Home - Články - Čínský horoskop 16. - 22.10.

Čínský horoskop 16. - 22.10.

vloženo 13. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop 16. - 22.10.

Dámy a pánové! Neváhejte se poradit s čínským horoskopem o tom, co vás v nejbližších dnech nevyhnutelně čeká! Dozajista budete mít dostatek energie na splnění vytyčených úkolů a náš horoskop vám řekne, kdy to bude a kdy byste si naopak měli odpočinout a do ničeho se nepouštět. Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina října odstartuje ve velkém stylu. Zrozenci Krysy se radují z přísunu pozitivní energie, kterou navíc mohou nasměrovat do těch nejmilejších aktivit. Nebude to ani láska, ani rodina, ale koníčky nebo... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, připravte se na zklidnění programu. Jste naladěni na lenivou vlnu, takže se nepředřete v práci ani v domácnosti. Proč si nedopřát pár dní odpočinku a nevypnout psychicky i fyzicky. Jediná činnost, při níž...VÍCE ZDE!

Tygr
Ať se za okny žení všichni čerti! Tygři se podzimním depresím nepoddávají. Ba právě naopak sršíte výbornou náladou a místo vysedávání za pecí vás to táhne ven. Baví vás vymýšlet nové aktivity, chcete být součástí aktuálního dění a...VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíci nepatří mezi milovníky rychlého životního stylu, ale tentokrát se dokáží přemoci. Čekají vás zajmavé události. Na něco takového se už dlouho těšíte. Jediné, nač byste si měli v tomto týdnu dávat pozor, jsou...VÍCE ZDE!



Drak

Druhá polovina října si nezadá s romantickým májem! Venuše slibuje extrémně příznivé podmínky pro zadané i svobodné. Klíčem ke spokojenosti v lásce je umění komunikace. Slovy vládnete jako antičtí řečníci, ale zároveň si užíváte...VÍCE ZDE!

Had
Šestý smysl Hadů najde uplatnění v profesním životě. Ukáže se, že vaše názory nejsou pouhým výplodem bujné fantazie. Šéfové i kolegové vás začnou více vnímat a svěří vám důležitější úkoly. Báječný týden čeká hlavně podnikatele a hady...VÍCE ZDE!

Kůň
Další říjnový týden nepřinese Koním zrovna dobré zprávy, ale není třeba hned panikařit. Od pondělí do pátku počítejte s váznoucí komunikací na rodinném poli. Nesváry se objeví především v souvislosti s financemi. Vaše plány se...VÍCE ZDE!

Koza
Mozkové závity zrozenců Kozy pracují v tomto čase na plné obrátky. Někdy máte pocit, že se vám musí kouřit z hlavy. Díky originálním nápadům dokážete vylepšit život o dvě stě procent. Co se vám bohužel nedaří domyslet, to jsou...VÍCE ZDE!



Opice
Opice skočí do druhé říjnové poloviny s úsměvem na tváři. Čeká vás týden plný zábavy, společenského vyžití i návštěv přátel a příbuzných. Ani profesní pole neslibuje nudu. Nevyhlížíte školení, firemní večírek či nějakou...VÍCE ZDE!

Kohout

Brilantní myšlení je u Kohoutů doménou tohoto týdne. Logické uvažování a touha po vědění z vás dělají fantastické pracovníky i uvědomělé nadřízené. Schopnost kritického myšlení vás přivede ke správným otázkám i odpovědím. Dokážete lépe... VÍCE ZDE!

Pes
Milí Psi, nejlepší období vás v tomto týdnu zastihne mezi středou a pátkem. V tyto dny prožijete nezapomenutelné chvíle v citovém životě, ale stranou nebudou ani praktické záležitosti. V zaměstnání se naskytne šance vydělat...VÍCE ZDE!

Vepř
Pokud si Vepři vezmou v tomto týdnu něco do hlavy, nepřestanou s tím, dokud nedosáhnou svého. Vesmírní vládci vám pomáhají především v ekonomické oblasti. Zlepšují mozkové otáčky a posílají k vám podpultové informace. Stačí se jen...VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.