Home - Články - Týdenní Astrohled 16.-22.10.2017

Týdenní Astrohled 16.-22.10.2017

vloženo 14. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 16.-22.10.2017

Budete přemýšlet nad tím, kam se v životě dál ubírat a zda na to máte dost sil. Někteří by raději měli ještě počkat a všechno si dobře promyslet, jiní budou sršet energií a všechno jim půjde samo od ruky. Posviťte si s novým týdenním horoskopem na to, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se zřejmě budete muset nejednou poprat s poněkud melancholickou náladou. Všechno půjde hůře a pomaleji a tak se budete cítit uvězněni v rutině a každodenním stereotypu. Přesto budete bojovat a pocítíte oporu ze strany své rodiny a přátel.

Býk
Připravte se na zrychlené tempo a spoustu nápadů. I když budou převažovat pozitivní události a úspěchy, musíte počítat i s některými náročnými okamžiky. Měli byste si také udělat více času na své blízké, tam vás tlačí svědomí. Zkuste to napravit.

Blíženci
Budete promýšlet možnosti nových cest i začátků. V práci vás čeká nejeden úspěch, za který sklidíte zasloužený obdiv. Finance jsou v pohodě a ve vztazích s rodinou je vše zalité sluncem. Projeví se vaše vrozené ochranitelské a pečovatelské sklony.

Rak
Důležité je, abyste se v tomto týdnu co nejvíce pokusili vyhýbat konfliktům. Pozor si dejte i na to, abyste se ve svých očekáváních drželi nohama pevně na zemi. Poslouchejte rovněž svou intuici, opakovaně vás totiž vyvede z hrozících problémů.



Lev
V tomto týdnu očekávejte posun v mnoha záležitostech. A to hlavně díky tomu, že racionální myšlení a bystrý úsudek budou vašimi silnými stránkami. Energie planet vás zásobuje spokojeností, úspěchem i financemi a nezapomíná ani na rodinnou pohodu.

Panna
Čeká vás skvělý týden. V zaměstnání budete postupovat nezadržitelně vpřed, dočkáte se úspěchu a přijdou i zajímavé nabídky. Peníze vám scházet rozhodně nebudou a navíc si budete docela rozumět se svou rodinou. Co by vám mohlo tedy ještě scházet?

Váhy
Jste rozjetí jako rychlík a sršíte energií. Také máte pořádně rychlý jazyk a někdy jím vládnete tak, že okolí nestačí zírat. Ne vždy v dobrém! Buďte opatrnější na to, co a jak říkáte. Po finanční stránce je vše v pořádku a s rodinou je také vše OK.

Štír
Tento týden se budete učit vnitřní opravdovosti a také projdete mnohými změnami svého myšlení. Dobrou zprávou je rovněž to, že se většinou obejdete bez hádek, i když se ocitnete v napjaté situaci. A dokonce se stanete často i baviči svého okolí.



Střelec

Budete zřejmě docela dost filozofovat a přemýšlet nad vším možným. Zároveň se vám bude dařit v práci a uděláte dojem na své nadřízené, což vám vynese výhody. S rodinou zažijete hodně hezkých chvil a ledacos si i dopřejete díky dostatku financí.

Kozoroh
Týden, zaměřený na vztahy s okolím, nebude úplně jednoduchý. Budete konfrontováni s mnoha nepříjemnostmi na různých frontách, naštěstí to pro vás nevypadá nebezpečně. Dokážete se jim postavit čelem, jak je vaším zvykem. Oporou vám bude vaše rodina.

Vodnář

V tomto týdnu se budete muset porvat s problémy, které se k vám opakovaně vracejí. Mohou vás potkat i různá nedorozumění a v jejich důsledku také nepříjemnosti. Ale vy to zvládnete a víkend si užijete naprosto skvěle, v pohodě a plný veselé nálady.

Ryby

Týden vám nepřinese ani vyloženě negativní, ale ani výrazně pozitivní události. Spíše se budete cítit unavení a váš organismus si řekne o to, abyste více odpočívali. Vyhovte mu a odpočívejte v přírodě a také v kruhu svých nejbližších, pomůže vám to.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.