Home - Články - Velký podzimní tarotový horoskop zdraví

Velký podzimní tarotový horoskop zdraví

vloženo 16. 10. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký podzimní tarotový horoskop zdraví

Chladné a sychravé podzimní dny znamenají pro vaše tělo zvýšenou zátěž. Nezapomínejte proto na své zdraví! Váš tarotový horoskop vám prozradí, na co si dát největší pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Svět
vám přináší velmi příjemné vyhlídky – váš celkový zdravotní stav se výrazně zlepší a dokonce vymizí i většina chronických potíží, nebo se alespoň výrazně zlepší! Zní to příliš optimisticky? Není divu, protože Svět je jedna z nejpříznivějších karet celého tarotu, ale věštba nelže! Nejlepší zpráva ze všech je, že se vám konečně povede odhalit jistou skrytou příčinu, která stojí hned za několika vašimi potížemi najednou. A dokonce bude poměrně snadné tuto příčinu odstranit a vyléčit! Bude vám k tomu stačit jen několik málo léků, možná dokonce přírodního původu, a menší úpravy vaší životosprávy. Vyléčení vám umožní začít se věnovat aktivitám, o kterých jste mohli dosud jenom snít – například nějakému novému sportu nebo třeba cestování do dalekých zemí světa!

Býk

Karta Síla
vám ukazuje, že k udržení pevného zdraví budete taky potřebovat pevnou vůli! Je totiž velmi snadné sklouznout k nezdravému životnímu stylu a podlehnout slabostem a zlozvykům. K prolomení nezdravých životních vzorců budete potřebovat odhodlání, ale rozhodně se to vyplatí – ať už potřebujete zhubnout, přestat kouřit, omezit kávu nebo sladkosti, začít pravidelně cvičit nebo cokoliv jiného, bez notné dávky sebeovládání to nepůjde! Díky vaší vytrvalosti se vám však povede dosáhnout kýženého cíle a budete se cítit tak dobře, jako již dávno ne! Takže námaha se rozhodně vyplatí a výsledky bude stát za to! Kromě toho byste si měli dát pozor na zdravotní rizika související se sexualitou a vyhýbat se náhodným partnerům, chvilka potěšení by mohla mít hodně nemilé následky!

Blíženci

Karta Ďábel
vám přináší nebezpečí, které lze vyjádřit jedním slovem – pokušení! Největší hrozby pro vaše zdraví číhají tam, kde vás neodolatelně láká něco zapovězeného! Může to být nechráněný a náhodný sex, může to být nadměrné pití alkoholu, kouření, přejídání se a nezdravý jídelníček, zkrátka cokoliv z dlouhého seznamu věcí, o kterých dobře víte, že jsou nezdravé, ale přesto jsou tak lákavé a příjemné… Hrozí vám podobná rizika jako Býkům, ale zatímco pro ně jsou nebezpečnější stávající zlozvyky, na vás Blížence čeká trochu jiná nástraha – zkoušení nových věcí! Možná to bude pod vlivem někoho z vašeho okolí, možná to bude způsob jak se odreagovat od stresu z práce – každopádně něco nezdravého až škodlivého se o vás bude silně pokoušet! Nedejte tomu šanci a raději si zlepšete náladu něčím jiným, třeba začněte cvičit nebo běhat!



Rak
Karta Eso pohárů
vám připomíná, že zdravotní stav a psychická pohoda jsou velmi těsně provázány. Je těžké udržet se v dobré kondici, když člověku chybí láska a životní štěstí. Právě tato pravda byla jedním z důvodů, proč jste se v posledních měsících pravděpodobně necítili stoprocentně fit. Ve skutečnosti však za vašimi potížemi nejspíš nestál žádný bacil ani tajuplná a zřídkavá nemoc, jak se možná ve slabých chvilkách obáváte. Pravým důvodem jsou hlavně nedořešené záležitosti v osobních vztazích. A pozor – karty pro vás mají dobrou zprávu! To, co vás trápilo v lásce, v rodině, nebo snad v obojím najednou, se konečně vyřeší! Zamotané vztahy se posunou kupředu a vám spadne kámen ze srdce a budete moct volně dýchat! A to nejen obrazně, ale i doslova, protože najednou se jako mávnutím kouzelného proutku vyléčí to, s čím si ani lékaři nedovedli poradit!

