pečlivými pozorovateli. Nezadaní mohou být nemile zaskočeni potencionálním partnerem.

Vodnář

Poněkud hektické tempo v zaměstnání se může lehce podepsat na vašem vztahu, ale vy všechny výrony emocí utnete hned v počátku. Svobodné zřejmě čeká první rande s někým zajímavým.

Ryby

Ve vztazích to bude půl na půl. Budou dny naprosto klidné a vyrovnané a jiné zase poněkud emotivnější. Tak to ale bývá, to nic. A co nezadaní? Na ty může čekat přímo ohňostroj citů!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.