Home - Články - Týdenní přehled 41. týden

Týdenní přehled 41. týden

vloženo 13. 10. 2017
čas čtení: 5 minut

Týdenní přehled 41. týden

Končící týden byl plný záhad a tajemství! Podívali jsme se na zoubek pátku 13. a zjistili, proč právě třináctka je nešťastným číslem. Nebezpečnou rychlostí se blíží Halloween! Aby vás nezaskočily příšery a strašidla, připravili jsme pro vás skvělé čarodějnické tipy. A pokud si chcete oddychnout od smolného pátku a halloweenských přízraků, mrkněte na podzimní tarot lásky! Vážně se nám povedl a vám poradí, jak si užít lásku naplno!

sdílet článek na facebooku

Podzimní tarotový horoskop lásky. Toužíte se dovědět, co vám přinese začátek podzimu v lásce a vztazích? Magické tarotové karty vám prozradí, která znamení se mohou těšit na nejkrásnější podzimní romantiku! Více ZDE...



Čarodějky, připravte se včas na velký Halloween! Očistěte sebe a svůj domov od zlých duchů a pusťte se do zaklínadel! Spojte se s Vesmírem, aby vám vyplnil ta nejtajnější přání! Vaše magie bude totiž obzvlášť účinná. Čarujte ZDE!



Jaké máte pracovní předpoklady podle znamení zvěrokruhu?
V dnešní době si chce každý urvat nejlepší pracovní pozici. Někteří se neostýchají jít doslova přes mrtvoly, jiní se drží spíše v ústraní. Jste ambiciózní anebo jsou pro vás úspěchy v zaměstnání až na druhém místě? Podívejte se, jak to vidí hvězdy!


Proč je pátek třináctého kritický den? Už odpradávna je pátek třináctého popisován jako smolný den. Lidé, kteří se tohoto data hystericky obávají, trpí chorobou zvanou paraskavedekatriafobie anebo friggatriskaidekafobie… Brrr! Jestli chcete vědět víc, mrkněte SEM!



Volby a astrologie. Koho budete volit? Losnu? Mažňáka? Nebo snad Bahňáka? Volby se blíží a my pro vás máme článek o důležitých politických rozhodnutích, která byla učiněna po poradě s astrology! Věděli jste, že se s hvězdami radil třeba Ronald Reagan? Přečtěte si speciální článek ze složky TOP SECRET!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.