Lev
Karta Sedm mincí
značí, že na udržení dobrého zdraví se snažíte systematicky pracovat a nic neponechávat náhodě. O zdravý životní styl se hodně zajímáte a snažíte se dodržovat pokud možno co nejvíc jeho zásad i ve svém každodenním životě – i když to je někdy pořádná dřina! Popravdě, někdy jste až trochu unaveni z toho, jak se snažíte hlídat si složení jídelníčku, kalorie, pravidelnost cvičení, denní režim a další věci, bez kterých to zkrátka nejde! Ale pozor, protože psychická únava se taky může nepříznivě podepsat na vašem zdraví, a když jste na sebe příliš přísní, může to nakonec mít i opačné důsledky – něco si vyléčíte, ale stres, který sami sobě děláte, vám naopak přinese jiný typ potíží! Co tedy dělat? Buďte sami k sobě shovívavější a občas si odpusťte nějaký ten prohřešek, z jedné čokolády nebo sklenky vína přece se přece nestřílí!

Panna
Karta Velekněžka
vám radí spoléhat se na vaši intuici a důvěřovat jejímu hlasu – i kdyby to, co říká, nedávalo žádný logický smysl! Naše věda a medicína však ještě neodhalila všechny souvislosti a pravdy, takže někdy jediné co nám zbývá, je spolehnout se na řeč svého těla. Máte z ničeho nic neodolatelnou chuť na nějaké jídlo, aniž byste jej viděli někde v reklamě? Nejspíš vám vaše tělo chce říct, že potřebuje právě ty látky, které se v dané potravině nachází, ať už je to cokoliv, brokolice, borůvky, čerstvý sýr nebo řízek! Váš vnitřní hlas vám napoví, co je pro vás nejlepší, mnohem lépe, než jakákoliv dieta. Cítíte, že vám nedělá dobře maso, mléčné produkty nebo lepek? Vyřaďte je a nechejte se překvapit! Máte chuť si odpočinout? Udělejte to bez odkládání! Toužíte po pohybu? Zvedněte se a zacvičte si! Tělo vždy ví, co právě teď potřebuje!



Váhy

Karta Rytíř mečů
prozrazuje, že vaše zdraví si vyžaduje aktivitu z vaší strany – nestačí jen čekat, že někdo udělá něco za vás a všechny potíže rázem zmizí. To totiž nedovede ani ten sebelepší lékař. Pasivita a nečinnost jsou pro vás teď největšími hrozbami a mohou vést ke vzniku celé řady různých zdravotních příznaků. Klíčem k úspěchu je aktivně se zajímat o svůj zdravotní stav, sledovat jak se cítíte, pravidelně cvičit a sportovat, a samozřejmě myslet na prevenci – zkrátka neponechat nic náhodě. Z konkrétních problémů byste si měli dávat pozor na riziko úrazů v přílišné zbrklosti a spěchu. Raději se snažte jednat pomalu a s rozmyslem, doma, v práci a hlavně za volantem. Když si zvyknete nejprve raději déle přemýšlet a pak teprve konat, minimalizujete riziko a budete v bezpečí!

Štír
Karta Mírnost
říká všechno podstatné snad už jen svým názvem! Nic v životě se nesmí přehánět, i dobrého hodně škodí – ale na druhé straně, i to špatné a jedovaté může být v malém množství lékem, konec konců vzpomeňte si třeba na alkohol nebo na některé léčivé byliny. Vašemu zdraví nejvíce prospěje, když si dopřejete klidný a vyrovnaný životní styl – nic víc, ale ani nic míň! Pro někoho snadné, pro jiného možná komplikované – největší výzvou je zbavit se stresu a ruku v ruce s ním i všech nešvarů, prostřednictvím kterých se snažíme s hektickým životem vypořádat – od přejídání se sladkostmi, přes kouření až po páteční večírky a sobotní kocovinu. Je to náročná výzva, ale pokud chcete udělat něco opravdu velkého a dalekosáhlého pro vaše zdraví, je to ta nejlepší možnost!

