Home - Články - Volby a astrologie

Volby a astrologie

vloženo 12. 10. 2017
čas čtení: 5 minut

Volby a astrologie

Znovu nadešlo období politických kampaní, kdy se na nás ze všech billboardů, novinových článků a televizí usmívají politici. Neustále jsme přesvědčováni o jejich správných rozhodnutích, které mají naší zemi přinést blahobyt. Že už máte předvolebních slibů dost? Bohužel se jim nevyhneme ani tentokrát, ale můžeme si zde zmínit pár zajímavostí, které se váží k politickým rozhodnutím.

sdílet článek na facebooku

Jak jsou spojená důležitá politická rozhodnutí a astrologie? Již od pradávna využívají politici pomoci hvězd, které jim ukazují tu pro ně správnou cestu. Někteří z nich měli dokonce celé týmy astrologů, kteří jim radili, jak postupovat v jejich politice.

Ráj astrologů: Francie

Francie je zemí, kde mnoho lidí dává na rady astrologů. Jedním z nejznámějších politiků, který spoléhal na rady hvězd byl francouzský prezident Francois Mitterrand. Bez rad jeho astroložky se neuskutečnilo nikdy žádné rozhodnutí. Chtěl, aby mu hvězdy napomohly v jeho mnohdy těžkých rozhodnutích týkajících se jeho vlasti a zahraničních vztahů. Během jeho života nebyly tyto skutečnosti známy, nicméně po jeho smrti byly zveřejněny magnetofonové nahrávky mezi ním a jeho astroložkou Elisabeth Teissier.



Hvězdy radily i americkým prezidentům


I známí američtí prezidenti rádi sáhli po službách astrologů. Rooseveltova osobní astroložka předpověděla Kennedyho zvolení a následně i atentát, který na něj byl spáchán. Stejně tak byla úspěšná v předpovědi smrti Martina Luthera Kinga.

O několik let později, přesněji v 80. letech, přivedla znovu do Bílého domu astrology manželka Ronalda Reagana Nancy. Byla to reakce na atentát, který byl na tohoto prezidenta spáchán. Jeho žena se bála, aby se situace neopakovala, a tak si na pomoc zavolala právě astrology. Od té doby se žádné prezidentovo důležité rozhodnutí neobešlo bez rad hvězd. Astrologové určovali i místo a čas politických schůzek.



Zlo vedené radami hvězd


Všechno se dá využít k dobrým i zlým činům, ne jinak je tomu s astrologií. I ty nejzápornější postavy historie ji totiž využívaly. Pokud hádáte, že mezi ně patřil i Adolf Hitler, hádáte správně. Pracoval pro něj celý tým astrologů, kteří mu měli napomoci ovládnout Evropu. Členství v tomto týmu bylo nabídnuto i významnému českému astrologovi Janu Keferovi, který však tuto spolupráci odmítl a následně byl odsouzen k smrti v koncentračním táboře. Své astrology měl i nechvalně proslulý Stalin, využíval je ke stejným zvěrstvům jako Hitler.

Doufejme, že rady hvězd budou už navždy využívány jen k dobru. A historie se nebude opakovat.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.