Střelec
Karta Král holí
vás ukazuje jako silného, optimistického a podnikavého člověka, a to k vašemu ohnivému znamení Střelce dokonale pasuje. Král holí je však zároveň náchylný riskovat, nedělá kompromisy a málokdy se zalekne nebezpečí – i kdyby bylo sebevětší! Největší hrozbu pro vaše zdraví tedy znamená právě riskantní životní styl. S ním je spojena možnost úrazů, hlavně při sportu nebo za volantem, a také některých nakažlivých onemocnění, zejména v souvislosti s cestováním. Pokud jim chcete předejít, nezapomínejte na zásady bezpečnosti, i když vám mohou připadat zbytečné nebo triviální, vždyť proč by se něco mělo stát zrovna vám, že jo? Čert ovšem nespí, a tak pamatujte i na takové přízemnosti, jako je povolená rychlost, očkování, dobře vybavená lékárnička nebo cestovní pojištění!



Kozoroh

Karta Císařovna
je ryze ženskou kartou, která souvisí s mateřstvím, péčí o domov a rodinným životem. Pro dámy ve znamení Kozoroha to znamená zvýšenou šanci na otěhotnění, ale pozor, i na nechtěné těhotenství, a pozor byste si měly dávat také na gynekologické potíže. Pro obě pohlaví pak platí, že domov je sice krásné a příjemné místo, kde načerpat energii, ale papučová kultura není zrovna synonymem zdravého životního stylu! Nezapomínejte proto ve volném čase na pohyb a sport, podzimní procházky a výlety s dětmi jsou přesně to, co potřebujete! Když pak budete pro rodinu vařit chutný oběd nebo večeři, inspirujte se zdravými recepty, omezte cukr a sůl, používejte v kuchyni více zeleniny a ovoce, omezte tučná jídla a podobně – nic složitého, jde jen o to začít to dělat, odolat pokušení a objevit nové a zdravější chutě!

Vodnář
Karta Měsíc
vás varuje, že máte sklon být ohledně svého zdraví zbytečně pesimističtí! Snadno se začnete obávat, že vaše příznaky mohou znamenat něco vážného, snad dokonce smrtelného, klidně k tomu postačí třeba dobře myšlený článek v časopise! Normálně přitom nepatříte mezi hypochondry, ale nějak na vás zkrátka dolehne podzimní nálada a s ní spojená únava, a problém je hned na světě. O svém podezření na to nebo ono vážné onemocnění budete hodně uvažovat a bude to pro vás zbytečný stres, protože s největší pravděpodobností jste zdraví jako rybičky, akorát trochu vyčerpáni. Když bude nejistota a podezření přetrvávat dlouho, nejlepší bude pro jistotu navštívit lékaře, už jen proto, aby vám potvrdil, že vám nic není a vrátil vám klid v duši!

Ryby

Karta Tři poháry
vám věští dobré a pevné zdraví, takže si můžete dovolit dokonce i nějaké ty drobné prohřešky proti zdravému životnímu stylu a nebude to mít žádné následky. Platí ovšem, že všeho s mírou, takže si akorát dávejte pozor, ať se třeba z občasné skleničky nebo zákusku nestane každodenní pravidlo! Potrápit vás teď na podzim mohou hlavně drobné zdravotní potíže, jako je chřipka a nachlazení, nic vážnějšího by vám nemělo hrozit. Při léčení si klidně vystačíte s přírodní medicínou, jako jsou bylinkové čaje a dostatek ovoce, česneku a dalších zdrojů vitaminů. Nezapomínejte však ani na psychickou pohodu a klid, někdy stačí si na pár dní odpočinout od stresu, dobře se vyspat, dát si do pořádku drobná nedorozumění s blízkými lidmi a drobná zdravotní trápení rychle vymizí!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.